ornit 2 939 Opublikowano 20 lipca Autor Opublikowano 20 lipca Nikt nie prosił o to g… ale i tak chętnie kupię do kolekcji. Po finałach SF Capcom zapowie kolekcję CvS. Zapamiętajcie tego posta 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Jak by ktos jednak chcial pudlo: https://www.nintendolife.com/news/2024/07/snk-vs-capcom-svc-chaos-switch-physical-releases-announced Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 49 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Jak by ktos jednak chcial pudlo: https://www.nintendolife.com/news/2024/07/snk-vs-capcom-svc-chaos-switch-physical-releases-announced @yaczes ? Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 26 lipca Autor Opublikowano 26 lipca Od razu napiszę, że jak kupować od tych dwóch wydawców to lepiej z Pix’n’love zamawiać. Taniej i szybciej. 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 30 lipca Autor Opublikowano 30 lipca Limited Run Games ma wydać SvC Chaos z ocenzurowaną okładką. Jebać to xd bierzcie z Pix’n’Love! Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Nowy trailer skupiajacy sie na Children of the Atom: 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 19 sierpnia Autor Opublikowano 19 sierpnia Kilka dokumentów już się pojawiło na temat tej gry. Ostatni dzisiaj Ten oglądałem już jakiś czas temu Pamiętam, że też miałem w tamtych czasach hajpa na tą grę. Wszystko na podstawie screenów w czasopismach komputerowych. 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia https://www.nintendolife.com/news/2024/08/snk-getting-ready-for-the-king-of-fighters-big-30th-anniversary Pewnie nic specjalnego niebedzie ale kto wie... 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 23 sierpnia Autor Opublikowano 23 sierpnia Mam nadzieję na pełną kolekcję na nośniku fizycznym. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 25 sierpnia Autor Opublikowano 25 sierpnia Od trzech dni pierdolili o 30-to leciu a skończyło się na obrazku i linku do strony z jakimiś pierdołami, które będą na bieżąco aktualizowane. Brawo! Godne uczczenie marki. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia A co maja zrobic jak Capcom zrobil w pare miesiecy lepszego Terrego niz oni przez 30 lat? XD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Za chwile nowe Fatalu Fury, nie ogłosiliby teraz nowej gry nawet jak powstaje. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 27 sierpnia Autor Opublikowano 27 sierpnia MÓWIŁEM, KURWA! MÓWIŁEM, ŻE CVS2 WYDADZĄ!!!! 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 27 sierpnia Autor Opublikowano 27 sierpnia Dodam jeszcze, że nie wiem czy ludzie zdają sobie sprawę jak ważna jest to składanka. CvS2 nie wydawano przez 22 lata od czasu pojawienia się CvS2 EO na xboxa. Nie wspomnę już o innych fantastycznych (i tych trochę mniej) tytułach z tej kolekcji jak np SFA3 Upper. Ja jestem zachwycony, choćby z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Chcę mieć po prostu te tytuły z oficjalnej dystrybucji, nie musząc inwestować w sprzęt z poprzedniej epoki. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) Kilka ładnych hitów z Dreamcasta wreszcie będzie normalnie dostępne. A ostatnio myślałem o kupnie makarona i obu części Powerstone Edytowane 27 sierpnia przez funditto Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Dla mnie to też zajebiste info. Będę miał z czasem komplet wszystkich mordoklepek od Capcom na Steam w kolejcji. @ornit Czym się różni UPPER od innych? Grałem tylko w wersję na PSX, Automatu i PSP (czyli MAX chyba). Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 27 sierpnia Autor Opublikowano 27 sierpnia W Upper dodali stare postacie z Turbo (Guile, Dee Jay, Fei itd) i chyba nie ma już Infinitów z crouch cancel. Mi się trochę pomyliło bo pamiętam wersję z GBA, w której byli jeszcze Yun, Maki i Eagle ale wątpię żeby Capcom ich dodał bo na bank będzie to port z arcade (nie liczę na wersję DC z różnymi trybami). 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia World Tour z wersji konsolowych wspominam wspaniale. 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 27 sierpnia Autor Opublikowano 27 sierpnia Podnieta jakbym znowu miał 20 lat Teraz jeszcze Arc Systems powinno wydać wszystkie stare GGXy, Hokuto no Ken i Basarę X i moja kolekcja byłaby kompletna! Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) W Wersji Uppera na PSP dodali jeszcze tę padakę Ingrid, więc oby to był port arcade. Ale doimali przepiękny zestaw - szkoda, że bez Rival Schools i Star Gladiator, ale i tak jest miazga. EDIT: Na tym trailerze jest Ingrid, więc zapowiada się wersja PSP. Edytowane 27 sierpnia przez ciwa22 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 28 sierpnia Autor Opublikowano 28 sierpnia Jest Ingrid na trailerze bo była też w CFJ Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 15 godzin temu, ornit napisał(a): Jest Ingrid na trailerze bo była też w CFJ Słuszna uwaga! Więc można się spodziewać corowej, dotychczas wydanej (poza arcade) jedynie na SFA Anthology wersji Uppera - najs. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 29 sierpnia Autor Opublikowano 29 sierpnia Sie kurwa nacieszyłem z kolekcji. Capcom cenzuruje niemal wszystkie gry oprócz CvS2 i Power Stone 2. Cenzurują endingi, plansze i super Dimitriego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi