poli_x 1 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) kombinacja na obrót by mi się przydała...zaraz poszukam jestem skazany na taką zagrywkę bo nie mam do końca stabilnego stojaka pod kiere,kupiony z ikei no i sam prolog również nie obsługuje 900 stopni obrotu p.s nie udało mi się znaleźć tej kombinacji obrotu do prologa,jak by ktoś mógł się podzielić wiedzą był bym wdzięczny Edytowane 2 października 2010 przez poli_x Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) O ile dobrze pamiętam: SELECT + R3 + prawa łopatka od zmiany biegów. Tylko nie wiem, czy DFGT jest wyposażona w taką blokadę. Na DFP to działa. Edytowane 6 października 2010 przez Michał102 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 kupilem dzisaj dfgt ,jestem po paru godzinkach z nfs shiftem,normalnie miodzio! nigdy wczesniej nie gralem na kierownicy,a nawet mi idzie .znowu w dirt2 nieradze sobie wcale . polecam kazdemu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 NFS SHIFT TO SHIT w każdej innej grze będzie o niebo lepiej Cytuj
diolek 43 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 NFS SHIFT TO SHIT w każdej innej grze będzie o niebo lepiej do 3 listopada zadowole sie nim, chociaz z drugiej strony nigdy na niego nie nazekkalem , na padzie przjezdzilem z 60h i bylo dobrze, teraz na kierownicy gra przezywa swoja druga mlodosc Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 czy posiada ktos stojak pod kierownice BigRaceSim AluFor1 ? na stronie proline jest dostepny za 199zl, jestem ciekaw jak wyglada stabilnosc tego stojaka podczas gry, oraz w porownaniu do wheelstandpro? Cytuj
JarooS_PL 0 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Zainteresowanych kierownicą LOGITECH GT odsyłam do sklepu 3kropki bo mają właśnie promocję na ten model. 366 złociszt + przesyłka także w porównaniu do cen z allegro jest dobrze. Ja już zamówiłem i do tego FORMULA1 2010 także od jutra powinno być ostre cioranie W temacie stojaków kupnych- czy są jakieś sensowne alternatywy dla trochę drogiego Wheel Stand Pro??? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Zainteresowanych kierownicą LOGITECH GT odsyłam do sklepu 3kropki bo mają właśnie promocję na ten model. 366 złociszt + przesyłka także w porównaniu do cen z allegro jest dobrze. Ja już zamówiłem i do tego FORMULA1 2010 także od jutra powinno być ostre cioranie W temacie stojaków kupnych- czy są jakieś sensowne alternatywy dla trochę drogiego Wheel Stand Pro??? BigRaceSim AluFor1 na www.proline.pl za 199zl jest, ale niewiem jak jest z jakością wykonania i komfortem grania na nim. Sam jestem ciekaw Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) Jak wygląda sprawa z używaną Logitech Driving Force GT? Opłaca się inwestować, czy lepiej dołożyć i brać nówkę? Na Pchlim jest jedna oferta (klik), właściciel wspomina o jakimś skrzypieniu i piskach - czy to może zapowiadać jakieś większe problemy? Edytowane 10 października 2010 przez Aleks 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Bardzo drobne popiskiwanie to normalka występująca w nowiuteńkich egzemplarzach. Jak kierownica się "rozegra" to te objawy mogą ustąpić, aczkolwiek nie muszą. Tak czy owak w niczym to nie przeszkadza, i bardzo niewiele osób w ogóle na to zwraca uwagę. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 No moje wszytskie kierownice Logitecha troche trzeszczały i piszczały, więc to normalka . Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Jest ktoś chętny na kierownice do 360 logitecha ? Jakby co to pm Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 No i zdaje się Fanateca do X360 sobie jednak nie kupię :confused: Jak już praktycznie zdecydowałem się na zakup, to okazuje się, że modelu Porsche 911 Turbo S już nie produkują, a to był jedyny model działający z klocem. Zastąpiony on został modelem Carrera, który współpracuje jedynie z PC i PS3. Cóż to się stało, że Fanatec przestał produkować kierownice do Xa ? Najpierw z produkcji swoich kierownic wycofał się sam MS, później Logitech zaprzestał produkcji DriveFX, a teraz jeszcze Fanatec :confused: Konsola na której są najlepsze racery pozostaje bez kierownicy... no po prostu żenada. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Nie bój się, już niedługo będziesz mógł pokierować sobie Kinectem! :potter: Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Pozostaje szukać na e-bayach itp. Szkoda, sam przymierzam się powoli do Fanateca a tu klps Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Trudno... pozostaje mi teraz jedynie zakup PS3 do gier wyścigowych... szkoda mi jedynie czwartej Forzy, no ale skoro Microsoft tak dba o miłośników racerów, to ja ch.uj na ich gry kładę Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Panowie, jak to jest z tym całym Axial Feedbackiem w Logitechu DriveFX? To są same wibracje czy stawia jakiś opór? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Opór stawia, ale nie ma to kompletnie nic wspólnego z efektem Force Feedback. Axial Feedback bazuje jedynie na wibracjach, które działają podobnie jak te w padzie... czyli jak najeżdżasz na tralki, to powstałe w ten sposób wibracje powodują pewien opór, ale nie ma to kompletnie nic wspólnego z rzeczywistością. W prawdziwym FF gdy np. zaatakujesz krawężnik lewym przednim kołem, to dostaniesz "strzała" w kierownicę w dokładnie takim kierunku jak w rzeczywistości. Oczywiście wiele zależy tu też od samej gry - wzór do naśladowania i najlepszy tytuł do testowania kierownic z FF to rFactor na PC - tam FF jest arcy genialny. Nierówności na torze w Bahrajnie to mistrzostwo Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Siłę FF w sprzętach Logitecha niech zobrazuje naklejka na nich umieszczana: Zakaz używania przez małe dzieci. Na moje oko FF w tych kierownicach bez problemu mógłby wybić dziecku bark itp... Cytuj
Qbix 0 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Witam mam pytanie nie wiem czy już ktoś poruszał tą kwestię. Mianowicie jestem szczęśliwym posiadaczem Logitech G27, zbudowałem sobie do niej stojak i generalnie jestem bardzo zadowolony, tylko niech mi ktoś powie czy ta kerka będzie miała pełne wsparcie w GT5? w Prolog nie da się jej kompletnie ustawić. nie działają łopatki zmiany biegów ani sprzęgło, już nie wspominam o tym że nie ma możliwości przypisania czegokolwiek do przycisków na kierownicy. Może ktoś wie czy jest jakaś aplikacja umożliwiająca kompletną konfiguracje tego sprzętu? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Witam mam pytanie nie wiem czy już ktoś poruszał tą kwestię. Mianowicie jestem szczęśliwym posiadaczem Logitech G27, zbudowałem sobie do niej stojak i generalnie jestem bardzo zadowolony, tylko niech mi ktoś powie czy ta kerka będzie miała pełne wsparcie w GT5? w Prolog nie da się jej kompletnie ustawić. nie działają łopatki zmiany biegów ani sprzęgło, już nie wspominam o tym że nie ma możliwości przypisania czegokolwiek do przycisków na kierownicy. Może ktoś wie czy jest jakaś aplikacja umożliwiająca kompletną konfiguracje tego sprzętu? Będziesz miał pełne wsparcie swojej kiery w GT5. Takie aplikacje to tylko kiedy grasz na PC. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 OK już wiem jakie poprawki zrobię w moim stojaku pod kierownicę i oby GT5 mnie nie zawiodło bo chyba LGT i stojak wyrzucę przez okno Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Chyba jednak sie zdecyduje na kiere i chcialbym zakupic podstawke do df gt941, co jest najtansze moglby ktos zarzucic linkiem do czegos koknkretnego. Widze ze oprocz allegro ciezko dostac ta kierownice, czy sie myle? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Chyba jednak sie zdecyduje na kiere i chcialbym zakupic podstawke do df gt941, co jest najtansze moglby ktos zarzucic linkiem do czegos koknkretnego. Widze ze oprocz allegro ciezko dostac ta kierownice, czy sie myle? jak szukasz sklepu "stacjonarnego" we Wrocku proline http://www.proline.pl/?p=LOG+941-000021 w MM czy saturnie pewnie są ale ceny oscylują w granicach 500zł Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) do forzy 3 jest to dobry wybór?? http://allegro.pl/ki...1321956776.html miła cena i chyba jakby to shit totalny nie był byłoby fajnie zakupić.... Edytowane 18 listopada 2010 przez xzdunx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi