barth 70 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Pytanko dla tych co zaliczyli gierkę na Legendary : czy faktycznie Halo 3 kończy serię ? Bo po zobaczeniu zakończenia na Legendary mam takie dziwne wrażenie, że to nie koniec. Może developer zostawił sobie otwartą furtkę żeby kiedyś powrócić z nową historią w świecie Halo. Pewnie sie mylę, ale nadzieja zawsze pozostaje myślę, że sam odpowiedziałeś sobie na pytanie Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 LOOOOOL Znajomość angielskiego wskazana - KILLER HAHAA. masakra. zaje.biste Przydałoby się więcej takich linków Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Dzisiaj jak wlaczylem halo to wyskoczylo mi jakies uaktualnienie.Wie ktos moze co ono usprawnialo?z tego co mi sie wydaje to po aktualizacji w ramce w ktorej mamy do wyboru matchmaking, custom games, forge, itp, w jej dolnym prawym rogu pojawil sie numer 1.1 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Dzisiejszego dnia Halo 3 otrzymało wyczekiwaną przez graczy aktualizację, poprawiającą kilka niedoróbek w dziele Bungie. Przede wszystkim łatka wprowadza zapowiadane zmiany do systemu melee ("walenie z kolby"), o których szerzej informowaliśmy już jakiś czas temu. Oprócz tego naprawiono błąd, który uniemożliwiał mimo zdobycia wymaganego medalu "Killing Frenzy" (10 zabić z rzędu bez śmierci) użycie fragmentu zbroi Elite Commando na ramiona. Poza tym nie będzie dane oglądać od teraz latających ciał martwych Spartan. To zamyka oficjalną listę zmian podaną przez znane studio. Czy wyeliminowano coś więcej? Musisz sprawdzić samemu. onlinecenter.pl Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 (edytowane) Dzisiejszego dnia Halo 3 otrzymało wyczekiwaną przez graczy aktualizację, poprawiającą kilka niedoróbek w dziele Bungie. Przede wszystkim łatka wprowadza zapowiadane zmiany do systemu melee ("walenie z kolby"), o których szerzej informowaliśmy już jakiś czas temu. Oprócz tego naprawiono błąd, który uniemożliwiał mimo zdobycia wymaganego medalu "Killing Frenzy" (10 zabić z rzędu bez śmierci) użycie fragmentu zbroi Elite Commando na ramiona. Poza tym nie będzie dane oglądać od teraz latających ciał martwych Spartan. To zamyka oficjalną listę zmian podaną przez znane studio. Czy wyeliminowano coś więcej? Musisz sprawdzić samemu. onlinecenter.pl wiec w jaki sposob dziala teraz to melee ? Edytowane 21 lutego 2008 przez 44bronx Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Teraz, jak meelujący się mają mniej więcej tyle samo energii i uderzą mniej więcej w tym samym czasie to obaj zginą, a jak jeden ma zdecydowanie więcej "żytka" to wtedy on przeżyje Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Witam mam problem probowalem sciagnac mody do halo czy jak to sie nazywa MLG ale nie posiadam dysku i nie chce sie sciagnac, ale chodzi o to ze teraz podczas grania live wyskakuje mi caly czas w czasie meczu ze nie moze sciagnac pliku i przeszkadza w graniu pomozcie jak mozecie co mam zrobic Help Hilpe bardzo wazne czekam na odpowiedz Ned PL Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 hmmm.... nie powiem ci dokładnie, bo nie pamiętam nazw menusów, ale powinieneś zrobić tak: po pojawieniu się tej informacji naciskasz start i wchodzisz w menu "Active Downloads", po czym najeżdżasz na niepożądany plik i usuwasz go (bodajże X i opcja delete, ale jaj uciąć za to sobie nie dam). Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 wiesz co wchodze w to active download ale tam nic nie wyswietla. Nie ma zadnego pliku czy cosik takiego. Komunikat caly czas wyskakuje !!!! Jak ktos wie to bede wdzieczny ! Witam mam problem probowalem sciagnac mody do halo czy jak to sie nazywa MLG ale nie posiadam dysku i nie chce sie sciagnac, ale chodzi o to ze teraz podczas grania live wyskakuje mi caly czas w czasie meczu ze nie moze sciagnac pliku i przeszkadza w graniu pomozcie jak mozecie co mam zrobic Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Kto chętny na przejscie kampanii na legendary to niech wali do mnie na GG GG: 7308366 Cytuj
toudi 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 No i mam problem. Konsola podczas ostatniego update'u do H3 zaliczyła zgona, a raczej po aktualizacji. No i mam nowa konsole odpalam resume campaing i mnie wyrzuca do menu. Więc moje pytanie co zrobić z tym fantem nie mam zamiaru przechodzić całego H3 od nowa, aktualnie zostały mi 2 misje, ale save nie działa. Gdy z innego profilu daje new game to wszystko śmiga Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 A próbowałeś ręcznie zaznaczyć misje tj. nie włączać z resume tylko campaing -> tam misję wybrać. Jeśli tak, to pewnie sejw się uszkodził i trzeba od początku zacząć Cytuj
toudi 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Już rozwiązałem problem, wybrałem ręcznie wcześniejszą misje, a później wybrałem tą co mnie interesowała. Jakby to nie zadziałało to bym chyba połamał płytę Cytuj
Camiloz 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) Mam tekie pytanko adnośnie mulit . Kumpel ma 512 telekomuny i jeśli gra sam to nic zero lagów .... jeśli gramy w trójke czy tez w dwójke to zaczynaja sie lagi, ale tylko jemu. Co jest nie tak prosze o szybką odpowiedz. Dzieki !! Ja z drugim kumplem mamy po 1mb równierz telekomuny. Edytowane 20 marca 2008 przez Camiloz Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 mam pytanie moze lamerskie,ale potrzebuje odpowiedzi .jak podlaczyc sie do gry w halo ? biore wszystkie mozliwe opcje i zaklada mi jedynie gre , jestem zakladajacym a ja chce wybierac gre . i jeszcze jak zakladam to mam ograniczenia osob i nie wiem jak mape wybrac. help !!! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Mam tekie pytanko adnośnie mulit . Kumpel ma 512 telekomuny i jeśli gra sam to nic zero lagów .... jeśli gramy w trójke czy tez w dwójke to zaczynaja sie lagi, ale tylko jemu. Co jest nie tak prosze o szybką odpowiedz. Dzieki !!Ja z drugim kumplem mamy po 1mb równierz telekomuny. Moze ktorys z was ma trojana. Podlaczeni jestescie przez ruter, czy modem. Jezeli pod to drugie sprawdz wysyl w oprogramowaniu. Cytuj
barth 70 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 @Camiloz - Zwalnia, bo trzyma dodatkowo party w kupie, ale rzeczywiście nie powinno jakoś masakrycznie tego robić, niech koleś sprawdzi łącze lepiej. @Flamingo - W Halo3 nie ma wyboru gry multi, albo ktoś wysyła ci zaproszenie, albo ty komuś, albo wchodzisz do Matchmaking'u i grasz losowe gry z losowymi ludźmi (chyba, że wejdziesz w party ze znajomymi), na losowych mapach Cytuj
Camiloz 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) A więc tak 2 z nas jest podłączonych przez sieciówke a jeden prze router. Czy ma trojana to nie sprawdzałem, ale zaraz jak do niego wpadnę to to zrobię. A jeśli chodzi o sprawdzenie łącza to w jaki sposób, co miałeś konkretnie na myśli. Wiecie Telekompromitacja ma czasem tak że grzebią przy skrzynkach i coś poknocą, wina szybkości internetu to na pewno nie jest, bo gram z ludźmi którzy korzystają z 512. Dzięki za zainteresowanie!! Czekam na kolejne pomysły !! Dalej czekam naWasze propozycje , ponieważ prblem dalej nie został mi rozwiązany Edytowane 21 marca 2008 przez Camiloz Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Już 25 marca Heroic map pack za darmo! Mapy: -Foundry, Rat's Nest oraz Standoff! Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) O fajowsko, dopiero co odpaliłem dziś Halo po miesięcznej przerwie a tu taki news ;] Mimo , że mapki były (podobnież) słabe, to jednak z chęcią sobie na nich popykam ;] Edytowane 22 marca 2008 przez Sztajniec Cytuj
adi 189 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Swego czasu pojawiły się na Pchlim targu kody na 48-godzin na live za darmo.Czy na tych kodach zagram w co-opa online? a wogóle to ma ktos taki kod na zbyciu? Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 a ja juz chcialem je kupowac juppi Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 wie ktos moze co zrobic aby nat był na open? bo czesto wywala mnie podczas meczy i odłacza od live'a Cytuj
adi 189 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Swego czasu pojawiły się na Pchlim targu kody na 48-godzin na live za darmo.Czy na tych kodach zagram w co-opa online?a wogóle to ma ktos taki kod na zbyciu? hmmmm...ktos pomoże? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Nie łatwiej założyć sobie nowego gamertaga i pograć miecha za free? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi