Scorp1on 8 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 a Graliście w poprzednie części? chodzi mi o singla gralem Cytuj
okens 541 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Kupielm sobie ostatnimi czasy HALO3 w wersji angielskiej, tzn. na pudelku gra opisana jest po angielsku, jest znaczek tylko i wylacznie od pegi, instrukcja rowniez jest po angielsku. Ustawienia regionalne jakl i jezyk w ustawieniach konsoli zarzucilem na angielski a gre mam po niemiecku... z angielkimi napisami czy ktos wie ocb? Jak sobie z ow problemem moglbym poradzic? PS. Na pudelku widnieje napis" Not for Supply in the UK" Edytowane 14 października 2008 przez okens Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 (edytowane) Kupielm sobie ostatnimi czasy HALO3 w wersji angielskiej, tzn. na pudelku gra opisana jest po angielsku, jest znaczek tylko i wylacznie od pegi, instrukcja rowniez jest po angielsku. Ustawienia regionalne jakl i jezyk w ustawieniach konsoli zarzucilem na angielski a gre mam po niemiecku... z angielkimi napisami czy ktos wie ocb? Jak sobie z ow problemem moglbym poradzic? PS. Na pudelku widnieje napis" Not for Supply in the UK" A co poradzisz jak napis mówi "nie do sprzedaży w Wielkiej Brytanii". Masz wersję niemiecką przeznaczona na niemiecki rynek. Edytowane 15 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 moze ktos plytki podmienil, ja mam 3xa nowego SW i tam napisane jest "Not for..." ale gra jest po angielsku Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 listopada 2008 Autor Opublikowano 21 listopada 2008 pare stat za Gameinformerem Liczba rozegranych meczy online w H3 - 4.65 miliarda (z czego liczy kazdego gracza. czyli mecz na 8 graczy to 8 gier) Srednia liczba gier dziennie - 9.7 miliona srednia ilosc graczy na mecz - 5.7 Liczba unikalnych graczy od startu - 9.5 miliona liczba plikow sciagnietych z bungie.net - 533 miliony liczba screenshotow obecnie w halo gallery - 20 milionow srednia liczba graczy dziennie - 700k srednia liczba plikow uploadowanych dziennie - 82k sredni download dziennie - 2.3 mln Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Wyniki robią wrażenie, ogólnie to nie ma innej gry na konsole tak dopracowanej online jak Halo 3. Cytuj
Nyu 755 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Wyniki robią wrażenie, ogólnie to nie ma innej gry na konsole tak dopracowanej online jak Halo 3. Mylisz się, bo jest - Call of Duty 4. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Halo 3 jest dużo bardziej dopracowane, możesz na serwerach umieszczać swoje fotki z meczów, filmiki i oficjalna strona też bardzo wspiera Halo. Do tego bronie lepiej wyważone, są pojazdy i imo dużo lepsze mapy oraz znacznie więcej opcji w online jak customizacja swojego wojaka i wiele innych. Taki CoD to może Halo najwyżej liznąć ;] Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Słuchajcie macie jakiś poradnik dotyczący tych wszystkich opcji w online , jak się zdobywa expa w ogóle jak to wszystko działa bo czuję się tam zagubiony. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Halo 3 jest dużo bardziej dopracowane, możesz na serwerach umieszczać swoje fotki z meczów, filmiki i oficjalna strona też bardzo wspiera Halo. Do tego bronie lepiej wyważone, są pojazdy i imo dużo lepsze mapy oraz znacznie więcej opcji w online jak customizacja swojego wojaka i wiele innych. Taki CoD to może Halo najwyżej liznąć ;] To są wszystko pierdo.ły. Kod sieciowy jest dużo lepiej dopracowany w Moder Warfare (Nie wiem jak z V). A mapy są na ogół większe - co nie znaczy lepsze - kwestia gustu. Mi się zdecydowanie bardziej podoba architektura tych występujących w COD. Edytowane 12 grudnia 2008 przez Maiden Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 To są wszystko pierdo.ły. Kod sieciowy jest dużo lepiej dopracowany w Moder Warfare (Nie wiem jak z V). To nie są pierdoły i tak JEST. Kup sobie halo i zagraj to się przekonasz jak nie wierzysz. Co do map to napisałem IMO przecież Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Mi tam również multi w Halo nie podchodzi, ale kampania genialna. ^_^ Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Gameplay (i gusty) to już inna sprawa. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 dlaczego znajduje mi jedne a te same mapy (epitiah,ta z bunkrami na sniegu.i jeszcze 2 inne) ma to coś wspólnego z lv? gra mi sie normalnie wiec to chyba nie przez ten ebany nat:( Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Spróbuj pograć w innych playlistach, a na pewno natrafisz na inne mapy. Cytuj
Gość Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Na jakich zasadach nalicza sie skill i exp w multi na rankach? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 nie wyszedlem przed czasem ani razu z meczu a mam w statsach 100 % za niesportowe zachowanie <_< o co chodzi jakby <_< Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Na jakich zasadach nalicza sie skill i exp w multi na rankach? Za wygraną dostajesz 1 exp (chyba, że grasz w DoubleExp Weekend, wtedy masz 2 exp za wygraną), za przegrana ofc 0. Za ucieczkę z gry -1. A na temat skilla można doktorat napisać, tu masz opisane jak to działa. Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 no wlasnie tu (link) nic nie ma dsolownie i w przenosni. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Hmm.. Jestem po około 4h grania w Halo i muszę powiedzieć, że spodziewałem się czegoś lepszego. Nie nastawiałem się na grafikę, bo czytałem już narzekania, że "To równie dobrze mogło wyjść na poprzednią generację", ale liczyłem na rekompensatę tego w postaci zabawy z gameplay'u. Tymczasem kampania jak na razie wydaje się być nudna jak flaki z olejem, a rozwalanie kolejnych przeciwników nie przynosi tyle radości, ile się spodziewałem. Może wszystko się jeszcze rozkręci, ale póki co to 4/10... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Zwieksz poziom trudnosci i graj w COOP Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Wiadomo, że przechodzenie kampanii z kimś jest ciekawsze, ale mimo wszystko wygodniej jest grać samemu - czasem robię sobie sesje krótsze, czasem dłuższe i nie muszę się umawiać z kimś ciągle, żeby się zgrać. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 nie wyszedlem przed czasem ani razu z meczu a mam w statsach 100 % za niesportowe zachowanie <_< o co chodzi jakby <_< Są dwie opcje: a) Zachowywałeś się niesportowo. b) Skopałeś dupska jakimś 13-letnim hamburgerom. Cytuj
just 1 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Na początku Halo 3 jest strasznie nudne, jednakże halo rozkręca się od pierwszej misji zabicia scaraba, pozniej juz coraz ciekawiej. Na prawdę dobry tytuł, chociaż grafika nie powala. Cytuj
Gość Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Aliasing w tej grze jest tragiczny, gdyby nie on to bylaby piekna gra w obranej przez Bungie stylistyce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi