AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Utowor brzi bardzo podobnie ale dlaczego poszli z tym do hideo???!!!!!Przeciez main heme stworzyl "Tappy" i jak juz cos to do niego powinno sie isc(no ale wiadomo ze ci debile po to posadzili o plagiat aby sie spotkac z hideo).Swoja droga to jak brzmi tytul tej muzyczki i kto ja skomponowal? Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Autor Opublikowano 14 lutego 2008 Ta sory,zabij mnie za to... Cholera ma to ktos bo nigdzie nie moge znalezc tej muzyczki do sciagniecia(za free ) Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Trzeba przyznać. Muza w tej grze to mistrzostwo. I z każdą następną częścią staje się coraz lepsza. Oby tak dalej. Dokładnie tak jest. Za najlepszy OST z Metala uważałem do tej pory muzę z trójki. Po wielokrotnym przesłuchaniu MGS4 OST zmieniłem zdanie. Ten soundtrack miażdży wszystko, tyle tu pięknej muzy, patosu i emocji że urywa głowę podczas słuchania. Utwory dynamiczne, utwory spokojne, dla każdego coś miłego. No i ten podrasowany theme, najlepszy ze wszystkich! Swoją drogą niezłe jaja z tym plagiatem. Rzeczywiście radziecka wersja brzmi zbyt podobnie żeby mówić o przypadku. Ulubione kawałki? Love Theme, Gekko, Great Escape, Desperate Chase, Violent Cease Fire, Atonement, Infinite Loop, Father & Son, Metal Gear Saga i oczywiście Here's To You. Respekt dla pana Harry Gregson-Williamsa i całej ekipy odpowiedzialnej za ten OST. Cytuj
J.D 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 MGS4 OST jest świetny tak jak pozostałe choć ciężko sie go słucha. Jedyna wadą jest to że nie zawarto w nim wszystkich utworów jakie słyszeliśmy w grze, głownie chodzi mi tu o podkłady muzyczne na Shadow Moses, nowe zremixowane wersje. btw. Ending theme Here's to You jest dobre w sam raz na takie zakończenie jak w MGS4, ale mój ulubiony utwór to Calling to the Night poza MGS main theme we wszystkich wersjach Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 wlasnie,przypomni mi ktos jak nazywa sie utwor z Shadow Moses? Cytuj
J.D 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 wlasnie,przypomni mi ktos jak nazywa sie utwor z Shadow Moses? ten który rozpoczyna sie w tle gdy docieramy do heliportu ? to The best is yet to come by Rika Muranaka Ps. w napisach końcowych pod koniec mamy spis utworów z poprzednich części MGS. I tak z MGS1 są to the best is yet to come, encounter, enclosure, intruder 2, rex's lair, blast furnance, mantis hymn z MGS2 - tanker incident, freedom to decide, memories of Hal MGS3 - Snake Eater PO - Calling to the night ,hmm nie przypominam sobie by w grze był odgrywany ten utwór... może chodzi o to że można go zdobycia na ipodzie? A tak wogóle to oprócz tych co wymieniłem są jeszcze jakieś utwory do zdobycia w grze na ipoda ? Cytuj
J.D 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Sorry za post pod postem ale to ważne. Mam dla was link do nieoficjalnego rozszerzonego MGS4 OST m.in. takie tracki (nieobecne na oficjalnym OST) jak rex lair 2008, enclosure 08, encounter z walki z Liquid Ocelotem i inne... http://www.megaupload.com/pl/?d=8G64RLC9 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) PO - Calling to the night ,hmm nie przypominam sobie by w grze był odgrywany ten utwór... może chodzi o to że można go zdobycia na ipodzie? Utwór ten był odtwarzany na końcu gry, po ostatniej walce. Swoją drogą coś pięknego. Ja wiem, że fani psioczą na PO, ale mnie bardzo gra przypadła do gustu, z fabułą i sposobem jej przedstawienia(cut-scenki) włącznie. No i okoliczności, w których utwór był odtwarzany - walka z Genem, wizje umierającej Elisy + jego słowa..., ech miałem ciary na plecach. Edytowane 26 lipca 2008 przez Khadgar Cytuj
J.D 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 PO - Calling to the night ,hmm nie przypominam sobie by w grze był odgrywany ten utwór... może chodzi o to że można go zdobycia na ipodzie? Utwór ten był odtwarzany na końcu gry, po ostatniej walce. Swoją drogą coś pięknego. Ja wiem, że fani psioczą na PO, ale mnie bardzo gra przypadła do gustu, z fabułą i sposobem jej przedstawienia(cut-scenki) włącznie. No i okoliczności, w których utwór był odtwarzany - walka z Genem, wizje umierającej Elisy + jego słowa..., ech miałem ciary na plecach. to ten utwór który zaczyna przygrywać w tle zaraz po smierci Ocelota ? Faktycznie troche podobne albo moze ja gluchy juz jestem... 2:20 http://pl.youtube.com/watch?v=aOtXezaXlJI Cytuj
Snake_Plissken 887 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 to ten utwór który zaczyna przygrywać w tle zaraz po smierci Ocelota? Nie. Cytuj
J.D 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 to ten utwór który zaczyna przygrywać w tle zaraz po smierci Ocelota? Nie. to ktory ? Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Nowa wersja Love Theme http://www.wrzuta.pl/audio/5WwAKk43xp/ do ściągnięcia także za pomocą gry (extras) Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 (edytowane) to ten utwór który zaczyna przygrywać w tle zaraz po smierci Ocelota? Nie. to ktory ? "Calling to the Night" można odsłuchać na Ipodzie. Utwór jest dostępny od samego początku albo do zdobycia w pierwszym rozdziale ( chyba to pierwsze;) ). Edytowane 14 sierpnia 2008 przez Kris Blake Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Nie wiem czy ktoś przed sekundą oglądał program "Mam Talent" na TVN? Była tam grupa akrobatyczna i tańczyli przy sound tracku z MGS. Chylińska oceniła to jako "Bardzo przejmującą muzykę ". Cytuj
White 23 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Hehehe, czyli jednak. Przeszli dalej dzięki podkładowi muzycznemu ;]. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Nie przeszli. Oczywiście to przez to, że mikromiękki sypnął kasą Edytowane 5 października 2008 przez stabik Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Przeszli bo Foremniak miała wyrzuty sumienia. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Tak Ci powiedziała na kolacji po programie? Czy to nie był ten kawałek, który podobno został skradziony jakiemuś ruskiemu kompozytorowi? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Tak Ci powiedziała na kolacji po programie? Czy to nie był ten kawałek, który podobno został skradziony jakiemuś ruskiemu kompozytorowi? jasne... od pierwszych sekund czuc klimat MGS'a, wiec nie wiem czym sie przejmowac. Cytuj
liquid 1 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Dla tych co nie oglądali wczoraj i dzisiaj programu ''Mam Talent'' , występ FLY CUBE http://pl.youtube.com/watch?v=Fi2UNL548xo ps. Ciekawe jakie utwory będą leciały w nastepnych odcinkach...stawiam na utwór walki z Volginem 8) Edytowane 5 października 2008 przez liquid Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) stabik - przecież przeszli dalej - trzeba było oglądać do końca BTW: Jak wczoraj usłyszałem jaki muzik leci w tym programie, to się zerwałem z miejsca i zadzwoniłem w tej sprawie do Metala (co nie zdarza mi się za często) Edytowane 6 października 2008 przez Kyo Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 slyszeliscie to? http://thepiratebay.org/torrent/4496658/Me...e_-_2008_(MGS5) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Genialne IMO Żeby chociaż raz wbić na taki koncert... Ehhh Edytowane 11 marca 2009 przez Kyo Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 A ja co pewien czas sobie puszczam "Here's to you" z MGS4 - genialna,nastrojowa piosenka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi