Opublikowano 18 maja 200816 l wałki The Doors zremixowane przez Infected Mushroom, konkretny pazur to ma na dokładkę X Makeena, dramenbejsowy połamaniec i rymowanki po francusku:]
Opublikowano 19 maja 200816 l stare dj Tiesto - beautiful things pitu pitu Edytowane 19 maja 200816 l przez Plugawy
Opublikowano 19 maja 200816 l j/w ^_^ Plugawy, musisz przyjść do mnie na nauki. xD np: filterheadz - yimanya--markus schulz & austin leeds remix <3 ;0
Opublikowano 20 maja 200816 l To nie jest Tiesto tylko Andain Oryginalnie to Andain, ale to jest chyba przeróbka Tiesto jesli dobrze wyczytałem na necie @Lain: nie chce tak bolesnej nauki XD
Opublikowano 20 maja 200816 l miała być przy serniczku, ale jak nie to nie : - ( nie ma żadnej przeróbki tiesto ;] w ogóle oklepałabym ryj temu komuś, kto podpisał to dziełem tiestucha. np:leon bolier pres precursor - lyra -- leon bolier mix
Opublikowano 20 maja 200816 l apropo "beautiful things" -> http://pl.youtube.com/watch?v=aSC5MdLMshk <- to jest chyba jeden z lepszych remixow tego wałka. a tu cała reszta: http://pl.youtube.com/view_play_list?p=1524B00EBFA76F24 na temat: Autechre - Incunabula świetny album
Opublikowano 20 maja 200816 l Allure Feat. Julie Thompson - Somewhere Inside (Andy Duguid Remix) To jest to!
Opublikowano 21 maja 200816 l Allure Feat. Julie Thompson - Somewhere Inside (Andy Duguid Remix) To jest to! co jest co? jezeli lepsze niz wersja z ISOS 6 to poproszę
Opublikowano 21 maja 200816 l jak ktos ma dostep to polecam winylowa wersje Era of Diversion. Nagrania w nieco zmienionych wersjach ;]
Opublikowano 21 maja 200816 l Mjuzik Instraktor ...wspominam dzieciństwo i hity z Vivy... Chyba ci sie drzewo na kołyske przewrocilo, prezencik polecial odbiore go za tydzien - Cerb
Opublikowano 21 maja 200816 l Ej no, już bez przesady z tym mjuzik instraktorem. Ja rozumiem jakaś wiksa, ale żeby warn za MI? Ludzie, ogarnijcie się. Słucham jakiegoś dnb, bo nie chce mi się przełączać. Generalnie chyba mi przeszedł kryzys na połamane bity.
Opublikowano 22 maja 200816 l Jonas Steur feat. Jennifer Rene - "Pure Bliss" (Born For The Summer Mix)
Opublikowano 22 maja 200816 l np: galen behr vs hydroid - carabella -- galen behr vs orjan nilsen remix ; o
Opublikowano 24 maja 200816 l neeeeeeeeeee np: black pearl-bounty island--dj shah's san antonio harbour mix to tak ; D
Opublikowano 24 maja 200816 l neeeeeeeeeee np: black pearl-bounty island--dj shah's san antonio harbour mix to tak ; D Dla mnie każda wersja tego wałka daje radę . A teraz pomęczę: Aurosonic - "Solar Breath" (Ferrin & Low Remix) 8)
Opublikowano 27 maja 200816 l neeeeeeeeeee np: black pearl-bounty island--dj shah's san antonio harbour mix to tak ; D te nazwy zawsze mnie rozp.ierdalają XD sunrise 2008 trance dance music ver1.2 vs dj banan w du.pe murzyna (beach remix) jestem debilem Dj Tiesto - Love Comes Again Edytowane 27 maja 200816 l przez Plugawy