Cerb 7 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) <_< Najlepszy remix IMO Popieram w 100% - coś pięknego. W tej wersji nawet ten wokal nie razi. A mnie wlasnie razi, po dwoch przesluchaniach polecial z dysku. W przypadku tego kawalka holenderski pop pasuje jak ulal. Matt M Maddox - Silvertool Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Popieram w 100% - coś pięknego. W tej wersji nawet ten wokal nie razi. A mnie wlasnie razi, po dwoch przesluchaniach polecial z dysku. W przypadku tego kawalka holenderski pop pasuje jak ulal. Nie znasz sie Obecnie 2 house'owe (oczywiscie) kawalki: In Deep We Trust - The Intro (Spiritchaser Remix) DJ AX & Jhonny Housein - In The Name Of House (Ruben Alvarez Remix) Cytuj
laki 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 In Deep We Trust - The Intro (Spiritchaser Remix)DJ AX & Jhonny Housein - In The Name Of House (Ruben Alvarez Remix) Jeżeli są z jakimś wokalem to poproszę Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Dom and Roland - Paradrenasite - ciezko Calibre - Playa - junglowo Adam F - Circles - atmosferycznie To mieszanka na najblizsze 20 minut. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Onova - "Platitude" (Will Holland Remix) Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Orjan Nilsen - La Guitarra Ten kawałek jest genialny, za każdym razem jak go słucham to mi ciarki po plecach idą... Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Sly one - House of muzik (Ian Betts remix) Corydalics - After sun No i widze ze Cosmic Gate - Should have known (Wippenberg remix) - wyladowalo juz na dysku Cytuj
laki 0 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Orjan Nilsen - La Guitarra Ten kawałek jest genialny, za każdym razem jak go słucham to mi ciarki po plecach idą... Ja poproszę a u mnie pzrepiękny kawałek z boskim wokalem achhhhh Rozza feat. Tiff Lacey - No More Rain (Rozza's Beached Remix) Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 a u mnie przepiękny kawałek z boskim wokalem achhhhh Rozza feat. Tiff Lacey - No More Rain (Rozza's Beached Remix) Chyba wiesz Laki co powienienes w tym momencie zrobic ? :arrow: www.speedyshare.com he he DJ Tee Bee vs Future Prophecies- Dimensional entity (Evol Intent remix) Cytuj
laki 0 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 a u mnie przepiękny kawałek z boskim wokalem achhhhh Rozza feat. Tiff Lacey - No More Rain (Rozza's Beached Remix) Chyba wiesz Laki co powienienes w tym momencie zrobic ? :arrow: www.speedyshare.com he he http://www.speedyshare.com/649493669.html SIe prosze delektowac Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Cerb upnij Teebeego. http://www.speedyshare.com/427632649.html - wrzucone A u mnie - Juno Reactor - Shark Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 troche jestem nie na czasie ostatnio ale Going Wrong od van Buuren'a i Crawling w remixie chyba Saha mi sie nieziemsko wkrecilo. Saha tak btw jest calkiem fpyte jak se go ostatnio posluchalem Cytuj
laki 0 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Prawie rok czekania na fulla ale w końcu jest :wub::wub::wub: Alex M.O.R.P.H. feat. Katie Marne - Spirit (Daniel Kandi remix) Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Boom Jinx feat. Key - Eternal Reminiscence (Original Mix) Prosto z Godskitchen, z seta A&B - cudo No i do tego house'owe Sami Saari - The Punch (Original Mix) Laki: niestety te 2 kawalki house'owe co pisalem wczesniej sa bez wokalu, o ile mowienie raz na jaki czas "in the name of house" mozna uznac za wokal A tan pierwszy to cudowny, deepowy kawalek polskiej formacji. Przyszlosc przed nimi. Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Ten "in the name of house" to chyba Fedde le Grand grał na Godskitchen (pierwszy kawałek) ? Jak to ten to wrzuć gdzieś ;P laki - la guitarre slucham z ASOTA, fulla jeszcze chyba nima :< Cytuj
laki 0 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 laki - la guitarre slucham z ASOTA, fulla jeszcze chyba nima :< To ripka poproszę Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Ten "in the name of house" to chyba Fedde le Grand grał na Godskitchen (pierwszy kawałek) ? Jak to ten to wrzuć gdzieś ;P Nie wiem czy on tym zaczal, nie pamietam juz http://www.speedyshare.com/919406131.html Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 laki - la guitarre slucham z ASOTA, fulla jeszcze chyba nima :< To ripka poproszę http://www6.zippyshare.com/v/41090677/file.html Nie mój upek ale chyba nikt się nie obrazi ;> Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) a u mnie przepiękny kawałek z boskim wokalem achhhhh Rozza feat. Tiff Lacey - No More Rain (Rozza's Beached Remix) Chyba wiesz Laki co powienienes w tym momencie zrobic ? :arrow: www.speedyshare.com he he http://www.speedyshare.com/649493669.html SIe prosze delektowac Dobra rzecz - dzięki! U mnie OceanLab - "Sirens of the Sea" (Above & Beyond's Club Mix) na zmianę z Eddie Sender - "Maya" (Original Mix) :nosze: Edytowane 13 kwietnia 2008 przez Humulus XP Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 ReLocate & Menno de Jong - Spirit (Paul Miller rework) Kocham oryginał a ten REWORK jest po prostu kosmiczny! Znakomite odświeżenie tego kawałka i to przez naszego rodaka;)! Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 ReLocate & Menno de Jong - Spirit (Paul Miller rework) Kocham oryginał a ten REWORK jest po prostu kosmiczny! Znakomite odświeżenie tego kawałka i to przez naszego rodaka;)! To mój post zapomniałem wylogować konto brata Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 @ Humulus XP pokarz prosze ten mix 'Sirens of the Sea' od A&B Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 http://rapidshare.com/files/105569226/Ocea...l._Remixes_.rar Tutaj masz całego singla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi