lukas_k96 334 Opublikowano 27 października 2024 Opublikowano 27 października 2024 Piękne czasy dzieciństwa... Pamiętam, że wtedy posiadanie San Andreas to było coś, ja niestety nie mogłem sobie wtedy na nie pozwolić, więc pozostało mi jedynie czytanie poradnika z Gry-Online (tak, tak, zepsułem sobie zabawę w ten sposób, ale cóż, człowiek młody to głupi) i gadanie z kumplami o grze. W każdym razie, jak zagrałem to bawiłem się wyśmienicie i nawet chyba rok temu ukończyłem wersję Definitive Edition. Ta gra nadal robi wrażenie, aż strach pomyśleć, co się działo w dniu premiery... W każdym razie bardzo dobra część, którą nawet teraz warto i należy nadrobić. Cytuj
Square 8 873 Opublikowano 28 października 2024 Opublikowano 28 października 2024 Mam zaczęte SA z odświeżonej kolekcji i wypadałoby wrócić. Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 28 października 2024 Opublikowano 28 października 2024 Eee tam, zapierdol lepiej kolejne przejście Horizonka. 1 Cytuj
jimmy 1 434 Opublikowano 1 grudnia 2024 Opublikowano 1 grudnia 2024 Nieśmiertelne HESOYAM Btw. profil gościa to złoto 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi