k0ntra 423 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Pojawiły się super MODy do dwóch gier z jamrajem: 1. Crash 1 - (nie ma konieczności przejścia levelu bez śmierci) 2. CTR - 60 FPS + widescreen CTR Online 2 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Szkoda że nie ma dlc do tamtych gier „znalezione” po latach. Np nowe postacie do Tekkena 3, albo nowe plansze do Toniego hawka. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca W dniu 7.06.2024 o 21:31, k0ntra napisał(a): 1. Crash 1 - (nie ma konieczności przejścia levelu bez śmierci) Ja pitole. Ten pierwszy level z jamraja (nazywanego kiedyś liskiem) to znam na pamięć. Nie mam drugiej takiej gry… Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października kojarzycie tę muzę w duke nukem 3d? https://www.zophar.net/music/playstation-psf/duke-nukem-total-meltdown miałem płytkę verbatim z duke nukem kiedyś od kumpla, włożyłem do wieży i zgrałem sobie na kasetę pamiętam 3 kawałki, które są na tej liscie. Ale w samej grze tego nie widziałem. Czy ta muza jest gdzieś w grze? Co to za ost? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi