Cris 120 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Oto paczka gier gameloftu dla was. Same hity (SE k750i itp.) 35,11 MB http://www.divshare.com/download/4197958-0f7 Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Polecam: American Gangster Bubble Bash Cannon Fodder (jak na amidze ) Castlevania Aria Of Sorrow DMC 3D Heroes Lore Lemmings Lumines Meteos Metal Gear Ac!d Mobile 3D NFS MW PoP WW Scrabble Silent Hill Sola Rola Tenchu V-Rally 3D Worms Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Nie wiem czy już ktoś wspominał ale polecam: brothers in arms 3D 7 Days worms world party hexic asphalt 2/3 3D zuma lumines phoenix wright spyro ethernal silent hill atlantis redux Cytuj
BiSoN 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Google Maps i Brother in Arms dla Symbian 9.1 3rd gra wymiata a google maps daje rade, mozna po gprs zlokalizowac gdzie jestesmy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) hmmm przypiety temat, a nikt tu nie pisze... ja ze swojej strony postaram sie co jakis czas zareklamowac [z nudow oczywiscie] jakas warta polecenia gre na iPhone'a ;] na pierwszy ogien gierka, ktora ostatnio skutecznie wypelnia moj wolny czas podczas przerw pomiedzy wykladami geoDefense, dostepne na app store za symboliczne 0.99$. Jest to hmmm... strategia. Cala rozgrywka polega na obronie naszej bazy przed kolejnymi falami przeciwnikow, ktorzy moga dostac sie do niej tylko jedna droga. brzmi prosto, ale o dziwo tak nie jest. kluczem do sukcesu jest przemyslane rozmieszczenie dostepnych budowli obronnych. na obrazku widac, chyba wszystkie dostepne budowle ;] chyba, bo poprostu wiecej nie odkrylem. ich dzialanie? opisze tylko pierwszych 2, bo nie chce psuc zabawy zielone - dzialko szybkostrzelne, dobre do ustawienia na zalamanach drogi. niebieskie - laser o duzym zasiegu, ktory idealne nadaje sie do postawienia naprzeciw dlugich prostych odcinkow toru [razi wszystkie jednostki na lini strzalu] na koniec video z gry [3 lvl na poziomie easy] Edytowane 25 lutego 2009 przez Coati Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 hmmm przypiety temat, a nikt tu nie pisze... ja ze swojej strony postaram sie co jakis czas zareklamowac [z nudow oczywiscie] jakas warta polecenia gre na iPhone'a ;] na pierwszy ogien gierka, ktora ostatnio skutecznie wypelnia moj wolny czas podczas przerw pomiedzy wykladami geoDefense, dostepne na app store za symboliczne 0.99$. Jest to hmmm... strategia. Cala rozgrywka polega na obronie naszej bazy przed kolejnymi falami przeciwnikow, ktorzy moga dostac sie do niej tylko jedna droga. brzmi prosto, ale o dziwo tak nie jest. kluczem do sukcesu jest przemyslane rozmieszczenie dostepnych budowli obronnych. na obrazku widac, chyba wszystkie dostepne budowle ;] chyba, bo poprostu wiecej nie odkrylem. ich dzialanie? opisze tylko pierwszych 2, bo nie chce psuc zabawy zielone - dzialko szybkostrzelne, dobre do ustawienia na zalamanach drogi. niebieskie - laser o duzym zasiegu, ktory idealne nadaje sie do postawienia naprzeciw dlugich prostych odcinkow toru [razi wszystkie jednostki na lini strzalu] na koniec video z gry [3 lvl na poziomie easy] Po obejrzeniu filmiku, moge powiedziec ze gra musi ostro wciagac, efekty swietlne jak i muzyczne robia swoje. A grywalnosc z pierwszej polki. No ale niestety nie posiadam iphone, wiec nie skorzystam z aplikacji. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 skad mozna jakies freeware'y i emulatory na symbiana wciagnac? Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 http://www.ipmart-forum.com/ Cytuj
milo121 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Ma ktoś taki telefon jak SE P990i Jeśli tak to polećcie jakieś gry, a jeśli nie to jakieś ogólnie na symbiana 9.1v. Z góry dzięki. Cytuj
garam 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 A jakie gry polecicie na WinMobile ? Oczywiście poza Call of Duty 2, Wormsami czy THPS2, te to kojarzy każdy. Najlepiej by były to "exclusivy" Ja mogę polecić Basketball, Volleyball (oryginalne nazwy <_< ) Orions (karcianka), Dungeon and Hero (hack n' slash). Poza tym poszukuję emulatorów z możliwością konfiguracj położenia ekranu i przycisków. Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) Javowe creme de la creme: XIII, Doom RPG (czekam na sequela), Lumines/Meteos (znakomite !), wszelkie Asphalty, Splintery i Prince'y... Gameloft rządzi i dzieli. Edytowane 15 października 2009 przez Haibane 2 1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Nie gram jakos szczegolnie na komorce, ale totalnie zryly mi czaszke Final Fantasy i GTA Chinatown Wars na iphonie. Co do gta to cenka mi opadla. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Właśnie zakupiłem to GTA. Co tu dużo mówić, masakra ;] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 nie wiedzialem gdzie to napisac ale mam pytanie młodszy 10 letni brat dostal na świeta taka komorke oczywiscie truje dupsko o gry, jak sie dmyslam ta koma ma jakich chvj-wie-jaki system , wiec jedyne gierki jakie można odpalic to starsze gry na javie? jeśli tak to znacie jakas stronke gdzie można by pare najlepszych gier zassać? Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Mobiles24. Na samej stronie tyle nie ma, ale na forum było chyba wszystko, przynajmniej te kilka lat temu, kiedy dumbfony były jeszcze w miarę popularne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi