KOMODO 67 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ja wlasnie dostalem swojego Snejka z MGS4 z kolekcji 20th Anniversary Edition. Swietna sprawa, Snejku naprawde jest szczgeolowy. Nie ma "zaciekow" z farby jak to zwykle bywa przy recznie malowanych rzeczach. Kazdy detal, lacznie z malenkimi zlotymi "wtyczkami" na kombinezonie sa na swoim miejscu. Ma ruchome rece, leb i korpus, choc jego ruchy sa mocno ograniczone, ot, tyle tylko bo w zadowolajacym stopniu ubrac go w bron (karabin + noz). Dziadek niezle prezentuje sie na polce. Jak za 70 zeta to warto. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ja się zastanawiam którego tu by wybrać hehehe. Na allegro jest jeszcze Big Boss który tez kozacko wygląda Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ja wlasnie dostalem swojego Snejka z MGS4 z kolekcji 20th Anniversary Edition. Swietna sprawa, Snejku naprawde jest szczgeolowy. Nie ma "zaciekow" z farby jak to zwykle bywa przy recznie malowanych rzeczach. Kazdy detal, lacznie z malenkimi zlotymi "wtyczkami" na kombinezonie sa na swoim miejscu. Ma ruchome rece, leb i korpus, choc jego ruchy sa mocno ograniczone, ot, tyle tylko bo w zadowolajacym stopniu ubrac go w bron (karabin + noz). Dziadek niezle prezentuje sie na polce. Jak za 70 zeta to warto. Także dostałem tą figurkę. Dobre wykonanie, ładnie bedzie się prezentowała obok pudełka z grą Jak za taką cene, to gorąco polecam! Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 W sklepie Aliensgroup kupiłem figurkę Naked Snake'a z serii UDF firmy Medicom Toys. Otwierając paczkę byłem zaskoczony jakością wykonania figurki. Wyglądała lepiej niż na zdjęciach. Na swoim gramsajcie opisałem swoje wrażenia oraz umieściłem zdjęcia. Zapraszam. http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=515111&n=112 Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 A ta od kogo pochodzi,tzn.czy robiła ją firma Todda? trzeba przyznać,że podobny 8) ktoś mi powie gdzie można zdobyć to cudo ? Cytuj
Arkady 1 009 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Snake ten jest od firmy Medicom, pełna nazwa to Real Action Heroes - Metal Gear Solid 3: Snake Eater, kupno w sklepie internetowym graniczy chyba już z cudem. Zostaje eBay(jak zawsze ) cena $400, jest również z MGS4 Old Snake za ok $200. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Sam się zastanawiam nad lalką z MGSa. Chyba tego wezmę: http://tiny.pl/h1h7w Będzie się dumnie prezentował obok wszystkich pudełek z MGSami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi