Skocz do zawartości

GTA San Andreas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie ginie.

Zabijamy T-Bone Mendeza.

Może z nim Ci się pomylił. ;)

Opublikowano

Przecież Toreno pomaga wyjść Sweetowi na wolność i po przekazaniu informacji dla CJ'a potem już się nie pojawia w grze. 

Opublikowano

Tak, mieliśmy go zabić w heli, ale go nie było tam. Przecież potem dostajemy telefon od typa ze zmodulowanym głosem i musimy udać się na farmę, gdzie pierwsza misja to wyścig Monster Truckiem. :P Potem się ujawnia, że to on. :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dopiero po 9 latach dotarło do mnie jaka mapa z San Andreas jest mała. No, może "mała" to złe słowo, bo porównując do takiego LIberty lub Vice City jest gigantyczna, ale rozumiecie o co chodzi. Trzeba przyznać, że bardzo malutki dystans rysowania robił swoje. 
Zobaczcie co mi się udało uzyskać przy pomocy kilku modów (a szczególnie mam tutaj na mysli - zasieg widzenia ustawiony na 3600 (domyslny bodajze byl 300) oraz prawie maksymalny FoV) 
Dzień
USfMZv3.jpg
Noc
P6ORaJl.jpg

• Plusik 2
Opublikowano

(pipi)a Panie, ale jaka klimatyczna ta mapa była ;)

A wrzuciłbyś jakieś screeny z rozgrywki przy tym zwiększonym zasięgu widzenia ? Jestem ciekaw jak to wygląda.

Opublikowano

Co fakt, to fakt, klimat był  :) 
Oczywiście - łap: (Odległość widzenia oczywiście zmienia się w ciągu dnia i w zależności od tego jaka jest pogoda i gdzie jesteśmy)

yOrmn0Q.jpg
Ed2zjL3.jpg
D1iUNYB.jpg
yqANepi.jpg
roIwS4T.jpg
rRahFE7.jpg
jJWXqXw.jpg
K1KvFHF.jpg
2oTtcS9.jpg
V4onOfL.jpg
7hU37zl.jpg
WSSwrdU.jpg
PzCBiM7.jpg
VZ8d7yy.jpg
n6mWA66.jpg
ZFM7YSa.jpg
g6IMdMi.jpg
  • Plusik 3
Opublikowano

Mapa w San Andreas jest duza - mowcie co chcecie, ale wystarczy wsiasc do samochodu i troche pojezdzic zeby to zobaczyc.
Jak sie leci samolotem odrzutowym to wiadomo, ze szybko mozna ja oblecic.

Opublikowano

Ostatnio bardzo zaskoczyla mnei informacja, ze GTA: SA ma pojawic sie na smartfonach i tabletach. To nie do pomyslenia, ze w taka gre bedzie mozna zagrac na tego typu urzadzeniach, mogliby przy okazji zrobic wersje na PS Vita bo tam brakuje GTA, a port tej wersji nie trwalby tak dlugo jak tworzenie nowej gry, wiec lepsze to niz nic.

Na tej konsoli po ponad 1,5 roku od premiery brakuje dobrych gier.

Opublikowano

Kiedyś czytałem ploty o tym, jakoby powstawało GTA na PSVita; konkretniej miało by się nazywać GTA: Los Santos Stories (wcześniej również mówiono o GTA IV na PSVita a nic takiego nie wyszło). Osobiście uważam, że to ściema, ale z drugiej strony - w każdej plotce może być ziarnko prawdy :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ciekawostka dropsa:
Zastanawialiście sie kiedyś jak wysoko da sie polecieć w GTA nim cokolwiek się stanie? Nie? Ja tez nie, aczkolwiek z nudów to sprawdziłem. A więc - odpowiedzią jest -  bedziemy lecieli tak długo, aż umrzemy z głodu: (widzicie ten mały dziurawy kwadracik w tle? To własnie stan San Andreas)
rEdvikx.jpg

Natomiast jeżeli będziemy używali kodu na odnowienie paska zdrowia za każdym razem gdy nam się obniży i poświęmy baaaardzo dużo czasu to stanie się to:
aaXUUhg.jpg

Moja teoria jest taka, ze na pewnej wysokości gra najzwyczajniej głupieje : )

• Plusik 5
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że nie wydali chociaż portu z androida. Świetnie czułem się biegając po san andreas siedząc na tronie( nie zapomniane doznanie naprawdę). Tylko paluchami w to grać się nie da i nawet nie widzi mi się misji robić bo wiem jak co niektóre na tym sterowaniu dadzą w kość.