Plugawy 3 678 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Szczerze to żadną pełną wersje nie grałem, tylko męczyłem mocno dema i to z dwójki najbardziej mi się podobało. Był tam poziom badlands, pamiętam, że nieźle zaprojektowany i graficznie fajny. Z pełniakiem trójki właśnie u siostrzeńca miałem styczność pierwszy raz. Na Vicie na małym ekranie musi się to nieźle prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Prezentuje się świetnie. Wkurza tylko że domyslnie obracanie kamery jest pod tylnym panelem dotykowym i czasem przypadkowo sobie coś obrócę. Ja demko dwójki męczyłem strasznie duzo. Miałem je z OPM 13/99. Piekne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Spyro urzekał mnie rozwojem w kolejnych częściach. Z każdą bliżej jej było do Jaka i Ratcheta. Ciekawostka - na płycie Spyro 3 jest demo Crash Bash. Czy wiecie że to tak naprawdę ograniczona systemowo beta wersja gry? A teraz najlepsze. Można ją odblokować legalnie! Praktycznie jest to pełna wersja Crash Basha za darmo w Spyro 3. Na szczęście dla wydawcy, fakt ten wyszedł po latach. Dawniej byłoby to pewnie wyrokiem śmierci dla poczciwej party game i powodem masowego wykupywania Spyro 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Wklepywanie kodu, debug menu, brak zapisu gry nie mówiąc już o braku wyboru postaci nie czynią z tego niczego więcej jak ciekawostki. Realnego zagrożenia słabą sprzedażą gry raczej by to stwarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Siostrzeniec pochwalił się, że kupił od kumpla Spyro Year of the Dragon i wiedząc, że chłopak raczej sam gier nie kupuje jeno je dostaje, zapytałem ile dał za szpila. Okazało się, że zapłacił 5zeta za grę w bdb stanie XD węsząc dobrą okazję zapytałem czy kumpel ma jeszcze jakieś gierki to może bym kupił od niego, ale niestety nic już nie ma. Pograłem sobie trochę i... Zawsze wolałem Crasha od Spyro (mimo że w demko grałem jak gupi), ale jak zacząłem biegać smokiem to ciężko było się oderwać. Ten odgłos zbieranych klejnotów, ten sprint i danie komuś z byka, sam miód. Year of the dragon to trzecia czesc? Najlepsza była. Sweitny szpil, najlepsze platformowki z otwartym swiatem zjadające raymany bez popity. 5zł , ja je.bei owiedz mu ze z checia odkupie za 50 Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Mnie też naszło na "retro". Przeszczep lasera z kupionej na allegro PSOne do mojej starutkiej SCPH-1002 z 1997, podłączony wygrzebany ze strychu CRT Hercules 14" po RGB i jest żyleta. Na pierwszy ogień idą Spyro 1 i Parasite Eve1. I dopiero na CRT człowiek przypomniał sobie jak gry z PS1 i PS2 naprawdę wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 A czemu taki myk z tym laserem? Ponoć model 1002 ma wadę konstrukcyjną i pali laser Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 He he, bo: 1. Sentyment do swojego modelu, duży.... 2. PSOne kupiłem jakieś chyba ze strychu wyciągnięte, śmierdzące stęchlizną, ale plomby wszystkie miała oryginalne 3. Mój model 1002 jest awaryjny ale z max ilością złączy i ponoć ma jakieś lepsze chipy audio. Ponoć jest rarytasem wśród audiofli... Wiec zrobiłem przeszczep, a pomiędzy laserem a zasilaczem wpakowałem "ściankę" ze styropianu. Powinna trochę ciepło odizolować... Zobaczymy ile pochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Dziwne, że da się z tak nowego modelu, do tak starego. U mnie laser w facie PS2 nie domaga i raczej muszę kupić laser pod ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Z PS2 nie sprawdzałem. Ale z PS1 do najstarszego modelu pasuje laser z najnowszego... Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Z PS2 to inna historia, najlepiej rozkręcić, zobaczyć jaki jest model lasera i taki sam odkupić Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 http://strefapsx.pl/jaki-laser-nalezy-kupic-do-danego-modelu-playstation/Sam się na tym wzorowałem bo chcę kupić laser do mojego PSX, mogę kupić chińszczyznę za 35zł... i tak pewnie będzie działał lepiej niż tego co siedzi w konsoli od....12 lat jak nie wiecej ( model 9002) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Siostrzeniec pochwalił się, że kupił od kumpla Spyro Year of the Dragon i wiedząc, że chłopak raczej sam gier nie kupuje jeno je dostaje, zapytałem ile dał za szpila. Okazało się, że zapłacił 5zeta za grę w bdb stanie XD węsząc dobrą okazję zapytałem czy kumpel ma jeszcze jakieś gierki to może bym kupił od niego, ale niestety nic już nie ma. Pograłem sobie trochę i... Zawsze wolałem Crasha od Spyro (mimo że w demko grałem jak gupi), ale jak zacząłem biegać smokiem to ciężko było się oderwać. Ten odgłos zbieranych klejnotów, ten sprint i danie komuś z byka, sam miód. Year of the dragon to trzecia czesc? Najlepsza była. Sweitny szpil, najlepsze platformowki z otwartym swiatem zjadające raymany bez popity. 5zł , ja je.bei owiedz mu ze z checia odkupie za 50 Tak to ta trzecia czesc. Nie chce sprzedac, bo on lubi stare gierki. Ma nawet Crashe cyfrowe i pocina w nie na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Laser kupiony. Konsola ustawiona pionowo miała już problem czytać płyty. Po wymianie lasera czyta w poziomie bez zająknięcia. Za 35 złotych warto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Wszystkie lasery z psx i ps one pasuja do siebie. Kwestia tylko długosci tasmy łączącej z płytą główną. Jak przez tydzien kumpel sie nie odezwie to bede mial w bardzo dobrym stanie psxa na sprzedaż z padem i memorką za stówke jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Problem z 1002 był taki że tam laser jest po lewej stronie, bardzo blisko zasilacza, ten się nagrzewa i cewka lasera nie działa przez to prawidłowo z czasem przestawała działać całkowicie, dlatego kolejne modele od 5002 zaczynając mają laser po prawej stronie co całkowicie wyeliminowało problem przedwczesnego umierania lasera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 No tak ale to nie znaczy ze do niego nie pasuja z innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 819 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Długość taśmy to jedno. Ale bodaj PSone miało nieco inną "pokrywę" mechanizmów lasera i w przypadku przekładki było trzeba zmieniać ten plastik czy coś. Fajny, ale faktycznie drogi gadżet Edytowane 23 marca 2016 przez Quake96 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Dla mnie to bezużyteczne. Kłaść gorący napój na imitację pudełka po gierkach z PlayStation. Każdy fan PSXa, raczej odczuje dyskomfort po czymś takim:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 819 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Czy ja wiem? Wiadomo, z opinią jest jak z przedłużeniem pleców - każdy ma swoją. Osobiście jakbym miał taki gadżet to fajnie by mi się z tego korzystało, ale dać za to prawie 80zł to nie nie. Wolę za tą kasę spróbować dorwać choć jedną dobrą grę na szaraka Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 Wszystkie lasery pasuja, tylko plastik trzeba wymienic, mam SCPH-1002 i wsadzilem w super stanie laser z SCPH-102 (psone) super cicho i ladnie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Kupiłem zaślepkę na ten port paraller i/o z tylu i okazuje się że zaślepka ma inny kolor niż moja konsola. Konsola jest dużo jaśniejsza. Czy w takim razie kolorystka konsol też się różniła nieco? Mam model 5502. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Gościowi ściemniała ta zaślepka. Nie było różnych odcieni konsol, chyba że PSX - a PS One. To tylko plastik, byś Ty widział, jak mi stare, białe klocki Lego zżółkły Edytowane 13 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Nie myślałem że aż tak. A jakieś pomysły żeby ją trochę wybielić? Na razie odmięka w wodzie z mydłem ale nie sądzę żeby coś to dało. Najwyżej poszukam innej zaślepki Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 Pytanie, rozbierał ktoś wtyczkę od pada? Jak się do tego zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi