laki 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Laki byłoby miło gdybyś upnął ten albumik Solarsoul. jest w linkach bardzooo przyjemny i relaksujacy album Cytuj
laki 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 JES - In Ohm (Lime Chill Remix) przyjemne Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 D.A.V.E. The Drummer @ Apokalypsa #28 Electronic Carnival (22.2.2008). ogień \o/ Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Jonas Steur - "Seni Seviyorum" (Original Mix) Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 EVOL INTENT - ERA OF DIVERSION 2008 jest w mlotkach. me like Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Możecie się schować z tymi waszymi tiestami, bujtenami, i innym żelem pachnącymi panienkami. Nadchodzi KRÓL i nikt nie jest w stanie mu naskoczyć. Tu czuć moc, ciężar, wwierty dokonywane przez bas dochodzą prosto do ośrodka nerwowego. Ciarki przechodzą. Słuchawki i jatka. Mózg się ścina. Dla mnie album 2008 Jeśli nakładasz więcej niż słoik żelu na łeb to nie dla ciebie. Uwaga! Może wpłynąć na psychikę ! DRILL'HOP'BASS EVOL INTENT - ERA OF DIVERSION [2008] Tracklist + moje denne komenty. Rekomendacja? Za stary jestem by się jak dzieciak nakręcać, a ten album mną pozamiatał. Mózg i kulki do wymiany, tylko czy ten ślinotok się skończy? 1. The Foreword feat. J Messinian - zaczyna się "łagodnie", trochę rapu, jest git 2. Era of Diversion - noisia vs wiertarki, cudo 3. The Curtain Falls feat. The Sound of Animals Fighting - jakbym nie wiedział kto wykonuje, powiedział bym Aphex jak nic. moc 4. South London - długo się rozkręca ale w pewnym momencie urywa głowę 5. Death, Lies & Videotape feat. Cypher Linguistics - obowiązkowo przesłuchać. Dużo hop-hipu z podkładem hopowo-bassowym (wtf?) 6. Odd Number feat. Ewun & Vicious Circle - typowa wiertara, dobre, bez rewelacji 7. Awkward Rhythm of the Dance - OMFG, Aphex vs bassowe serie z ak47 8. 8 Bit Bitch feat. Ewun (Spor remix) - ciężki w kuj, dla niektórych nie do przejścia, w stylu Spor'a 9. I'm Happy Your Grave is Next to Mine - no normalnie richard d. james 10. 5:30 PM - ballada 11. Reality Check feat. Ewun - Ewun mi nie podchodzi, za dużo kombinuje. imo średni utwór 12. Smoke & Mirrors feat. Aaron Bedard of Bane - LOL GITARY i PERKUSJA + WOKAL Aaron'a Bedard'a z punkhardcorowej kapelki Bane, za(pipi)ioza 13. Mutiny - dziwny ciężki wałek, taki normalny przy reszcie się wydaje 14. Double Glock - Aphex na barbituranch i dopalaczu 15. Dead on Arrival - arcydzieło, ma wszystko co potrzeba, szybkość, ciężar, zróżnicowanie, bass, wstawki dialogowe, klimat. Certyfikat LCF 16. Gunpowder Plot - jaki spokojny... ale ma to coś 17. Middle of the Night - ultra szybka perkusja + lcd + damski wokal. nie no gary cudnie napieprzają 18. The Oscine's Lament - Aphex podkręcony 666 razy hehe 19. Maybe We'll Dance Tomorrow - brzmi jakby przypadkowo się tu znalazł. średniak porównując do całej płyty to tyle, znów odpalam playera i "przekraczam bramę do królestwa pana ciemności" Jak to dobrze, że Zło triumfuje PS. Wpływ na odbiór mogła mieć ponadplanowa ilość substancji zawartej w blancie hehe Cytuj
kempa 0 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Maybe We'll Dance Tomorrow to jeden z najlepszych kawałków na tej płycie ; ] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 W sumie nie jest taki zły, czasami DJ Shadowa przypomina. Wiesz jak to jest, ostatnie utwory są najrzadziej słuchane. Thc'yna wyparowała i przyszły wyrzuty sumienia że śmiałem coś złego powiedzieć o tej płycie hehe Cytuj
kempa 0 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 heh, no mi odrazu wpadł w ucho, taki numer w moim stylu bym powiedział, tak jak lubie - nieprzewidywalnie połamany, ale zarazem przemyslany, bez bezsensownego napier.dalaniaa. a nowego endusera (left) słyszałes ? zreszta zaraz zapodam linka do odpowiedniego tematu, bo nie pamietam czy juz wrzucałem czy nie... : | Cytuj
Manor 645 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 jeżeli to jest warte grzechu, to może upnie to ktoś na rapidshare np. bo na tym sendspejsie sciagac mi sie to bedzie około 10 godzin Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 jeśli mnie nikt nie uprzedzi jutro wrzucę bo zaraz idę hulać i głowy do tego nie mam Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Jeśli nakładasz więcej niż słoik żelu na łeb to nie dla ciebie. Kiedys tylko pol sloika nakladalem to chyba sie nie lapie ? Evol Intent pewnie sciagne ale w tej chwili i tak rzadzi holenderski pop - Markus Schultz feat Andy Moor - Daydream (original mix) - po prostu miazga, sluchajac tego w drodze do pracy (chodze z trepa) przy delikatnie pruszacym sniegu, upajajac sie wrecz wokalem tak sie wkrecilem że prawie zabladzilem na prostej drodze. Kawalek jest piekny ale wokal po prostu mnie niszczy. Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) Ja się przy sieczce relaksuje *Menor - za godzinkę-dwie edyte posta w linkach, będzie i rapid fu*k! Od godziny próbuję wrzucić i cięgle błąd wczytywania strony mi wyskakuje. Wrzuć ktoś na rapida bo ja na razie nie mogę. Edytowane 22 marca 2008 przez _Kroolik_ Cytuj
Fan 1 Opublikowano 22 marca 2008 Autor Opublikowano 22 marca 2008 Kroolik zapomniałeś żeś dodać ,że niektóre kawałki są zaangożowane politycznie New World Order ! Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika Laki i Lain wrzucili w temacie "Poszukuje" dwie wersje wiec zassysaj, warto ! Technical Itch - Telekenetic (Black Sun Empire remix) - w sam raz do posluchania przy swiatecznym jajeczku Cytuj
laki 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Technical Itch - Telekenetic (Black Sun Empire remix) - w sam raz do posluchania przy swiatecznym jajeczku Jako, że BSE mi podchodzi poproszę Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Trzymaj - http://www.speedyshare.com/610816428.html - slychac reke BSE jak nic. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika w poszukiwanych były jakieś mixy tu masz originala http://www.sendspace.com/file/0voyn9 tak w ramach rewanżu za tamtą nojżję Cytuj
Blok 6 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 (edytowane) teraz klasyke mecze: tri repetae i incunabula od autechre, oraz mniej klasycznie, ale wciąż idmowo: clarence park i body riddle od chrisa clarka. beskitu, incunabula i tri repetae mnie oszołomiły. pierwsza płyta ma 15 lat, druga 13 - a tej pierwszej chyba nawet lepiej się słucha, chociaż na obu są genialne pomysły i cudowne aranżacje, no w ogóle ŁUORIA. rozpływam się nad 444 z incunabuli. Edytowane 24 marca 2008 przez Blok Cytuj
laki 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) EVOL INTENT - ERA OF DIVERSION zaje,bicho płyta!!!!!!! I'm Happy Your Grave Is Next To Mine - najlepszy kawałek Edytowane 25 marca 2008 przez laki Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Koniecznie wrzuc, uwielbiam muze Shaha ;] Obecnie wpadlo mi w ucho zaslyszane wczoraj Seal - Amazing (Thin White Duke Main Mix) bardzo fajna, relaksujaca nuta. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Proszę http://rapidshare.com/files/101696089/Armi...Island_Mix_.mp3 Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Popieram w 100% - coś pięknego. W tej wersji nawet ten wokal nie razi. A u mnie inny z projektów Rogera P. Shah'a: Purple Mood - "One Night In Tokyo" (Above & Beyond Rework) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi