bad religion 1 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Szkoda ale dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj
barth 70 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Jest dokładnie tak jak mówi Scorp1on, w singlu i co-op'ie nie ma matchmakeing'u, jest na szczęście sposób, żeby to przeskoczyć - dodaj do friendlisty któryś z tych GamerTag'ów: a PGL H3LANLiST PolishH3Players PGL lista H3 i chętni na pewno się znajdą Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 W sumie fajnie by było ale niechcę zmuszać nikogo żeby grał ze mna kampanie na Legendary,ale dzięki za pomoc. Cytuj
barth 70 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 a tam zmusić, takich jak ty, którzy chcą ją skończyć na co-op, bądź pomóc komuś ja skończyć jest wielu, wystarczy zapytać Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 barth- powiedz mi kurde czemu w H3 nie ma zwyklej mozliwosci jaka jest w innych grach z COOP - GOW2, L4D,itp dolaczenia sie do gry kogos? Cytuj
barth 70 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Bo co-op jest przeznaczony do grania ze znajomymi? Bo jest jedną z pierwszych gier, która pozwoliła na granie w co-op'ie 4 osoby (GeoW2 max dwie i nie jestem pewien czy ma wyszukiwanie online ). L4D to gra przeznaczona właściwie tylko do co-op'a online, więc wiesz. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez barth Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 nie kazdy ma przeciez znajomych ktory graja w te same gry co oni. Gra jest z 2007r, wiec do 2009 mozna by dac patcha ktory umozliwial by wyszukiwanie hostow jak np. w COD5 w trybie COOP czy Zombie. No nic, oby ODST miala taka funkcje. GOW2 ma max 2 osoby + randomowe dolaczanie do hosta Cytuj
barth 70 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Nie da się posadzić patcha na wszystko, tym bardziej na matchmaking, który jakby nie patrzeć jest dość skąplikowanym systemem. Poza tym nie przesadzajmy, może gra i wyszła w 2007 roku, ale do dzisiaj dumnie zajmuje 1sze miejsce w rankingu najpopularniejszych gier na Xbox Live. Nie powinno być więc problemu ze znalezieniem chętnych, nawet polaków. Wystarczy chociażby pochodzić po tym forum (polecam dział Halo Arena). Co do ODST to już wiadomo, że nie będzie matchmaking'u ani w singlu/co-op'ie, ani w Firefight. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...60#entry1921191 Temat na Halo Arenie związany ze zbliżającym się na dniach MEGA LANem Halo, grający w RB2, również powinni być zainteresowani. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Halo3 na Legendarnym skończone. Dzięki canuks, gooralesko, sierra Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 teraz kupujcie MP i gramy na multi ,ja już zakupiłem oba dzisiaj . Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Po oc te map packi kupiłeś? Nie warto. Przecież niedługo wychodzi ODST, który je będzie zawierał. Edytowane 18 sierpnia 2009 przez Gooralesko Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 hmm to wolisz dać za nowe halo 150zl czy kupić same mapki za 1400zl ~ 60-70zl ? Z tego co czytałem to nowe halo nie bedzie jakieś rewolucyjne . Ja wybrałem MP i nie powiem abym żałował . mam ochotę na calaka w tej grze ,co łatwe na pewno nie będzie . H3 podoba mi się więc nie widzę przeciw wskazan aby nie kupić MP Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Skoro 60-70 masz mapki, to za drugie tyle masz gre ODST, z lepsza grafika niz w H3, trybem Firefight, coopem,itp Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Nie da się posadzić patcha na wszystko, tym bardziej na matchmaking, który jakby nie patrzeć jest dość skąplikowanym systemem. Poza tym nie przesadzajmy, może gra i wyszła w 2007 roku, ale do dzisiaj dumnie zajmuje 1sze miejsce w rankingu najpopularniejszych gier na Xbox Live. Nie powinno być więc problemu ze znalezieniem chętnych, nawet polaków. Wystarczy chociażby pochodzić po tym forum (polecam dział Halo Arena). Co do ODST to już wiadomo, że nie będzie matchmaking'u ani w singlu/co-op'ie, ani w Firefight. hmmm jak dużo ta grafika będzie lepsza ? dla mnei to słaby argument lepsza grafika w gzre abym miał wydać na tą grę 150zl lub więcej . liczy się grywalność a nie grafika . Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 hmm to wolisz dać za nowe halo 150zl czy kupić same mapki za 1400zl ~ 60-70zl ? Z tego co czytałem to nowe halo nie bedzie jakieś rewolucyjne . Ja wybrałem MP i nie powiem abym żałował . mam ochotę na calaka w tej grze ,co łatwe na pewno nie będzie . H3 podoba mi się więc nie widzę przeciw wskazan aby nie kupić MP Wolę kupić nowe Halo bo i tak onlinowcy się przerzucą na ODST. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 hmmm jak dużo ta grafika będzie lepsza ? dla mnei to słaby argument lepsza grafika w gzre abym miał wydać na tą grę 150zl lub więcej . liczy się grywalność a nie grafika . Zobacz sobie filmiki, wg mnie tak powinno wygladac Halo w 2007 jako najmocniejszy ex dla Xboxa. Grywalnosc to ten tytul bedzie mial, jak kazde Halo Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ja na razie nie mam kasy, ale jeśli nie dorwę ODST'a to kupie Map Packi Cytuj
barth 70 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Onlineowcy nie przerzucą się na ODST, bo ta gra ma dalej tryb multi od H3. Firefight to tylko taka usprawniona Horda, przestawiona na standardy Halo (i nie będzie miała Matchmakeing'u). Jeśli masz ochotę na calaka to masz problem. Ostatnie achievy można zdobyć na mapach dostępnych TYLKO z Halo 3 ODST. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 ze co ? kupuję MP do Halo 3 ale aczki sa do HALO ODST ? co ty gadasz ? to niby jakim cudem wiara ma calaki w H3 jak jeszcze ODST nie ma ? chyba że ja czegoś nie rozumiem Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 W Halo 3 nie można mieć calaka, ci co mają to oszuści. Mapy na których będzie można zrobić ostatnie achievementy do H3 wyjdą z ODST. Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 "Bes sęsu". Dobrze, że nie bawię się w DLC... Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 mówiąc o calaku mamy na myśli pełne 1750 GS. Najprawdopodobniej ostatnie 3 mapy potrzebne do zdobycia wszystkich achiev'ów wyjdą po jakimś czasie jako DLC, ale szczerze mówiąc jest to trochę cios poniżej pasa. Cytuj
barth 70 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Panie i panowie, liga konsolowa POLISH GAMING LEAGUE chciałaby poprosić wszystkich zainteresowanych trochę poważniej tematyką HALO 3 o przetestowanie nowych zasad do rozgrywek drużyn dwuosobowych. W skrócie - będą one potrzebne na kilku zbliżających się imprezach, a że nie chcemy puścić w obieg bubla prosimy Was o pomoc. Jak możecie nam jej udzielić? Sprawa jest bardzo prosta, najpierw odwiedzacie dwa linki: ten i ten, gdzie logujecie się swoim GamerTag'iem (spoko, oba prowadzą do oficjalnej strony Bungie - twórców HALO 3) i ściągacie tryby i mapy. Z pierwszego linka wszystkie, z drugiego następujące: MLG Guardian v6.1 MLG Amp v6.1 MLG Ldown v6.1 Po czym testujecie ze znajomymi, w drużynach dwuosobowych podane niżej tryby. Pamiętajcie, aby wszelkie uwagi postnąć na forum, lub posłać PM bezpośrednio do mnie. To tyle. Z góry dzięki wszystkim zaangażowanym. TRYBY: PGL TS 2v2 - PGL Pit 2v2, PGL Cstruct 2v2, PGL CStor 2v2, MLG Guardian v6.1, MLG Amp v6.1 PGL King 2v2 - PGL Pit 2v2, PGL Cstruct 2v2 PGL Ball 2v2 - MLG Guardian v6.1, MLG Ldown v6.1 Edytowane 31 sierpnia 2009 przez barth Cytuj
deb 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 A ja mam takie pytanie za co dostaje się skill pointy??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi