Opublikowano 23 listopada 20186 l 1995 rok1995 kurła, nie znałem tego wcześniej z tamtych kwaśnych imprez. W sumie to byłem gów.niarzem, a potem słuchałem Metallicę NA spotify puściłem playlistę "mayday" i wpało mi w ucho. Wrzucając tu link, pierwszy raz widzę teledysk:/
Opublikowano 8 stycznia 20196 l Ale wchodzi ten Salomonik. Jeszcze ta miejscówka Edytowane 8 stycznia 20196 l przez chris85
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Skoro są tu ludzie którzy słuchają techno to nie będę miał oporów przed wrzuceniem swoich ulubionych mózgotrzepów od czasu do czasu
Opublikowano 24 lutego 20196 l Spodobał mi się dopiero po którymś tam odsłuchu. Teraz to jest o matulu no i dwa kawałki , które mielę non stop. Nawet teraz kiedy wklejam te linki. No są za(pipi)iste. Kocham je Edytowane 24 lutego 20196 l przez chris85
Opublikowano 25 lutego 20196 l W dniu 23.11.2018 o 19:30, grzybiarz napisał: 1995 rok1995 kurła, nie znałem tego wcześniej z tamtych kwaśnych imprez. W sumie to byłem gów.niarzem, a potem słuchałem Metallicę NA spotify puściłem playlistę "mayday" i wpało mi w ucho. Wrzucając tu link, pierwszy raz widzę teledysk:/ Ten styl nazywa się Happy Hardcore, a Hardcore vibes to prawdziwy klasyk. Za(pipi)ista radosna muza. Wychowałem się na niej chociaż bardziej wolałem rave ten ostatni to własnie happy hc jak Dune Edytowane 25 lutego 20196 l przez chris85