Scorp1on 8 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Gracie jeszcze 4fun w Halosa na multi badz coop w grupie z polakami? Bo nie wiem czy sobie sprawiac - kupie i tak ODST ale on nie posiada singla a tak H3+ODST = full pack . Ale z drugiej strony w H3 trzeba grac z plytki a ja nie chce slyszec halasu ktory wydaje naped... Raczej bym i tak zgral bo 10s dluzej wczytywania a wsluchiwanie sie w naped przez godzine grania to duza roznica Edytowane 1 września 2009 przez Scorp1on Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Gra ODST czyli ODST + Halo 3 multi nie posiada singla w H3. Sam ODST ma Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Gracie jeszcze 4fun w Halosa na multi badz coop w grupie z polakami? Bo nie wiem czy sobie sprawiac - kupie i tak ODST ale on nie posiada singla a tak H3+ODST = full pack . Ale z drugiej strony w H3 trzeba grac z plytki a ja nie chce slyszec halasu ktory wydaje naped... Raczej bym i tak zgral bo 10s dluzej wczytywania a wsluchiwanie sie w naped przez godzine grania to duza roznica JA jakos gram z HDD i śmiga jak trzeba ODST bez singla? O_o ODST ma singla własnego + multi z H3 + cały map pack + 3 nowe mapy .w ODSt nie ma singla z Halo 3 Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) No mi chodziło o singla ODST. Po co miałby tam być z H3? edit: jakiś film Halo Wars jest na mininovej. 31min, dvdrip. ktoś to oglądał? Edytowane 1 września 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Od miesiąca mam x-a więc dopiero zaczynam przygodę z Halo, ale gra jest w multi genialna, ze znalezieniem graczy nie będziesz miał problemu. Zadam noobowskie pytanie, o co chodzi z powtarzającymi się nickami graczy, ciągle widzę jakies klony imion graczy z kolejnymi cyferkami, numer takiego goscia to 000 i oczywiście zero punktów w karcie gracza, bez zdobytej żadnej rangi. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 To znaczy, że ktoś gra na splicie z kumplem. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 czy aby na pewno , a co powiesz na to że jeden nick powtarza się 3 albo 4 razy bo i takie przypadki miałem . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) No mi chodziło o singla ODST. Po co miałby tam być z H3? edit: jakiś film Halo Wars jest na mininovej. 31min, dvdrip. ktoś to oglądał? Ja patrze a gre pod katem offline i splita. ODST da mi FF, COOP zas druga plytka samo multi H3 na splita - a ja czasami chce sobie pograc w COOP dlatego zastanawialem sie nad kupnem H3 by miec z niego singla dla coopa/splita zas ODST na coop i H3M DLC na multi Ten film to wyciete sceny z gry. Przeciez H3 oferuje splita na multi i singla do 4 graczy na 1 ekranie. Edytowane 1 września 2009 przez Scorp1on Cytuj
L0ng3r 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 czy aby na pewno , a co powiesz na to że jeden nick powtarza się 3 albo 4 razy bo i takie przypadki miałem . bo grają we 4 na splicie? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 MOże mi ktoś powiedzieć jak podnieść czaszkę na sandboxie ? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Są różne sposoby, samemu i bez ściągania zmodyfikowanych map najlepiej chyba wziąć sobie zakręt tunelu z edytora, wlecieć do środka jako kulka, podnieść go i przelecieć do czaszki. Cytuj
dexter 19 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ludzie weźcie mnie jakoś przekonajcie do tej gry bo ja tego nie kumam skąd taki szał na tą grę. Próbowałem się do tej przekonać z kilka razy pożyczając od kumpla ale za każdym razem kiedy próbowałem grać aż mnie mdliło. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Miałem to samo nie kumałem co ludzie widza w tej grze . ale teraz już wiem. MULTIPLAYER to cała moc HALO 3 , bo jeśli chodzi o singiel to cienizna , a niektóre misje to totalne dno . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Wez kumpla do siebie z plytaka, pograjdzie singla na Legendary badz w multi na mapce High Ground. Jesli samo z siebie cie nie przyciagnie to po co na sile? Ludzie sie jaraja kolejnym FF/Personami/Valyriami/itp a ja ta gre widzialem jedynie na obrazkach - musze w nia zagrac skoro mnie ona nie interesuje? Cytuj
dexter 19 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Dobra jakoś spróbowałem ponownie, zakupiłem Legendary Edition i powiem że nawet mnie wciągnęło ale mam mały problem otóż nie wiem jak mogę się dołaczyć do jakiejśgry jedyne co widzę to jak założyć server ale nie mam opcji join o co chodzi ? Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Matchmaking, tam wybierasz tryb i dajesz "Start Game" i gra wtedy szuka ludzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi