lukas_k96 310 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Piękne czasy dzieciństwa... Pamiętam, że wtedy posiadanie San Andreas to było coś, ja niestety nie mogłem sobie wtedy na nie pozwolić, więc pozostało mi jedynie czytanie poradnika z Gry-Online (tak, tak, zepsułem sobie zabawę w ten sposób, ale cóż, człowiek młody to głupi) i gadanie z kumplami o grze. W każdym razie, jak zagrałem to bawiłem się wyśmienicie i nawet chyba rok temu ukończyłem wersję Definitive Edition. Ta gra nadal robi wrażenie, aż strach pomyśleć, co się działo w dniu premiery... W każdym razie bardzo dobra część, którą nawet teraz warto i należy nadrobić. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Mam zaczęte SA z odświeżonej kolekcji i wypadałoby wrócić. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Eee tam, zapierdol lepiej kolejne przejście Horizonka. 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Nieśmiertelne HESOYAM Btw. profil gościa to złoto 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi