Skocz do zawartości

Aktualnie na blacie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

za rok, wszyscy forumkowi  fani cheesowego grania, ciśniemy na Sunrise? :D Zawsze chciałem się wybrać. Humu skołuje jakieś piguły, Lain będzie tańczyć, ja postaram się o ViP passy u van Buurena hiehiehie

Edytowane przez Kalinho_PL
  • Plusik 1
Opublikowano

o kurde, na Sunrise byłam wieki temu. Teraz miałam przymusową przerwę imprezową i nawet nie wiem czy umiem jeszcze tańczyć :frog:

w ogóle kurde, szkoda, że nie ma Global Gathering już w Poznaniu, to była fajna impreza. bym Was wszystkich przenocowała po imprezie xD

Opublikowano

To jeszcze odbywają się te Sunrisy ? :rofl2: .Myslałem, ze juz dawno odjechali na plac buraczany i zeskładowali tam swoje rekawiczki, gwizdki i proszki.

czyz nie sa to wlasnie atrubuty trance'u
Opublikowano

Aj tam rozkminiacie jakby każdy kto słucha tej muzy musi być od razu patologiczny :P Ja bardziej chciałbym poczuć klimacik morze+piasek+drinki ze słomką + wschodzące słoneczko po całonocnej trans sieczce pod gołym niebem. Musi być fajno. Na 30 urodziny mógłbym sobie zrobić taki prezent. To + FFVII Remake hehe

Opublikowano

Aj tam rozkminiacie jakby każdy kto słucha tej muzy musi być od razu patologiczny :P Ja bardziej chciałbym poczuć klimacik morze+piasek+drinki ze słomką + wschodzące słoneczko po całonocnej trans sieczce pod gołym niebem. Musi być fajno. Na 30 urodziny mógłbym sobie zrobić taki prezent. To + FFVII Remake hehe

no ja jadę w tym roku znowu na Sunrise, niestety ale trancu już tam nie ma :( a to właśnie o czym piszesz jest fajne, klimat, plaża itp.

Sander wraca na właściwy tor, wreszcie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

To jeszcze odbywają się te Sunrisy ? :rofl2: .Myslałem, ze juz dawno odjechali na plac buraczany i zeskładowali tam swoje rekawiczki, gwizdki i proszki.

czyz nie sa to wlasnie atrubuty trance'u

Prawilnie dla słuchaczy liczył sie zawsze odbiór , a te gadzety to były dla motłochu.Ten Sunrise to od zawsze był spędem bydła.Może jeszcze do Ekwadoru chcecie pojechać xd.

Edytowane przez Mecenas