Gość GaScAn Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Ciężko będzie z tym czołgiem, zostały z niego tylko rakiety i gąsienice Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Dopiero teraz zauważyłem, że jakiś (pipi) wy(pipi)ał całą historię naszej sceny Po (pipi) zostawiali puste tematy? Hitler kiedyś powiedział "aby zniszczyć naród, należy wymazać jego historię (albo kulturę, nie pamiętam - miałem 2 z historii 8) )" Edytowane 7 września 2009 przez ornit Cytuj
Di 849 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Historia wiecznie żywa 8) http://archiwum.psxextreme.info/ Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Dopiero teraz zauważyłem, że jakiś (pipi) wy(pipi)ał całą historię naszej sceny Po (pipi) zostawiali puste tematy? Hitler kiedyś powiedział "aby zniszczyć naród, należy wymazać jego historię (albo kulturę, nie pamiętam - miałem 2 z historii 8) )" To nie tylko na naszym forum, popatrz się na inne subofra. To są efekty zmian na forum. Dlatego zostało stworzone archiwum psxextreme - http://archiwum.psxextreme.info/ Edytowane 7 września 2009 przez Dark_Slide Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 11 września 2009 Autor Opublikowano 11 września 2009 Przyznam, że nigdy nie grałem w "Art of Fighting" ale te combosy to przypominają mi Tekkena Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Wyglada na strasznie zbalansowana gre kazda postac zabija po trafieniu A wiec wydaje sie ze jest to idealna gra turniejowa Cytuj
kowal 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 wezcie nie przesadzajcie. ta serie robili II ligowcy na garnuszku w duzej mierze SNK i tak seria była niezła, naprawde aby to docenic trzeba było grac w nia wtedy jak stała w salonie. a ze wyglada jak tekken - po prostu jesli jakies 2D mozna było nazwac "symulatorem' to własnie AOF, troja miała sporo rznietego z combosystemu 3D co widac ale i tak była naturalna ewolucja 1 i 2. naprawde niezła seria. poza tym ludki były zawsze spore i 3 miała całkiem fajna animacje przynajmniej system był oryginalny dzis aby zrobic gre oryginalna to sie daje crosupy na lowa wygladajace na overheda i worriora ktorego nie mozna odroznic od summona Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Na salonie bylem mistrzem, gralem tym grubasem z pelikanem Do tego to jedna z niewielu gier (jak nie jedyna), w ktorej wygrywajac jedna runde, moznabylo wygrac cala walke Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Wiem, że nie możecie się doczekać ekranizacji Kofa. http://www.youtube.com/watch?v=VcYodoljZ_A Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 4 października 2009 Autor Opublikowano 4 października 2009 (pipi)any białas! T...to ma być Kyo Ta ciota to Iori looool! Rugaaaal! o (pipi)! Lonely Wolf! O (pipi)! Dlaczego napierdala w kapoku? Mature & Vice ahahahaha! Pewnie mieli jedną Azjatkę w zanadrzu i nie wiedzieli co z nią zrobić...Przynajmniej jakieś cycki w skórach i lateksach będą ale to filmu nie uratuje. 1 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 No to juz dopelnia obraz nieszczescia Nie dosc ze nie poradzili sobie z gra to jeszcze zrobili film DoA 2 Lipa. Zniszczyli moja seria. Dawaj ornit, gramy w 98... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Kiedyś się zastanwiałem czy KOF XII pojawi się w top 10 obleganych maszynach arcade w Japonii, pojawił się ale 2002 Ulitimate Match. Lista wg arcadia magazine: Video Games1. Tekken 6: Bloodline Rebellion 2. Mobile Suit Gundam: Gundam VS Gundam NEXT 3. Melty Blood: Actress Again 4. Blazblue 5. Guilty Gear XX Accent Core 6. Street Fighter IV 7. Virtua Fighter 5R 8. Daemonbride 9. KOF2002 Unlimited Match 10. Sugoi! Arcana Heart 2: Tenkousei Akane to Nazuna I dla tych co nie widzieli nowa gra stg KOF SKY STAGE. Gra jest skończona w 40%. Bossowie będą chyba wg postaci np dla Kyo bosem z lvlu 1 jest Athena a bossem z 2 kusanagi, a dla atheny bossem 1 jest Athena a bossem 2 Orochi Iori. Wygląda dobrze: http://www.youtube.com/watch?v=258mt90R_sU Ukarze się oprócz arcade na Xbox live. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 30 listopada 2009 Autor Opublikowano 30 listopada 2009 Top 10 najpopularniejszych automatów w ostatnim rankingu Arcadii: 1. Tekken 6: Bloodline Rebellion 2. Mobile Suit Gundam: Gundam VS Gundam NEXT 3. Melty Blood: Actress Again 4. Guilty Gear XX Accent Core 5. Blazblue 6. Street Fighter 4 7. Virtua Fighter 5R 8. Street Fighter 3: 3rd Strike 9. Senko no Ronde DUO 10. King of Fighters 2002 Unlimited Match LOL @ BB niżej od GGAC, SF4 trzyma się całkiem dobrze, ciekawe czy po 10 latach też będzie znajdował się na tej liście jak 3s. Gundam lol, a T6 ciągle rządzi niepodzielnie. Info za(pipi)ałem z SRK Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Top 10 najpopularniejszych automatów w ostatnim rankingu Arcadii: 1. Tekken 6: Bloodline Rebellion 2. Mobile Suit Gundam: Gundam VS Gundam NEXT 3. Melty Blood: Actress Again 4. Guilty Gear XX Accent Core 5. Blazblue 6. Street Fighter 4 7. Virtua Fighter 5R 8. Street Fighter 3: 3rd Strike 9. Senko no Ronde DUO 10. King of Fighters 2002 Unlimited Match LOL @ BB niżej od GGAC, SF4 trzyma się całkiem dobrze, ciekawe czy po 10 latach też będzie znajdował się na tej liście jak 3s. Gundam lol, a T6 ciągle rządzi niepodzielnie. Info za(pipi)ałem z SRK Pewnie już nie bedzie na liście, bo zastąpi go SUPER STREET FIGHTER 4 i będzie panował po wsze czasy! Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Pewnie nie, bo SSF4 najprawdopodobniej nie bedzie na automatach. Poza tym i tak bedzie ssac. Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Pewnie nie, bo SSF4 najprawdopodobniej nie bedzie na automatach. Poza tym i tak bedzie ssac. To lipa! Japońce by go przetestowały w wersji arcade i pewnie wyłapaliby ewentualne błędy, które Capcom by natychmiast naprawił. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 grudnia 2009 Pewnie nie, bo SSF4 najprawdopodobniej nie bedzie na automatach. Poza tym i tak bedzie ssac. To lipa! Japońce by go przetestowały w wersji arcade i pewnie wyłapaliby ewentualne błędy, które Capcom by natychmiast naprawił. Capcom ma to głęboko w (pipi)e tak samo jak konsolowe postaci. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Ja to bym sobie w tego gundama pyknol XD Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 13 stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 stycznia 2011 ostatni ranking popularnosci automatów w Jap. 1. Tekken 6: Bloodline Rebellion 2. Gundam Vs Gundam NEXT 3. Virtua Fighter 5 (R+ Final Showdown) 4. BlazBlue Continuum Shift 1 5. Street Fighter 4 6. Melty Blood (Actress Again + Actress Again Current Code) 7. King of Fighters 2002 Unlimited Match 8. Gundam SEED DESTINY Federation vs. ZAFT 2 9. Winning Eleven Arcade Championship 2010 10. Guilty Gear XX Accent Core 11. Street Fighter 3: Third Strike 12. Hyper Street Fighter 2 13. Power Smash 3 (Virtua Tennis) 14. Arcana Heart 3 15. King of Fighters XIII (only 4 months old) 16. Virtua Striker 4 ver.2006 17. King of Fighters 98 Ultimate Match 18. Gundam Extreme Vs (only 2 months old) Ukradłem to jak zwykle stąd. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2012 Wiem, że i tak z osób, które kiedys były aktywne na tym forum i tak już nikt nie zagląda. Minęło przecież tyle lat. Kiedys, kiedy zaczynalismy nagrałem kilka walk. 4-5 lat temu mój stary zrzucił to na dysk z kasety, potem to się gdzies zapodziało. Dzis kiedy ją odwiedziłem, moja siora powiedziała "mam jakies filmiki z twojej gry na płycie, chcesz?" No (pipi)...aż się łezka w oku zakręciła Paraolimpiada na całego, nie wstydzę się niczego. Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 W kulminacyjnym momencie wyrwało mi się skromne: (pipi) MAAAĆ!! Ciary i w ogóle teleport 10lat wstecz, piękne czasy :] Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Opublikowano 21 lutego 2015 zryło mi beret jechany mutant, lepsze niż combovideos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi