benito82pl 202 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Thrustmaster t598 wylądował. Cóż mogę powiedzieć, pograłem parę minut w gt7 i wrc i jestem pod wrażeniem. Mając wcześniej dfgt i tx300 to je zjada na śniadanie, mimo że nie mam do niej odpowiednich ustawień to czuć różnice dd. Choć samo koło jest jakieś takie gumowane i moim zdaniem z tx leather edition sprawiało lepsze wraznie w dotyku. Z plusów koła to że jest większe od tx. Na plus też są pedały całe metalowe oprócz nakładek choć tlcm pewnie lepsze. No i simrig który kupiłem za smiesze pieniądze z fotelm ze szrotu. Mając dwójkę dzieci i każdy inny wzrost to mogę w sekundę wszystko idealnie ustawic. 3 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 7 hours ago, benito82pl said: Thrustmaster t598 wylądował. Cóż mogę powiedzieć, pograłem parę minut w gt7 i wrc i jestem pod wrażeniem. Mając wcześniej dfgt i tx300 to je zjada na śniadanie, mimo że nie mam do niej odpowiednich ustawień to czuć różnice dd. Choć samo koło jest jakieś takie gumowane i moim zdaniem z tx leather edition sprawiało lepsze wraznie w dotyku. Z plusów koła to że jest większe od tx. Na plus też są pedały całe metalowe oprócz nakładek choć tlcm pewnie lepsze. No i simrig który kupiłem za smiesze pieniądze z fotelm ze szrotu. Mając dwójkę dzieci i każdy inny wzrost to mogę w sekundę wszystko idealnie ustawic. Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem po przesiadce z G29 na Direct Drive bylo to ze oprócz zupelnie innego feelingu podczas krecenia kółkiem. To bylo można ustawic w oprogramowaniu bazy kierownicy takie rzeczy jak Damping, Friction, Inertion, Interpolation Filter. I kilka innych, które odpowiadały za to jak np. kierownica drży w rekach na asfalcie, a jak na szutrze czy śniegu. Można sobie ustawić inny profil pod gry rajdowe, inny profil pod gry typu GT gdzie scigamy sie tylko na asfalcie. Inny profil pod Euro Truck Simulator. Każdy z tych profili bedzie miec zupelnie inne ustawienia i sprawiac wrazenie jakbyś mial kilka kierownic. To w połączeniu z możliwością używania kilku kół kierownicy jak np. F1 czy WRC sprawia ze faktycznie sa to juz sprzety z najwyzszych półek. Baw sie dobrze. 1 Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia @benito82pl Też mam tego riga Jestem bardzo z niego zadowolony, fotel od cytrynki wygodny. Można siedzieć godzinami i męczyć fajere. 1 Cytuj
benito82pl 202 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ja mam od superb 3. Sam rig i możliwości ustawień to ideał, do tego te zajebiste kółeczka których nawet nie trzeba blokować. Też ci trochę farba odpada? Chyba będę musiał go wiosna przemalowac Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Farba się jeszcze trzyma, ale kurz to on strasznie zbiera. A co do kółeczek, to z czasem któreś może ci siąść. Ja już jedne wymieniałem,w obi ich pełno za grosze jakby co. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi