Skocz do zawartości

Aktualnie na blacie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mógłbyś to wciepać?

jasne

artist: Bjork/Fatboy Slim

title: MNM002

label: WhiteLabel

cat.num: MNM002

genre: Drum & Bass

playtime: 14:29 min

rls.date: 25/04/2009

quality: 256kbps / Stereo

tracks: 02

size: 19,4 MB

01. Bjork - All Is Full Of Love (Chris SU RmX) 7:20 min

02. Fatboy Slim - Right Here, Right Now (SKC RmX) 6:39 min

http://rapidshare.com/files/222749122/MNM002.rar

Opublikowano (edytowane)

Bop - Rovor :wub:

nie mogę się oderwać od tego kawałka. ogólnie cała płyta gra u mnie bez przerwy, ale ten kawałek katuję najczęściej

do postu w "młotem w łeb" dodałem wersję z jakością 320kbps

Edytowane przez koloman
Opublikowano (edytowane)

Klasyk w temacie Progressive - Locust - Aerospace (Probspot Remix)...mam to na wosku i czesto sie u mnie kreci - tu w bardziej cyfrowym wydaniu dla tych co nie wiedza ;)

http://www.youtube.com/watch?v=eOPAx3x1h_I

No dobra to jak juz jestem w temacie to cos co sie pieknie z Aerospace laczy w setach (przynajmniej u mnie ;) - Yilmaz Altanhan - Eighties (Ozgur Can Main Mix) z czasow kiedy Ozgur Can robil mega progi szkoda ze potem electro minimalo moda go porwala - jak wszystkich zreszta...

http://www.youtube.com/watch?v=oalS84J8gkI...PL&index=21

Edytowane przez Xymek
Gość Kalinho
Opublikowano (edytowane)

02-innercity_2003_-_marcel_woods_live_(idt_radio)-12-20-2003-xds

o żeż quva ja pie@#)le gdzie mój mózg?! no gdzie jest qrva mój muskkkkkk??!!!!

łomot :)

edit:

01 - Fuck Me I'm Famous - David Guetta Vs Bowie - Just For One Day (Heroes) Radio Edit

odkurzyłem starocia - fajowskie

Edytowane przez Kalinho
Opublikowano (edytowane)

Każdy ma swój gust. Jak można kogoś karać za to, że ma inny gust niż Ty? Po drugie może nie rzucaj tak na lewo i prawo wixa to wixa tamto bo dla mnie to lekka przesada i nadinterpretacja.

Gouryella - Gouryella

Szkoda, że Corsten i Tiesto już razem nie tworzą.

Edytowane przez PiotrB
Opublikowano
ATB - What About Us?

jakos mi sie spodobała.

ku'rwa chcialem napisac dlugi post ale streszcze to w jednym zdaniu: teraz chyba wszystkim "nie w temacie" dramenbejs bedzie sie kojarzyl z ATB <_<

a u mnie Bop - Skeptikos i ten sam utwor, tylko ze Mav Remix, zaraz to gdzies wrzuce bo szukalem tych dwoch epek kupe czasu.

Opublikowano (edytowane)

A mi sie ona poprostu podoba. Oraz, dla twojej szanownej informacji, DnB nie kojarzylem, nie kojarze i nigdy nie bede kojarzyl z ATB. Pozatym, wg mnie, nutka bardziej przypomina BB ,a nie DnB.

so szatafaka.

Edytowane przez komar737
Opublikowano
A mi sie ona poprostu podoba. Oraz, dla twojej szanownej informacji, DnB nie kojarzylem, nie kojarze i nigdy nie bede kojarzyl z ATB. Pozatym, wg mnie, nutka bardziej przypomina BB ,a nie DnB.

so szatafaka.

w tamtym poscie nie mowilem o tobie. tak mi sie po prostu skojarzylo, bo jeszcze tego samego dnia nad jeziorem slyszalem ten utwor z telefonu jakiejs gimnazjalistki. rozumiem, ze moze sie podobac. po prostu chu'jowo by bylo jakby sie z tego zrobilo takie cos jak z jumpstajlem (juz na jutubie sa filmiki z jakims dnbstepem/x-outingiem :lol: )