Opublikowano 7 kwietnia 200816 l Oto paczka gier gameloftu dla was. Same hity (SE k750i itp.) 35,11 MB http://www.divshare.com/download/4197958-0f7
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l Polecam: American Gangster Bubble Bash Cannon Fodder (jak na amidze ) Castlevania Aria Of Sorrow DMC 3D Heroes Lore Lemmings Lumines Meteos Metal Gear Ac!d Mobile 3D NFS MW PoP WW Scrabble Silent Hill Sola Rola Tenchu V-Rally 3D Worms
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l Nie wiem czy już ktoś wspominał ale polecam: brothers in arms 3D 7 Days worms world party hexic asphalt 2/3 3D zuma lumines phoenix wright spyro ethernal silent hill atlantis redux
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l Google Maps i Brother in Arms dla Symbian 9.1 3rd gra wymiata a google maps daje rade, mozna po gprs zlokalizowac gdzie jestesmy
Opublikowano 25 lutego 200916 l hmmm przypiety temat, a nikt tu nie pisze... ja ze swojej strony postaram sie co jakis czas zareklamowac [z nudow oczywiscie] jakas warta polecenia gre na iPhone'a ;] na pierwszy ogien gierka, ktora ostatnio skutecznie wypelnia moj wolny czas podczas przerw pomiedzy wykladami geoDefense, dostepne na app store za symboliczne 0.99$. Jest to hmmm... strategia. Cala rozgrywka polega na obronie naszej bazy przed kolejnymi falami przeciwnikow, ktorzy moga dostac sie do niej tylko jedna droga. brzmi prosto, ale o dziwo tak nie jest. kluczem do sukcesu jest przemyslane rozmieszczenie dostepnych budowli obronnych. na obrazku widac, chyba wszystkie dostepne budowle ;] chyba, bo poprostu wiecej nie odkrylem. ich dzialanie? opisze tylko pierwszych 2, bo nie chce psuc zabawy zielone - dzialko szybkostrzelne, dobre do ustawienia na zalamanach drogi. niebieskie - laser o duzym zasiegu, ktory idealne nadaje sie do postawienia naprzeciw dlugich prostych odcinkow toru [razi wszystkie jednostki na lini strzalu] na koniec video z gry [3 lvl na poziomie easy] Edytowane 25 lutego 200916 l przez Coati
Opublikowano 7 marca 200916 l hmmm przypiety temat, a nikt tu nie pisze... ja ze swojej strony postaram sie co jakis czas zareklamowac [z nudow oczywiscie] jakas warta polecenia gre na iPhone'a ;] na pierwszy ogien gierka, ktora ostatnio skutecznie wypelnia moj wolny czas podczas przerw pomiedzy wykladami geoDefense, dostepne na app store za symboliczne 0.99$. Jest to hmmm... strategia. Cala rozgrywka polega na obronie naszej bazy przed kolejnymi falami przeciwnikow, ktorzy moga dostac sie do niej tylko jedna droga. brzmi prosto, ale o dziwo tak nie jest. kluczem do sukcesu jest przemyslane rozmieszczenie dostepnych budowli obronnych. na obrazku widac, chyba wszystkie dostepne budowle ;] chyba, bo poprostu wiecej nie odkrylem. ich dzialanie? opisze tylko pierwszych 2, bo nie chce psuc zabawy zielone - dzialko szybkostrzelne, dobre do ustawienia na zalamanach drogi. niebieskie - laser o duzym zasiegu, ktory idealne nadaje sie do postawienia naprzeciw dlugich prostych odcinkow toru [razi wszystkie jednostki na lini strzalu] na koniec video z gry [3 lvl na poziomie easy] Po obejrzeniu filmiku, moge powiedziec ze gra musi ostro wciagac, efekty swietlne jak i muzyczne robia swoje. A grywalnosc z pierwszej polki. No ale niestety nie posiadam iphone, wiec nie skorzystam z aplikacji.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Ma ktoś taki telefon jak SE P990i Jeśli tak to polećcie jakieś gry, a jeśli nie to jakieś ogólnie na symbiana 9.1v. Z góry dzięki.
Opublikowano 14 lipca 200915 l A jakie gry polecicie na WinMobile ? Oczywiście poza Call of Duty 2, Wormsami czy THPS2, te to kojarzy każdy. Najlepiej by były to "exclusivy" Ja mogę polecić Basketball, Volleyball (oryginalne nazwy <_< ) Orions (karcianka), Dungeon and Hero (hack n' slash). Poza tym poszukuję emulatorów z możliwością konfiguracj położenia ekranu i przycisków.
Opublikowano 15 października 200915 l Javowe creme de la creme: XIII, Doom RPG (czekam na sequela), Lumines/Meteos (znakomite !), wszelkie Asphalty, Splintery i Prince'y... Gameloft rządzi i dzieli. Edytowane 15 października 200915 l przez Haibane
Opublikowano 29 marca 201114 l Nie gram jakos szczegolnie na komorce, ale totalnie zryly mi czaszke Final Fantasy i GTA Chinatown Wars na iphonie. Co do gta to cenka mi opadla.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l nie wiedzialem gdzie to napisac ale mam pytanie młodszy 10 letni brat dostal na świeta taka komorke oczywiscie truje dupsko o gry, jak sie dmyslam ta koma ma jakich chvj-wie-jaki system , wiec jedyne gierki jakie można odpalic to starsze gry na javie? jeśli tak to znacie jakas stronke gdzie można by pare najlepszych gier zassać?
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Mobiles24. Na samej stronie tyle nie ma, ale na forum było chyba wszystko, przynajmniej te kilka lat temu, kiedy dumbfony były jeszcze w miarę popularne...