Sebastian PL 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 hej ost zanioslem swoj dysk do kumpeli i halo 3 i chcielismy na splicie pograc na nowych mapkach i nie moglem ich zaladowac ze swojego profilu ... nie wyswietlaly sie w ogole ? czy mozliwe jest to przez to,ze nie miala nigdy podlaczonej konsoli do netu i przez to nie miala aktualizacji i dlatego nie wyczytywal tych map? jednak cos z dysku sie zainstalowalo, nie wiem co to bylo juz czy jak np podlacze jej konsole do netu , sciagne ze swojego konta mapki do halo3 i zaktualizuje wszystko to ona bedzie mogla na swoim(jej) profilu grac po splicie na tych mapkach i korzystac z gier arcade,ktore jej sciagne ze swojego konta ? To jest efekt głupiego pomysłu MS że To co ściągniesz (wszystko co płatne i bezpłatne niektóre tez) jest przypisane do konsoli, jeśli podepnisz dysk do innej konsoli to te rzeczy będą działać jak będziesz podpięty do liva. Proponuje weź swoją konsole, albo pograj w innego rodzaju gry z koleżanką a jakbym na jej dysk na jej konsole sciagnal te mapki ze swojego profilu to by dzialaly u niej na jej profilu ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 lipca 2008 Autor Opublikowano 14 lipca 2008 beda dzialaly w customach, ale nie w matchmakingu Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Odszczekuje to, co napisałem kiedyś o kampanii Halo. Fakt, początek może nie jest jakiś porywający, ale dalej pochłania. Akcja, akcja, akcja... Brak skryptów, wszystko dopieszczone na tip-top. Wielką frajdę czerpię z finezyjnego lawirowania między pociesznymi gruntami i innym barachłem rozrzucając pociski na prawo i lewo. Oprócz tego wizualia. Mnie miażdżą i szczerze dziwie się jak ktoś może nie dostrzegać takiego kunsztu. Ta gra jest po prostu śliczna. A muzykę to pominę bo wiadomo - geniusz. Cytuj
zibby15zaq 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Mam takie pytanie,czy w mapy z multi w halo 3 zagram na splitb screenie na dwóch graczy z botami?? i czy gdy będzie podzielony ekran będę w stanie grać na zwykłym monitorze 17 cali do którego podłącze mojego xboxa?? Tzn czy bedę wszystko w stanie zauważyć Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) Botów w H3 nie uświadczysz, możesz jedynie zagrać 1vs1 we dwójkę, chyba, że zbierzesz więcej osób to wtedy 2vs2, czy jakiś dm. Edytowane 2 sierpnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
barth 70 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Odszczekuje to, co napisałem kiedyś o kampanii Halo. Fakt, początek może nie jest jakiś porywający, ale dalej pochłania. Akcja, akcja, akcja... Brak skryptów, wszystko dopieszczone na tip-top. Wielką frajdę czerpię z finezyjnego lawirowania między pociesznymi gruntami i innym barachłem rozrzucając pociski na prawo i lewo. Oprócz tego wizualia. Mnie miażdżą i szczerze dziwie się jak ktoś może nie dostrzegać takiego kunsztu. Ta gra jest po prostu śliczna. A muzykę to pominę bo wiadomo - geniusz. Klęknijmy bracia i siostry, albowiem ta błądząca duszyczka doznała światła olśnienia i nawróciła się na właściwą drogę. Zaprawdę powiadam wam, potrzeba nam takich ludzi, bowiem to oni dają nam chęć gry . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 chyba ktos to pisal po mocnym wstawieniu sie Cytuj
BartX 9 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Wczoraj trochę pocinałem, do pokoju wszedł ojciec, popatrzył trochę i powiedział że te bronie wyglądają jak pistoleciki dla dzieci. Padłem No ale tak to jest, jak się ciągle gra w Assassin's Creed. Muszę mu tą grę zabrać 8) Skoro początek taki sobie to idę pograć dalej. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2008 a ja wczoraj po raz 15 chyba zaczalem kampanie... przychodzi moja laska... a ja do niej... "sluchaj, dobrze, ze jestes. Jako moja dziewczyna musisz znac historie Halo". Wiec ja naku&wialem, a ona sie przygladala. Ech... niesamowity single Halo ma... nigdy sie nie nudzi. Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Nie mogę przejść chyba przedostatniej misji gdy walczę z tą zarazą. Jakieś porady, pomysły? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2008 musisz "grac dobrze" i jechac ich z miecza albo mlota... Cytuj
barth 70 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Nie mogę przejść chyba przedostatniej misji gdy walczę z tą zarazą. Jakieś porady, pomysły? Rada się znajdzie, a jakże - zapieprzaj przed siebie, nie walcz z floodem, tylko staraj się ich omijać, jeśli wdasz się w bezpośrednią walkę raczej na bank zginiesz. Zbieraj wszystkie niewidzialności, one są twoimi przyjaciółmi (na levelu rozlokowane są 4 sztuku, 2 razy po dwie), ale zostawiaj je na szczególne korki. Dwie wykorzystasz w jedną stronę, dwie w powrotną. Zbieraj wszystkie granaty jakie zobaczysz, do tego miecze, needlery, bruteshoty, shotgunny i wogóle wszystko co wybucha. To chyba na tyle. Jeśli chcesz dokładniejszą poradę to mów, nagram ci filmik jak ten level przejść na legendary Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Nie mogę przejść chyba przedostatniej misji gdy walczę z tą zarazą. Jakieś porady, pomysły? Rada się znajdzie, a jakże - zapieprzaj przed siebie, nie walcz z floodem, tylko staraj się ich omijać, jeśli wdasz się w bezpośrednią walkę raczej na bank zginiesz. Zbieraj wszystkie niewidzialności, one są twoimi przyjaciółmi (na levelu rozlokowane są 4 sztuku, 2 razy po dwie), ale zostawiaj je na szczególne korki. Dwie wykorzystasz w jedną stronę, dwie w powrotną. Zbieraj wszystkie granaty jakie zobaczysz, do tego miecze, needlery, bruteshoty, shotgunny i wogóle wszystko co wybucha. To chyba na tyle. Jeśli chcesz dokładniejszą poradę to mów, nagram ci filmik jak ten level przejść na legendary Dzięki za rady no jagbyś mógł nagrać film i wstawić na youtube to byś pomógł kilku zagubionym graczom. ^_^ Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 ....nagram ci filmik jak ten level przejść na legendary Ciekawe kto Ci przejdzie ten level na legendary Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Legendary jest do pchnięcia dla wszystkich znających specyfikę Halo. Mój 16letni brat rozwalił ten poziom trudności w kilka dni (ale on się urodził z padem w łapach). Troszkę zaciętości i umiejętne wykorzystywanie sprzętu...tak mi przynajmniej powiedział. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 A po co męczyć się z Legendary w singlu? Przecież to idealny poziom do kooperacji, jest mniej irytująco i zabawa znacznie większa. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Legendary jest do pchnięcia dla wszystkich znających specyfikę Halo. Mój 16letni brat rozwalił ten poziom trudności w kilka dni (ale on się urodził z padem w łapach). Troszkę zaciętości i umiejętne wykorzystywanie sprzętu...tak mi przynajmniej powiedział. No i miał rację, potrzeba też trochę sprytu i sporej dozy cierpliwości Oczywiście i tak jest ciężko jednemu graczowi, ale i satysfakcja większa. Osobiście najdłużej męczyłem się już na początku, w lokacji gdzie po raz pierwszy bodajże spotykamy Brute Chieftaina z Gravity Hammerem. Końcówka o dziwo poszła gładko, choć Flood może rzeczywiście zajść za skórę Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 A ja wczoraj przeszedłem kampanie Z dziewczyną <czuje się prawie tak dumny jakby jego pierwszy syn chwycił pierwszy raz za pada> ;D Dzielna jest. Szczególnie kiedy łapie jej ulubioną broń - Grav. Hammer i rozpierdziela wszystko naokoło ;D Mi ten jak i wszystkie inne levele na Legendary poszedł łatwo. Aż się dziwiłem i sprawdzałem czy aby na pewno nie zmienił mi się przypadkowo poziom trudności na normal. Wystarczy iść do przodu, ale się nie pchać zbytnio i walić z miecza, albo po "głowach" (robakach) ożywionych ciał. Grube zmutowane pajączki rozwalać mieczem, strzelające zmutowane pajączki rozwalać wszystkim prócz tym kosmicznym-railowatym odpowiednikiem Battle Rifle. Plazma i brute shoty są dobre. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 zer, brawo za to co ona ci robi cos takiego to male piwko 8) a ja Halo3 sobie znowu kupilem, jednak ta gra cos w sobie ma... ;] Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Jakiś Mythic, podobno uchwycony na PAX: http://www.addictgaming.com/story.php?id=229 Wygląda na multi DLC. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Ja puki nie zagrałem w to, byłem wrogiem tej serii. Gra wymiata (chociaż grafa powinna być lepsza), a multi to już w ogóle bajka. Polecam ją każdemu, naprawdę warta zakupu. Aha, nie polecam niemieckiej wersji Cytuj
barth 70 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) czekaj, czekaj, byłeś wrogiem serii, nie grając w żadną z należących do niej grę? to wiele wyjaśnia, wyjaśnia też postawę kilku innych ludzi nie mniej jednak mamy kolejnego nawróconego, należy się radować, co też czynię Edytowane 2 września 2008 przez barth Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 września 2008 Autor Opublikowano 2 września 2008 ale spamujesz. kiedy nowe mapy? Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Nowe acziwmenty? http://forums.ascendantjustice.com/index.p...p;#entry9239511 http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?po...r1-p=4#25730295 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi