Opublikowano 12 marca 20196 l Jak mówiłem mam naprawdę szeroki gust jeśli chodzi o muzykę elektroniczną, i tak staram się za często nie katować was tutaj niczym riddimopodobnym bo wiem że nikogo to raczej nie grzeje xD. A twórczość Monumana polecam obczaić, to też brzmi mega dobrze. To jak w jego utworach chodzi perkusja to perfekcja. Edytowane 12 marca 20196 l przez c0ŕ
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l szkoda ze ine chce jej sie grac w mniejszych klubach na < 500 osob :|
Opublikowano 19 kwietnia 20195 l dziwnie hipnotyzujące. Od paru dni gdzieś tam przewija się na Spotify, a dziś rano po przebudzeniu miałęm w głowie te dźwięki. Szybko musiałem dodać do ulubionych i z wami się dzielę
Opublikowano 7 czerwca 20195 l Remco Beekwilder - Universe Of Memories Remco dostarczył. Polecam resztę tracków z albumu
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l polecam promosecik do ubieglorocznej imprezy halloweenowej. za muzyke odpowiadaja 3 moi ziomale, ja dlubalem graficzke
Opublikowano 24 września 20195 l Tak mi wszedł ten główny dźwięk, że kupiłem płytkę. A że nie było w Polsce, to bezpośrednio od wydawcy, za niecałe 100 zeta z wysyłką, wydanie dwupłytowe. To za użwykę na discogs.com chcieli więcej. No i tak w 5 dni i wczoraj patrzę, leży w skrzynce
Opublikowano 29 września 20195 l https://soundcloud.com/deep-medi-musik/heavy-artilary-mix-by-kahn-commodo-gantz
Opublikowano 1 października 20195 l taki chillout, słucham wersję spotify "club mix". ale że na serio tam koncert odwalili, to nie wiedziałem - jest na YT.
Opublikowano 28 października 20195 l ITS OFFICIAL PINCH W POZNANIU / 8.11.2019 Edytowane 28 października 20195 l przez Najtmer