Opublikowano 22 września 201311 l było na płycie w edycji kolekcjonerskiej USA, szkoda że nie wrzucali do każdej kopii lub jako bonus po skonczeniu fabuły
Opublikowano 28 września 201311 l mam pytanie, Toreno zginął? bo ja kojarzę misję że go zabijamy, ale na gta wikia nie znalazłem o tym informacji
Opublikowano 28 września 201311 l Nie, nie ginie. Zabijamy T-Bone Mendeza. Może z nim Ci się pomylił.
Opublikowano 30 września 201311 l A to nie czasem Toreno zestrzeliliśmy, gdy uciekał przed nami helikopterem?
Opublikowano 30 września 201311 l Przecież Toreno pomaga wyjść Sweetowi na wolność i po przekazaniu informacji dla CJ'a potem już się nie pojawia w grze.
Opublikowano 3 października 201311 l kojarzyłem misję Ostatni lot Toreno i myślałem że wtedy go właśnie zestrzeliliśmy
Opublikowano 3 października 201311 l Tak, mieliśmy go zabić w heli, ale go nie było tam. Przecież potem dostajemy telefon od typa ze zmodulowanym głosem i musimy udać się na farmę, gdzie pierwsza misja to wyścig Monster Truckiem. Potem się ujawnia, że to on.
Opublikowano 10 października 201311 l Sprawdzcie co dzieje sie w tle:http://youtu.be/fUjfkGgZNIk?t=4m18s
Opublikowano 24 listopada 201311 l Dopiero po 9 latach dotarło do mnie jaka mapa z San Andreas jest mała. No, może "mała" to złe słowo, bo porównując do takiego LIberty lub Vice City jest gigantyczna, ale rozumiecie o co chodzi. Trzeba przyznać, że bardzo malutki dystans rysowania robił swoje. Zobaczcie co mi się udało uzyskać przy pomocy kilku modów (a szczególnie mam tutaj na mysli - zasieg widzenia ustawiony na 3600 (domyslny bodajze byl 300) oraz prawie maksymalny FoV) DzieńNoc
Opublikowano 24 listopada 201311 l (pipi)a Panie, ale jaka klimatyczna ta mapa była A wrzuciłbyś jakieś screeny z rozgrywki przy tym zwiększonym zasięgu widzenia ? Jestem ciekaw jak to wygląda.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Co fakt, to fakt, klimat był Oczywiście - łap: (Odległość widzenia oczywiście zmienia się w ciągu dnia i w zależności od tego jaka jest pogoda i gdzie jesteśmy)
Opublikowano 25 listopada 201311 l Mapa w San Andreas jest duza - mowcie co chcecie, ale wystarczy wsiasc do samochodu i troche pojezdzic zeby to zobaczyc.Jak sie leci samolotem odrzutowym to wiadomo, ze szybko mozna ja oblecic.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Faktycznie, całkiem dobrze to wygląda. Mega fajnie się prezentuje widok całej mapy w skoku spadochronowym
Opublikowano 28 listopada 201311 l Postanowiłem troche podfotoszopować niektóre fotki: Edytowane 29 listopada 201311 l przez łosion
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Ostatnio bardzo zaskoczyla mnei informacja, ze GTA: SA ma pojawic sie na smartfonach i tabletach. To nie do pomyslenia, ze w taka gre bedzie mozna zagrac na tego typu urzadzeniach, mogliby przy okazji zrobic wersje na PS Vita bo tam brakuje GTA, a port tej wersji nie trwalby tak dlugo jak tworzenie nowej gry, wiec lepsze to niz nic. Na tej konsoli po ponad 1,5 roku od premiery brakuje dobrych gier.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Kiedyś czytałem ploty o tym, jakoby powstawało GTA na PSVita; konkretniej miało by się nazywać GTA: Los Santos Stories (wcześniej również mówiono o GTA IV na PSVita a nic takiego nie wyszło). Osobiście uważam, że to ściema, ale z drugiej strony - w każdej plotce może być ziarnko prawdy
Opublikowano 27 lipca 201410 l Ciekawostka dropsa:Zastanawialiście sie kiedyś jak wysoko da sie polecieć w GTA nim cokolwiek się stanie? Nie? Ja tez nie, aczkolwiek z nudów to sprawdziłem. A więc - odpowiedzią jest - bedziemy lecieli tak długo, aż umrzemy z głodu: (widzicie ten mały dziurawy kwadracik w tle? To własnie stan San Andreas)Natomiast jeżeli będziemy używali kodu na odnowienie paska zdrowia za każdym razem gdy nam się obniży i poświęmy baaaardzo dużo czasu to stanie się to:Moja teoria jest taka, ze na pewnej wysokości gra najzwyczajniej głupieje : )
Opublikowano 22 września 201410 l http://natemat.pl/117775,panstwo-islamskie-przygotowalo-wlasne-gta-gra-komputerowa-dla-mudzahedinow XDDDD
Opublikowano 9 października 201410 l Myślicie, że możemy się spodziewać czegoś od Rockstar na dziesięciolecie premiery San Andreas?
Opublikowano 9 października 201410 l kuuurcze, byłoby miło zagrać w SA w wersji remastered. Albo jeszcze lepiej w Vice City.
Opublikowano 9 października 201410 l Szkoda że nie wydali chociaż portu z androida. Świetnie czułem się biegając po san andreas siedząc na tronie( nie zapomniane doznanie naprawdę). Tylko paluchami w to grać się nie da i nawet nie widzi mi się misji robić bo wiem jak co niektóre na tym sterowaniu dadzą w kość.