bartiz 1 619 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ferry Corsten - Radio Crash Umrałem ;o Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Ping bo Evol wydał jedną z ciekawszych i różnorodnych płyt ostatnich lat IMO różne klimatycznie utwory, może nie wszystkie najwyższych lotów, ale parę miazg jest Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Sarah McLachlan - "World on Fire" (Solarstone Afterhours Mix) Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Armin van Buuren - In And Out Of Love (The Blizzard Remix) chyba kreci mnie bardziej niz oryginał Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Sunlounger - Your Name (Club Mix) prosto z nowego albumu Sunloungera, przepiekne... Ku.rwa kiedy w koncu Shah zagra u nas jakiegos porzadnego seta? Cytuj
koloman 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Seba - Return To Forever Masterpiece! Cytuj
wlad 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 teebee - quiet moment cudownie wrocic do tego kawalka po dluzszej przerwie i moc odkrywac go na nowo... ps. Cerb - widze, ze rozdawania warnow za byle pie.rd.ole wychodzi Ci znacznie lepiej niz dotrzymywanie slowa. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Calyx and Teebee - Enygma - piekny kulogniot bdlą bdlą . Cytuj
laki 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Sarah McLachlan - "World on Fire" (Solarstone Afterhours Mix) Sunlounger - Your Name (Club Mix) prosto z nowego albumu Sunloungera, przepiekne... Poproszę oba wałki ^_^ U mnie genialny wałek: Stowers & Young - The Second Coming (Andysecret Remix) Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Proszę: http://www.speedyshare.com/349311560.html U mnie teraz Fluke - "Atom Bomb" Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Deadmau5 & Melleefresh - Hey Baby (Original Mix) kurde przegruby kawalek Cytuj
Manor 645 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love http://pl.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 nie wiem, może komercha puszczana codziennie w radiu, ja to usłyszałem dopiero niedawno na imprezie, coś pięknego, dawno żaden żeński głos tak mnie nie poruszył. Chyba się zainteresuję w końcu Within Temptation, bo ta wokalistka jest kosmiczna. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love http://pl.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 nie wiem, może komercha puszczana codziennie w radiu, ja to usłyszałem dopiero niedawno na imprezie, coś pięknego, dawno żaden żeński głos tak mnie nie poruszył. Heh, miałem dokładnie tak samo. Tyle razy tego słuchałem, a jeszcze mi się nie znudził ten kawałek. Co do tematu to: Kerli – Walking On Air (Armin van Buuren Dub) Sunlounger feat. Zara – Lost 4 Strings & Dj Shaine – The Way It Should Be (dub mix) Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love http://pl.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 co oni zrobili z tą muzyką ;// ['] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Też mnie to przeraziło, kiła i syf. -Fluke "Zion" -Caspa "Cockney Violin" Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love Z trancem to ma juz chyba niewiele wspolnego, jak nic holenderski pop, Psyko dobrze prawił. A co do wokalu to jest po prostu cudny, jakis taki inny niz typowe dla tego gatunku przyspiewki. W tej chwili tez u mnie leci, czekam az mi Amarok zaladuje pliki do playlisty (juz ponad godzine laduje ;/). Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Super8 & Tab feat. Alyna - "Delusion" (Original Mix) Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 (edytowane) :: defiance :: - 01 - Xenon 2 - Ingame :: [url=http://AmigaRemix.com/]http://AmigaRemix.com/[/url] :: << 3:07 >> .:: 192 kBp/s Edytowane 4 października 2008 przez simian raticus Cytuj
wlad 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 breakage - prophecy jak wino. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Kuźwa 4 tydzień zasuwam po 11-12h na dobę, wcześniej średnio po 10. do czego piję? NIE MAM CZASU na słuchanie muzyki... mp3 zmarła i nie ma kiedy kupić nowego. Stos płyt rośnie a w uchu posucha kończę remont w międzyczasie i odpaliłem dziś evol intent i ...po pracy nosiło mnie i wylałem farbę, wesoło jest, brakowało mi tego jak diabli kij że specjalnie skończyłem pracę by w domu porobić, a robota posunęła się o 0.666% teraz siedzę i kolejne płytki odpalam już którąś godzinę muzyka jest jak brak tlenu. Amon Tobin - Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack i pomyśleć że są ludzie którzy nie mają swoich ulubionych grup Bong-Ra - bikini bandits, kill! kill! kill! ba! są tacy co w ogóle nie słuchają muzyki Goldie - Watch the ride no chyba że w radio U.N.K.L.E. - End Titles... Stories For Film tylko nie wiem co gorsze State Of Mind - Take Control ktoś co "nic" nie słucha Shitmat - Grooverider czy dresy z odpalonymi na full komórami... Portishead - Third idiotę co wymyślił tę funkcję w telefonie to bym przykuł do krzesła i zmusił do słuchania kał-wina i remizę 666h na dobę OST - Killer 7 sorki ale nudziło mi się, a i MarJa miała tu coś do dodania OST - The Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay - Gustaf Grefberg ooooo ten ost zacny, bo zacny i dramowy, tfu darmowy Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Kevin Energy and Chris C - Forward to the past (Kevin Energ freeform edit) Pain On Creation - Lush (Fatal Error Edit) Alek Szahala - Firecloud Tak na sen. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 The Prodigy - Warning kiedy ta nowa płyta Bożeee! Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Garage Jams Ft Clare Evers - Snow Flake (Future Freakz Remix) Troche wakacyjnego, przyjemnego house'u. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Hybrid - "Formula Of Fear" (Original Mix) Hybrid nigdy nie zawodzą :1pl: Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Y34RZ3R0 R3MIX3D - zaje'bioza, lepsze od oryginalu imo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi