PRQc 705 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 SA wydane na płytce (360) pozbawione jest wad wersji cyfrowej? Ma ktos na plycie? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Kupiłem sobie pierwszy raz w życiu oryginał San Andreas, na steamie, i oczywiście już utknąłem w misji Cesar Vialpando Za dzieciaka też miałem z tym problem, ale jak już wykminiłem to wszystkim kumplom przechodziłem, a teraz się ponad tydzień z tym już męczę. Coś jest zje'bane w tej minigierce z low-riderami, na pewno. Bo naciskam przyciski idealnie w tempo i nic to nie daje, zawsze źle. Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Użyj przycisków na klawiaturze numerycznej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 No tak robię, ale zawsze pisze że nie w porę, a naprawdę staram się żeby wciskać gdy strzałka jest dokładnie w okręgu. Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Wyłącz/włącz num-lock lub zmień ustawienia sterowania. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nie rozumiesz, wszystko działa dobrze, wciska się, po prostu wychodzi na to że spóźniam te wciśnięcia, albo za szybko to robię. Nie problem techniczny (że gra nie reaguje gdy wciskam te klawisze) a skillowy. Szczerze mówiąc odechciewa mi się nawet kolejny raz próbować, bo jeszcze ta sekwencja z dojazdem, tuningiem low-ridera, nie chce mi się powtarzać. Jak byłem młodszy to jakoś więcej parcia było żeby przechodzić GTA, teraz gry rozpieściły mnie tymi checkpointami i ułatwieniami (nowe GTA też), że aż się niekomfortowo czuję grając w to Ale gra mi się świetnie, klimat wciąż miażdży, postanowiłem że przejdę całość oglądając wszystkie cutscenki i wczuwając się w fabułę i tak zrobię. Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nalicza Ci jakiekolwiek punkty? Na forum Steama można znaleźć wypowiedzi, że sterowanie góra-dół jest odwrócone i przez to może być problem. Cytuj
grzybiarz 10 304 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Albo ściągnij pirata ze starej wersji 2004 i tam przejdź (niestety, ale nie żartuję). Generalnie steamowe wersje GTA (3, VC, SA) są... inne. Czy to wycięli jakieś kawałki, czy to nagle nie ma tryskającej juchy krwi po headshocie. Nie wiem, czy to ten film.A już najbardziej mnie wkur.wia, że "dwójki" nie można pobrać od jakiegoś czasu. Nie ma w sklepie steamowym ;/ Edytowane 26 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Dobrze, że kiedyś kupiłem sobie kolekcję gta za 30zł i mam wszystkie poza V na steam. @c0r Ja zawsze to robiłem na zwykłych strzałkach(przestawiałem sterowanie na tę jedną misję) i zawsze szło bez problemu tylko musisz dobrze klikać. Cytuj
grzybiarz 10 304 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Też kiedyś kupiłem kolekcję, ale właśnie nie był tam 1, london i 2.Sprawdź u siebie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Potem kolekcja nie miała 1 i 2. Ja mam zarówno 1 jak i 2, kupowałem gdzieś chyba grudzień 2011. A London nigdy nie było na steam. Poza tym gry są chyba za darmo do pobrania ze strony Rockstar. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez suteq Cytuj
grzybiarz 10 304 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 No właśnie chyba od paru lat nie można pobrać http://www.rockstargames.com/classics/ Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Zwykły gameplay z GTA III i na momencie robi mi się cieplej na sercu, a wspomnienia wracają. 1 Cytuj
Pupcio 18 551 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Jest jakaś lista wyciętych utworów w wersji na ps4? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 http://www.gamefaqs.com/boards/868277-grand-theft-auto-san-andreas/70449592 Cytuj
Bzduras 12 721 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Wystarczy wiedzieć, że wycięli Rage Against The Machine i Tupaca. Słabo, ale nie można mieć wszystkiego Cytuj
Quake96 3 943 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Jeśli ktoś uważa, że misja z pociągiem jest trudna (a nie jest) to polecam odpalić sobie wersję PS2 i spróbować ukończyć misje dla "ZERO" bez rzucania niecenzuralnych wiązanek. O ile na pececie te misje nie wydawały się takie trudne, tak w wersji na czarnulę to po prostu masakra. Ten kto projektował te misje powinien zapier.d@lać na galerze by odpokutować swoje winy. Pierwsza misja to jakaś masakra, te małe gówniaki nadlatują z każdej strony a ty męcz się z jakże precyzyjnym celowaniem i trafiaj każdego zanim zdąży ci nasrać na te głupie nadajniki. W drugiej misji poraża totalny brak sterowności tego niby samolociku, który nawet nie potrafi dobrze skręcać, więc jak przypadkiem wylądujesz gdzieś w ciasnej alejce to powodzenia z zawracaniem. Jedynie ostatnia misja się jakoś broni, bo dają nam do dyspozycji normalnie sterowny śmigłowiec, którego sterowanie udało mi się wymasterować jeszcze w pamiętnej misji w Vice City Ale tak poza tym to gra dalej niszczy Co prawda grafika, szczególnie w PS2jkowej wersji zestarzała się okropnie, ale fun płynący z rozgrywki nie zmienił się ani trochę. Po latach zaczynam bardziej doceniać San Andreas i liczę, że mój pad przetrwa do końca przygody z fabułą 1 Cytuj
xtik 262 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Misje dla zero byly naprawde ciezkie jak dla mnie, dualshock latal po scianach. Nie udalo mi sie przez to 100% zdobyc. Co do grafiki to nie ma sie do czego przyczepic, jesli gra sie oczywiscie na crt. Wersja na ps2 nie byla tak sterylna graficznie jak pctowka. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 W promo na psn jest trylogia gta - warto brac za te 70zł na ps4, czy lepiej skusić się na wersję steamową? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ja tam się bawiłem dobrze platynując wszystkie trzy. Przy okazji sobie odświeżyłem gierki. Tylko w 3 i VC trzeba uważać na przestarzałe sterowanie, brak dowolnej obsługi kamery i słaby autoaim. Dopiero w San Andreas gra się naprawdę wygodnie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Stawiam że na konsoli, na padzie łatwiej ogarnąć misję Cesar Vialpando, grałem rok temu na pc i dałem sobie spokój po paru dniach zmagań, a za dzieciaka szło jak z płatka Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Przecież na PC przestawiasz sterowanie na strzałki i misja idzie za pierwszym razem. Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Cezar Vialpando to barszcz w porównaniu do misji z samolotem RC. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Zaraz, zaraz, na pc nie można grać na padzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi