Gość mate5 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 RE4 po TEW? Wiedz C0r że jak po skończeniu TEW będziesz mówił że re4 gorsze to sprowadzisz na siebie gniew połowy forum. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Skończę RE4 na pewno dwa razy, teraz i na professionalu, jeśli po tych dwóch przejściach będę miał takie odczucia że TEW > RE4 to odpuszczę sobie posta we właśnie ukończyłem i już nigdy nie wypowiem się na temat RE4. Prewencyjnie Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 (edytowane) Gunplay słaby czy tez mało satysfakcjonujący? RE4 i GeoW dwa najlepsze gunplaye jakie gry mają do zaoferowania. Właśnie wpadłeś na czarna liste, kolego, hehe. Edytowane 11 czerwca 2017 przez XM. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Weź pod uwagę że to wstępna ocena po jakichś 2.5h gry, mając na razie tylko ten mały pistolet maszynowy i zwykły pistolet. Ten gunplay nie jest zły w sensie samego strzelania, nie powinienem może tego co mi nie pasuje nazywać gunplayem, tylko nieduża ilość krwi i dość powtarzalne animacje postrzelonych przeciwników jakoś nie dają mi ogromnej radochy. Ale koniec oceniania z mojej strony, kolejny post jak będę przynajmniej w połowie gry. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 (edytowane) Przeżyjmy to jeszcze raz: Znacie ten filmik? Robił 10 lat temu i dalej robi. C0r nie oglądaj bo dużo spoiluje. Edytowane 11 czerwca 2017 przez mate5 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Mnie drażniło, że nieważne ile się wystrzelało pocisków animacje ładowania te same. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Co? Np strzel z shota nieważne ile pocisków wystrzelisz zawsze dwa są ładowane, ot takie uproszczenia. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Co? Np strzel z shota nieważne ile pocisków wystrzelisz zawsze dwa są ładowane, ot takie uproszczenia. Czepiasz sie. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Tez zwrocilem na to uwage i wydalo mi sie to zwyczajnie glupie jakby nie mogli dac animacji zaleznej od ilosci ammo. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Dokładnie, choć i tak nie ma porównania do stroju Ady. Wyobrażacie sobie latanie po górach w sukience wieczorowej i w szpilkach? Całkowicie nierealistyczne. 6/10 Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Tez zwrocilem na to uwage i wydalo mi sie to zwyczajnie glupie jakby nie mogli dac animacji zaleznej od ilosci ammo. Powodzenia z animacją ładowania Strikera z magazynkiem na 100 naboi :P 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 W ogóle wysyłanie agenta rządowego do jakieś wioski w pojedynkę żeby odnalazł i obronił córkę prezydenta z pistoletem i ziółkiem leczniczym w asyście dwóch portierów z Biedronki. 2/10 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Jak to czytam to nie wiem czy się śmiać czy płakać... rynce opadają 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Tez zwrocilem na to uwage i wydalo mi sie to zwyczajnie glupie jakby nie mogli dac animacji zaleznej od ilosci ammo.Powodzenia z animacją ładowania Strikera z magazynkiem na 100 naboi :P Ups, zapomnialem, ze tak mozna napakowac guna xD Ada to klasyczna japana wiesniara, oczywiscie japonce nie sa tego swiadomi. Prawdziwy popis wiochy daje w szóstej czesci. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Z ciekawości, da się jakoś szybciej operować tym co posiadamy, zmieniać bronie, granaty, czy zawsze trzeba wchodzić do ekwipunku i wybierać broń? Nie przeszkadza mi to, ale wolę się upewnić. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) Nie da się. No i zamiast "nie przeszkadza mi to" powtarzaj za mną: Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Konieczność wchodzenia do menu ekwipunku za każdym razem połączone ze sztywnością designu tego ekwipunku i dźwiękami jakie jego obsługa wydaje dodaje niezmiernie do moich wrażeń i jestem pod wrazeniem kunsztu developerów Edytowane 12 czerwca 2017 przez mate5 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 nie da się. też mi brakuje szybkiej zmiany broni na krzyżaku, ale w czymś ten re5 musiał być lepszy 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Na pewno nie w byciu lepszą grą xd 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Dobra, jestem już w zamku. Ja pier.dolę Cofam słowa o tym gunplayu od razu, wiadomo, początek był niemrawy pod względem strzelania, ale teraz mam ulepszonego shotguna, TMP i _Red_9 i strzela się fantastycznie. Ten crowd control, granaty oślepiające i zapalające też robią robotę, tak że wspaniale jest pod tym względem. Te walki z bossami są zaje.biście emocjonujące, El Gigante i Mendez padli ledwo, ledwo, gra na szczęście zrobiła się odpowiednio wymagająca. Sterowanie też świetnie dopełnia gameplay, jedynym "dynamicznym" ruchem jaki możemy wykonać jest szybki obrót o 180 stopni w drugą stronę i to jest genialne, przy walce z bossami czy siostrami z piłą mechaniczną aż mi się ręce na padzie spociły, daaaaamn Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Też gram, właśnie wsiadłem na pakę a Ashley prowadzić będzie te ciężarówkę z pługiem. Przede mną pierwsza walką z Krauzerem. Fajnie jest powrócić do RE4 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Ja rano odpaliłem sobie na Wii i nie wiem kiedy a tutaj już 2h pyknely. Skill z czasów GaCka pozostal. Niby znam już tą grę na pamięć, wiem kiedy jaki przeciwnik się pojawi i w których beczkach jest amunicja a i tak chce się mi się dalej grać. Chyba będę musiał zakupić na PS4 w pudełeczku. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Tez dzis gralem i tym razem mam zamiar przejsc do konca. No nie umiem w to grac, wybralem easy xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi