lukas_k96 304 Opublikowano Niedziela o 22:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:55 Piękne czasy dzieciństwa... Pamiętam, że wtedy posiadanie San Andreas to było coś, ja niestety nie mogłem sobie wtedy na nie pozwolić, więc pozostało mi jedynie czytanie poradnika z Gry-Online (tak, tak, zepsułem sobie zabawę w ten sposób, ale cóż, człowiek młody to głupi) i gadanie z kumplami o grze. W każdym razie, jak zagrałem to bawiłem się wyśmienicie i nawet chyba rok temu ukończyłem wersję Definitive Edition. Ta gra nadal robi wrażenie, aż strach pomyśleć, co się działo w dniu premiery... W każdym razie bardzo dobra część, którą nawet teraz warto i należy nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano Poniedziałek o 06:40 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:40 Mam zaczęte SA z odświeżonej kolekcji i wypadałoby wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 562 Opublikowano Poniedziałek o 09:10 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:10 Eee tam, zapierdol lepiej kolejne przejście Horizonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi