Gość donsterydo Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Jestem po paru godzinach gry i powiem, ze fajnie się pogrywa, gram na tym przedostatnim poziomie trudności, więc łatwo nie jest, teraz właśnie mam problem w jednej misji gdzie jesteśmy w tej jakiejś bazie u ludzi i walczymy w hangarze do którego obcy się dostali, same kafary, wszystkich rozwalam tylko ten ostatni dupek z jakimś młotem w łapach zostaje, nawalam go a on skacze i robi one hit kill :-p Grafika, wiadomo nie powala, ale chodzi tu głównie o wygładzanie krawędzi i chyba jest to najgorsza gra pod tym względem jakie do tej pory widziałem na X360 :-) Moim zdaniem bronie obcych są do d**y, jak się strzela do jakiegoś przeciwnika z oddali to zdąży zrobić krok w bok żeby go nie trafić, dlatego zwykłe giwery są najlepsze, nikt przed kulą nie ucieknie :-) Generalnie świetna gierka, a za tę cenę co obecnie chodzi na Allegro to nawet nie ma co się zastanawiać. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 donsterydo - trzymaj tego z młotem na dystans. Skacz, biegaj slalomem między przeszkodami i jak będzie w bezpiecznej odległości - wal. Z moich doświadczeń wynika, że lepiej na początku (tzn. kiedy są też pozostali przeciwnicy) osłabić tego najmocniejszego z jakiejś broni ze zbliżeniem (najlepiej do momentu, aż straci swoją "zbroję") i potem go dobić. Cytuj
just 1 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja chyba już zaprzestanę na Halo 3 - nie mam siły jej dzisiaj przechodzić, a jutro wysyłam na zamianę. Strasznie irytująca jest ta misja, gdzie wszędzie roi się od gigantycznych pająków i zainfekowanych mutantów. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Od Flood'u. Musisz posuwac sie do przodu ostroznie, zadnego "na hura". Uzywaj Shotguna. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Zaczalem sobie od wczoraj grac w ta gre na multi i jest calkiem spoko, ale jednej rzeczy nie czaje - jesli na rankingowkach wybiore sobie np. Team Slayer, to wyskakuje mi komunikat, ze nie mam map, by moc grac. Dlaczego tak jest? Z rankingowych dziala mi tylko Lone Wolves - na Socialach jest wszystko ok. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ściągnij wszystkie darmowe mapy. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Gram juz w gierke od dluzszego czasu, mecze singla przy chwilowym braku lacza. Musze przyznac ze gra mnie zauroczyla szczegolnie kolorystyka. Produkt jako calos niepowala, w multi szczegolnie tryb dobierania graczy(czas) i tak w kolo od nowa co mape ,paranoja. Jednak jazda warthogiem z dobrym dzialkowym nadrabia wszystkie minusy, takiej radosci z prowadzenia fury nie mialem od micro machines. A podobno slyszalem ze w halo trzeba strzelac... Tak wiec po krotce stalem sie fanem gry Halo 3, wielkie mi halo mozna by rzec. :> apraszam na partyjke kazdego chetnego Nick: Perss86 (narazie brak lacza)(lol) A teraz chcialym sie zapytac czy ktos spotkal sie z takim zjwiskiem jak znikajace czaszki ? Mianowicie nie moge znalesc czy raczej nie ma czaszki Catch. Oczywiste jest gdzie sie powinna znajdowac, cholernie niejasne jest tylko to czemu tam jej nie ma. Sprobowalem chyba wszystkiego od przechodzenia od poczatku do zmieniania poziomow i nic. Czy znajdzie sie Ktos, kto zna lekarstwo na moja czaszke? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 marca 2009 Autor Opublikowano 4 marca 2009 http://zeratulpl.blogspot.com/2009/03/halo...-orbital-i.html assembley i orbital... w show n00bie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 marca 2009 Autor Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) http://www.halointeractivestrategygame.com/#/home MUST HAVE!! DZISIAJ KUPUJE!! $50... za takie coś... to jakby za darmo rozdawali!! Takie podsumowanie... co wyszlo z Halo http://zeratulpl.blogspot.com/2009/03/rzut-halem.html Edytowane 11 marca 2009 przez Zeratul Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) Nie, mozesz grac z czitami jako czaszki :> Edytowane 16 marca 2009 przez signap Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Aliasing w tej grze jest tragiczny, gdyby nie on to bylaby piekna gra w obranej przez Bungie stylistyce. Na zwykłym componencie aliasing kłuje w oczy strasznie, na vga jest duzo lepiej, ale fakt jest faktem z tym alisingiem to pojechali po bandzie. Edytowane 17 marca 2009 przez 44bronx Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 marca 2009 Autor Opublikowano 18 marca 2009 http://zeratulpl.blogspot.com/2009/03/halo...board-game.html :spox: Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Idzie gdzieś w tej grze ściszyć trochę muzykę która jest strasznie głośna i normalnie mi zagłusza dźwięk laserków i blasterków Bo mi się Residen Evil 5 kończy to chciałbym zaliczyć kampanię po raz drugi a za pierwszym razem mnie to trochę drażniło . Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Sąsiad chce kupić Halo 3 żeby pograć ze mną w multi i kampanie przejść, a że ja swojego Halo 3 jeszcze nawet z folii nie odpakowałem to chciałem spytać czy do gry w multi, przejścia kampanii w co-op są potrzebne jakieś większe dodatki? bo sąsiad ma Arcade z memorką 256 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) do gry rankingowej potrzebny jest mappack (free) ale mozna grac z tego co pamietam, zas do COOP raczej nic wiecej nie jest wymagane Edytowane 24 marca 2009 przez signap Cytuj
czejenix 6 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 jak sasiad ma karte 256 to nie pogracie. Gra do coop wymaga dysku twardego. Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Jak wiemy niebawem pojawi sie nowy zestaw map: "Mythic Pack" czy jakos tak i bedzie kosztowal 800 msp. Czy wobec tego obecnie platny dodatek legendary map pack bedzie po pojawieniu sie Mythic Pack darmowy ? Zdaje sie ze jak pojawil sie Legendary map pack, to heroic map pack zrobil sie darmowy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Niedawno kupiłem na nowo x360 i Halo 3. Teraz mam problem z kampanią, bo przed sprzedażą x'a byłem na końu kampani na Heroicu a teraz gdy próbuję wczytać stan singlowej gry z sejwa (mialem zgrane na memorke) to po loadingu na kilka sekund pokazuje się zdjęcie z multi i gra wraca do menu. Ktoś wie co jest grane? Chętnie zgarnąłbym aczika a nie chce mi sie znowu zaczynać wszytskiego od nowa. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ta gra jest jak dla mnie słabiutka jakoś nie przypadła mi do gustu. Bronie strzelanie żenada TO TO MOJE IMO, więc niech fani na mnie nie naskakują ;] Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Mi tam się spodobała Spodziewałem się totalnego gniotu, jeszcze po tych komentach jakie tu przeczytałem. Grafa może nie powala, chociaż aż tak źle nie jest... co prawda nadal nie mogę zrozumieć skąd takie wysokie oceny ale osobiście jestem pozytywnie zaskoczony Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ta gra jest jak dla mnie słabiutka jakoś nie przypadła mi do gustu. Bronie strzelanie żenada TO TO MOJE IMO, więc niech fani na mnie nie naskakują ;] Żenada ? Daj spokuj Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2009 http://kotaku.com/5210494/halo-3-players-r...-covenant-kills 10 miliardów zabójstw obcych w Halo3 single player...a skoro Halo 3 sprzedało się w liczbie 8.1 mln to oznacza, że każdy gracz średnio zabił 1234 covenantów... do seriously 2.0 trochę brakuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi