Banny 2 656 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zwyrol - dzięki za pierwszego tipa, o tym nie wiedziałem :thumbsok: co do scyzoryka, to poslugiwać się umiem 1vs1 z ludzikiem, ale to chyba wiadoma sprawa a tak spytam od razu: na okładce, z tyłu, Leon dzierży jakieś laserowe działko. da radę to zdobyć ?;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Po przejsciu gry na PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Przeszedłem 4 razy. Niech to posłuży za rekomendację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 właśnie wchodze do zameczku (normal), jakieś pro tipy ? :] A jeszcze jedno. Nie zapomnij zabrać Broken Butterfly (magnum) po tym jak odzyskasz już Ashley , broń jest w jednym pomieszczeniu z oknem (mijamy tą lokację w drodze do ogrodów z wilkami) gdzie musisz podsadzić Ashley i ona otworzy drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 okej, gierka na normala nie sprawiła dużych trudności (tylko czasem w tym zameczku były problemy, np. duża sala, gdzie sporo mniszków wychodzi.) grałem dosyć 'starannie', miejsca w skrzynce ciągle brakowało, kasy full, ogólnie dosyc łatwo. Tera zparę dni przerwy i zabieramy sie na wyższym poziomie. jak zacznę na hardzie, to 'goły i wesoły' tak? nic mi nie przejdzie z poprzedniej rozgrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Przechodzi tylko wtedy, gdy zaczniesz grę jeszcze raz na takim samym poziomie trudności. Pro generalnie nie sprawia problemu, tylko na początku staraj się oszczędzać amunicję. W zasadzie wystarczy podstrzelić ganado w nogę, podbiec + kop, potem dobić nożem. Tak robiłem na pojedynczych, góra w grupie dwóch-trzech. Na większą ekipę liczy się już bardziej precyzyjna celność i przede wszystkim taktyka działania. Ale tylko w pierwszych rozdziałach gry, potem leci z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wykorzystuj, że ganado sami giną od swojego dynamitu, co jeszcze bardziej powinno ułatwić grę. Resztę porad NEMESIS US dobrze opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 pykam w mercenaries sobie.. już poraz trzeci w karierze, a nadal bawi :] Krauserem wyciagnac 5 starów spoko, Weskerem też, ale Leonem? wtf? no i Hunkiem mi cięzko z tymi ślepymi szponowcami :S Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No Leonem chyba jest najtrudniej powyciągać po 60k na każdej planszy. Z tego co pamiętam to nim robiłem chyba na końcu, ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Rzucaj w nich czerwonym granatem, jeden jest na pewno w beczce. Wtedy odwracają się do ciebie plecami i strzelaj z TMP w pasożyta. Ewentualnie można użyć też granatu odłamkowego, efekt ten sam. Weskerem i Krauserem jest o tyle łatwiej, bo Killer 7 Weskera szybko kładzie każdego sub-bossa, podobnie ręka Krausera, zmiata wszystkich. Leonem też da się zrobić, ma najsłabszy arsenał, ale jednak Riot Gun nieźle sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 co do granatów, sukinsyn wytrzymał 3 zielone i dalej biegał - chociaż może to moja wina, bo rzucałem 'na afere' raczej też można pooglądać skillerów na YT Weskerem ponad 200k w zameczku nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bo sam granat sprawy nie załatwia, po tym on przykuca i się odwraca, trzeba strzelać w pasożyta na plecach. Leon shotgunem z bliska chyba go kładzie po 3-4 strzałach. Jak się nie uda za pierwszym razem to spróbuj z drugim granatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 dobrze, że mowisz, myslalem ,ze drugi granacik (jak kolo klęczy) to też mu zada dmg (w rosline ;]) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Być może zadają obrażenia, ale bardzo małe. Zresztą po każdym wybuchu Garrador przesuwa się w bok i znowu klęka. Pewnie na takie zabicie z 10 granatów nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Hunkiem najmilej się chyba gra szkoda tylko ,że w żaden sposób nie jest ujęty w normalnej grze ;(( ~co za bez sens, przeszedłem Assigment Ada, dostałem opcję kupienia Chicago w SW, tyleże, SW wcześniej zaczęłem grać i już 2h na liczniku, a od nowa nie będę zaczynał. szajs Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ale i tak kasy nie wystarczy, bo chyba 300 tys kosztuje ten karabin w Separate Ways. Leon może kupić tą broń za 1 mln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jakos bym nazbierał (xd) jaka jest nagroda za zaliczenie kazdej strzelnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Dostajesz specjalne figurki, niestety nic z nimi nie zrobisz poza oglądaniem. Natomiast ważniejszy jest fakt, że za każdą strzelnicę zbiera się kasę. Za pierwszą 15 000, za drugą chyba 25 000, za trzecią 35 000 i za czwartą 50 000. Strzelnic z tego co pamiętam jest 5, ale kasa jest tylko za 4. Edytowane 29 Lipca 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 rozumiem ,ze trzeba nabic high scora tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Komplet figurek (jeden poziom) dostaje się chyba za ponad 3k pkt. albo 4 już nie pamiętam, ale na pewno nie trzeba mieć tyle żeby się wpisać do pierwszej trójki na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Musisz nabić highscore'a, a jak się nie uda to robisz kilka podejść i wejdzie. Za każdy komplet dostajesz kasę. Używaj do tego zadania TMP (ten pistolet maszynowy), ma chyba w magazynku 50 naboi i jest najlepszy, tylko trzeba się chwilę przestawić na celowanie "z pasa" bo Leon nisko trzyma tę broń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 spoko, nie jestem az takim totalnym no0obem, by nie wiedzieć, co to TMP ;-) dzięki za rady, pora coś pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 To jeszcze napiszę, że staraj się wbijać heady szczególnie kobietom, leci wtedy 200 pkt i czasami w oddali przelatuje głowa Salazara, na nią poluj koniecznie, bo jest najwięcej warta 500pkt. Unikać trzeba Ashley, bo wtedy leci kara 1000pkt i można zapomnieć o dobrym wyniku, więc przy ostatnich strzelnicach (C, D) będzie trzeba się czasami przemieścić, by zestrzelić cel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 To ja dodam jeszcze że jak wyskoczy większa ilość kolesi, to jeden trzyma dynamit (z tego co pamiętam to głównie ten na środku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ale lama ze mnie. przechodze SW, jestem tuż po momencie z klatką i ślepym (beznadziejnie to rozegrałem i jestem troche do tyłu z ekwipunkiem :S) jest skrzynka na środku ,trzeba coś tma umieścić, ale chyba coś przegapiłem i nie mam tego itemiku. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi