grzybiarz 10 299 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Trudno, kiedyś ogram i po prostu sam sprawdzę, gra łatwa i krótka, ale oryginalnie chyba nie mogła wyjść bo za dużo golizny Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 Poznajecie? Aż przystanąłem żeby zrobić screenshota. Gra się nie zestarzała a model jazdy sprawia wciąż masę frajdy. No i rok 1999 czyli 20 lat temu a wkręt taki sam. Jest zaje. 9 Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 Driver kumpel, który był fanem wyścigówek musiał mi przechodzić trial na parkingu podziemnym bo bez tego nie można było przystąpić do właściwej gry. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 @grzybiarz Na telefonie. Epsxe z pluginem open gl. Do tego joypad od ps3 po usb podpięty. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 marca 2019 Opublikowano 13 marca 2019 Kuuuurwaaaa chłopaki ja nie widziałem, że ten Spidey z 2000 roku to taki sztos! I to od Neversoftu. 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 14 marca 2019 Opublikowano 14 marca 2019 Podobno to silnik Tony Hawka 2, wiec graficznie podobnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 marca 2019 Opublikowano 14 marca 2019 Graficznie jest kapitalnie bez pluginu open gl. Jaram się jak cholera. Z archaizmów brak obracania kamerą. Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Granie na emulatorze, to takie mocne "meh" dla mnie, ale co kto lubi Ja tam jestem pod tym względem purystą i oryginalne oprogramowanie tylko na oryginalnym sprzęcie i jeśli robię od tego wyjątek to zapewne od święta i bardziej w celach "ciekawostkowych" niż faktycznego ogrywania gier. No, ale do rzeczy, bo widzę parę znajomych gierek. CMR 2.0 to faktycznie nadal zajebista giera, nawet grafiką tak nie straszy jak by się tego można spodziewać. Driver to tytuł legenda i jedna z moich osobistych "ikon" szaraka, choć akurat nigdy go nie ukończyłem, co może w końcu zmienię. No i ten Spider-Man na dobitkę Jak nie jestem miłośnikiem gier z "superhero", tak tego Spider-Mana uwielbiam. Gierka solidna, trzyma się nawet po tylu latach od premiery. Nie wiem czy wszystkim to wiadomo, ale wyszła też druga część "Enter The Electro" Cytuj
Silver 167 Opublikowano 31 marca 2019 Opublikowano 31 marca 2019 Ja ostatnio przeszedłem 'mityczne' Vagrant Story (zamiar ukończenia tej gry miałem w planach od lat [ale bez większego ciśnienia ofc]. Teraz się udało.. Grałem na ps2 i tv 43 (hd ready) i powiem wam, że VS ładnie się zestarzał, grafika nie razi po oczach, a sama fabuła jest ok.. choć liczyłem na więcej.. (ale nadal mam nadzieję, że powstanie kontynuacja, hah ). Nawet zacząłem grę drugi raz, aby zdobyć ekwipunek ze stali damasceńskiej, ale raczej odpuszczam.. szkoda czasu [= za dużo roboty] ;P 3 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Ekwipunek z Damaszku to pikuś, wykuj Dreadową tarczę z... drewna. Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Gram ostatnio duzo na playstation 1 ale glownie ze wzgledu na grafike, grafika w grach po 2007 roku odstrasza mnie skutecznie. 1 1 2 Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Kolejny gigant, Tenchu 1 z zlotej ery , drugie podejscie po 20 latach i po raz kolejny rycze na zakonczeniu. Teraz pora na Ayame , pewnie znów sie porycze. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 To może takie? https://www.romhacking.net/translations/1298/ Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) No to jest Tenchu 1 a co :)? a kumam juz tlumaczenie pl, hehe Wogole spory zonk, nie mialem pojecia ze w Tenchu 2 mozna lapac zabitych przeciwnikow za wlosy i tagac ich po ziemi by schowac zwloki. Nie odkrylem tej opcji na klawiaturze nawet nie wiem czy jest taka mozliwosc. Tenchu 2 Birth Assasins , Ayame i Rikimaru tu jeszcze nastolatkowie, i ciekawa historia ich starszego kolegi Tatsumaru, nie tak dobra jak jedynka, ale mozna grac 3 postaciami. Som misje w dzien , plywanie, egzotyczne odglosy otoczenia ale brak kultowej muzyki. Kolejna gra na szaraka ktora przeszedlem na klawierce niestety, da sie, ale pad to pad, moze w koncu bedzie. Wogole dojdzie do kuriozum zaczne grac w gry na pierwszego pleyaka na kompie , joypadem od xboxa hehe Zaliczam obecnie MGS znowu po tylu latach, balem sie walki z Psychomantisem, bo bylem ciekaw czy jest mozliwe przejscie go wogole na emulatorze ePSXe, wiadom to pamietne odlaczenia pada 1 i pod gniazdo pada 2, podczas walki...jedna z z tych gier po przejsciu ktorej, mozna czuc sie juz spelnionym jako gracz. Kto mogl przypuszczac w 1998 roku ze zadna gra nie zblizy sie juz nigdy nawet do nowoczesnej mechaniki i pelnej smaczkow fabuly zawartej w tym wiekopomnym dziele. Edytowane 22 sierpnia 2019 przez Mędrzec poprawa Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 Dzisiaj wyrwałem PSXa z dwoma DualShockami, no i chciałbym to odrestaurować. Najchętniej to bym rozkręcił i obudowy włożył do jakiegoś roztworu czyszczącego/odkażającego. @ping @Quake96 coś polecacie, jakiś specjalny płyn, czy ciepła woda + płyn do naczyń? 1 Cytuj
czapa 674 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) Głupie pytanie ale która wersja crasha jest cenniejsza ? Oba to big boxy i nie wiem który sprzedać a który sobie zostawić. W obu jest język angielski ale jedno to wydanie na Europę zachodnią a drugie na Skandynawie Edytowane 23 listopada 2019 przez czapa Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 Cenniejszy ten z angielska, niemiecka i francuska wersja. ps. Masz demko? Cytuj
czapa 674 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 Tak, oba komplety. A czemu akurat ten cenniejszy ? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) No nie wiem... a jakie byś wolał wydanie? Europejskie czy skandynawskie? Bo ja to pierwsze. I takie tez wydanie posiadam Edytowane 23 listopada 2019 przez grzybiarz Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 14 godzin temu, grzybiarz napisał: Dzisiaj wyrwałem PSXa z dwoma DualShockami, no i chciałbym to odrestaurować. Najchętniej to bym rozkręcił i obudowy włożył do jakiegoś roztworu czyszczącego/odkażającego. @ping @Quake96 coś polecacie, jakiś specjalny płyn, czy ciepła woda + płyn do naczyń? Ciepła woda i płyn wystarczy Do tego jakaś szczoteczka do wyszorowania krawędzi, bo tam się najwięcej syfu zbiera. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 Ale bym grał 1 Cytuj
triboy 979 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 Obejrzałem i kurczę, ta mgła to dalej robi robotę. (w sensie KLIMAT) Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 10 grudnia 2019 Opublikowano 10 grudnia 2019 W dniu 10.03.2019 o 19:36, Jotrazydwa napisał: @grzybiarz Na telefonie. Epsxe z pluginem open gl. Do tego joypad od ps3 po usb podpięty. Mam epsxe na tablecie ale o co chodzi z tym pluginem? Skąd pobrać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi