Lain 107 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 4 Strings - Let Me Take Your Breath Away (Orjan Nilsen Remix) nastrajam się przed sobotnim secikiem Orjana ; >>>> Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 La Roux - In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey Mix) polecam bardzo ;] no i witam znowu na forum, wiksiarze ;] Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 no i witam znowu na forum, wiksiarze ;] Jaki miales wczesniej nick ? Calibre-Shelf_Life_Volume_2-2CD-2009-WHOA - pozytywnie Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 ansem/maciekno ;] co by offtopa nie było just one second w remiksie apexa - najlepszy ostatnio numer LE świetnie zremiksowany przez mistrza, pewnie już było ale jestem ostatnio sporo w tyle więc będę odkopywał ;] Cytuj
koloman 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 just one second w remiksie apexa - najlepszy ostatnio numer LE świetnie zremiksowany przez mistrza, pewnie już było ale jestem ostatnio sporo w tyle więc będę odkopywał ;] tez mnie ostatnio dręczy ten kawałek. nie nudzi mi sie, mimo ze slyszalem go juz z milion razy. problem w tym, ze nie moge go w empeczy dorwac a sick music z hospital records wychodzi chyba dopiero w wakacje ;/ Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 bardzo stare, ale gniecie jaja. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Malte & Marc de Clarq - "No More Rain" (Thomas Datt Remix) Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 również hołmfree, w końcu znalazłem trochę czasu żeby odsłuchać, genialna płyta Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Josh Gabriel Pres. Winter Kills - Deep Down Piękny wokal. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) również hołmfree, w końcu znalazłem trochę czasu żeby odsłuchać, genialna płyta \m/ jedynym zarzutem - chociaż może nieco urojonym - dla poprzedniej płyty był, jak dla mnie, brak różnorodności, kawałki na dłuższą metę się zlewały w całość. tutaj nie ma mowy o takiej sytuacji, każdy jeden się w jakiś sposób wyróżnia, nie ma dwóch chociażby trochę do siebie podonych - 14 pereł muzyki elektronicznej. pozamiatał Janne. jedyne co mnie martwi to fakt, że na CD i na vinylu ma nie być wszystkich kawałków z wersji elektronicznej, może przynajmniej będzie dzięki temu tańsza wersja namacalna. Edytowane 6 czerwca 2009 przez Blok Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces (Original Mix) edit: LINK Wkońcu wyszedł full :] Zaje.biaszcza nutka Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 no to wrzuć jak taka zaje.biaszcza ;] Oceanlab - On a Good Day (Daniel Kandi Remix) chyba się nie uwolnię od trensu, świetny remix, choć oryginał jest jeszcze lepszy, imo jeden z lepszych trensowych kawałków jakie słyszałem ostatnio Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Andy Moor to geniusz. Ostatnio też spodobał mi się ten kawałek. Armin pokazał klasę. Gaia - Tuvan Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Kyau And Albert - Be There 4 U (Original Mix) nosz kur/wa, rozwalili mnie tym w sobotę Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Oceanlab - On a Good Day (Daniel Kandi Remix) Gaia - Tuvan Kyau And Albert - Be There 4 U (Original Mix) Jak mozna to poprosze te trzy trancowe wyziewy A u mnie : Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces (Original Mix DM) - trancowy jajcogniot Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Tu masz OceanLab - "On A Good Day" (Daniel Kandi Remix) A u mnie gra Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - "Invisible" (Original Mix) na zmianę z Carl B & Static Blue - "Sunstruck" (JPL Remix) 8) Edytowane 9 czerwca 2009 przez Humulus XP Cytuj
koloman 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 dBridge - Wonder Where :nosze: MASAKRA! czegos takiego jeszcze nie slyszalem. nie wiem czy to jakaś odmiana dabstepu czy co, ale jara mnie to nieziemsko! Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Dzieki za up'a - pogrywa Armin van Buuren presents Gaia - Tuvan (extended mix) - cudny kawalek Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Mango - "Good Morning Track" (Original Mix) Cytuj
laki 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Dominik Eulberg - Adler gdyby ktoś miał proszę o wrzutę Cytuj
koloman 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 u mnie klasyk: Orbital - Halycon and On & On Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi