tjery 1 245 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Jak sobie przelecisz po nazwach timestampów to masz wszystkie liczące się firmy Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 11 hours ago, maciucha said: Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy) Co myślicie? Moza? Powodzenia. W fanatecu to przynajmniej przemyśleli system chłodzenia. A w Mozie ten nie istnieje. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Miałem 8 lat g920 i był święty spokój z wszystkim przez caly ten czas. Tylko wyszedłem z obozu niebieskich i już jazdy. No szkoda ze za swój DD liczą 8,5k PLN. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Inżynieria w Fanatecu to top klasa, ich nowe DD i DD+ według wielu youtuberów są na poziomie droższych simecube. Niestety po prostu są fatalnie zarządzani i mają zły customer service. Myślę że wraz z przejęciem przez Corsair się ogarną. Moza to nowy gracz i chińszczyzna, prędzej zaufałbym Fanatecowi który ma tymczasowe problemy. 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Jak kupowałem pół roku temu DD8nm, CSL Elite v2 i obręcz McLarena to jeszcze grałem na xboxie. Teraz po przesiadce na PC zastanawiam się czy aby nie sprzedać tego zestawu i przenieść się np. na Moze (głównie ze względu na syf z fanateciem i brakiem możliwości zamówienia wielu dodatkowych rzeczy, np. kolejnych obręczy) Co myślicie?Jak się przenosić to na Simagic. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja co do QR1 to ktoś wrzucał na forum fanateca, że dostał od nich maila że mają być dostepne przed wakacjami. 1 Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja W dniu 15.05.2024 o 13:13, jaszczoor napisał(a): sory za post pod postem ale jeśli ktoś sie czaił to właśnie można zamówić QR1 z oficjalnej strony fanateca. Shhipping 4-7 dni Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out Co za amatorka. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja QR1 niema nawet na aliexpress. Za to QR2 juz tam są i to znacznie taniej. Moze warto pomyslec nad zmianą na QR2 jeśli uzywacie plastikowych Lite. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja W McLarenie mam qr1 metalowe i chciałem kupić druga obręcz też z metalowym qr1, ale już wyprzedali. Myślę że przy obręczach za 1500zl nie ma co dziadować z podróbkami z aliexpress Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja 2 hours ago, maciucha said: Poociągałem się tydzień i jak dziś usiadłem żeby zamówić to sold out Co za amatorka. mój qr juz czeka u znajomego niemca, żal mi było dawać 20 ojro za przesyłkę czegoś tak małego (co samo w sobie też jest niedorzeczne skoro są to produkty których nie da się kupić stacjonarnie) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja O wpadł jakiś qr1 i zdążyłem zamówić Clubsport RS 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Zacząłem się zastanawiać nad shifterem i ręcznym pod PC. Im taniej tym lepiej Jesteście w stanie coś polecić? Po wstępnym riserczu znalazłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/shifter-simmasters-14412426150 https://allegro.pl/oferta/hamulec-reczny-do-pc-hydrolapa-hydro-simmasters-14836018592 Cytuj
tjery 1 245 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters? Edytowane 31 maja przez tjery Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 7 godzin temu, tjery napisał(a): No te to z takich allegrowych górna półka. A do czego? RBR czy Codemasters? Oba Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Mam stojak pod kierownice, g29 i shifter, macie jakieś patenty na miejsce dla pada z ps5? Jakis mini uchwyt do stojaka? Bo gram z padem na udzie i nie jest to jakieś wygodne... Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czasami potrzeba jest wykonania niektórych rzeczy, np. jak gram w bus sim, to na padzie sterujemy postacią gdy wyjdzie z pojazdu lub obsługa kasowania biletów. Wiem, pierdoła, ale chodzi o komfort. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Kolejny etap dramy z Fanateciem: ogłoszenie bankructwa https://www.overtake.gg/news/fanatec-parent-company-endor-files-for-insolvency.2299/?page=3#comments Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Nie znam szczegółów wiec nie będę się wypowiadać. Ale w Grudniu kupię u nich Clubsport DD+ tak jak planowałem A jak się zepsuje to zostajesz z drogim przyciskiem do papieru 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi