Skocz do zawartości

2D DOJO

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nikt nie prosił o to g… ale i tak chętnie kupię do kolekcji.

Po finałach SF Capcom zapowie kolekcję CvS. Zapamiętajcie tego posta:daddy:

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka dokumentów już się pojawiło na temat tej gry. Ostatni dzisiaj 

Ten oglądałem już jakiś czas temu

Pamiętam, że też miałem w tamtych czasach hajpa na tą grę. Wszystko na podstawie screenów w czasopismach komputerowych.

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Od trzech dni pierdolili o 30-to leciu a skończyło się na obrazku i linku do strony z jakimiś pierdołami, które będą na bieżąco aktualizowane. Brawo! Godne uczczenie marki.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że nie wiem czy ludzie zdają sobie sprawę jak ważna jest to składanka. CvS2 nie wydawano przez 22 lata od czasu pojawienia się CvS2 EO na xboxa. Nie wspomnę już o innych fantastycznych (i tych trochę mniej) tytułach z tej kolekcji jak np SFA3 Upper. Ja jestem zachwycony, choćby z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Chcę mieć po prostu te tytuły z oficjalnej dystrybucji, nie musząc inwestować w sprzęt z poprzedniej epoki.

Opublikowano (edytowane)

Kilka ładnych hitów z Dreamcasta wreszcie będzie normalnie dostępne. A ostatnio myślałem o kupnie makarona i obu części Powerstone 

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Dla mnie to też zajebiste info. Będę miał z czasem komplet wszystkich mordoklepek od Capcom na Steam w kolejcji.

@ornit Czym się różni UPPER od innych? Grałem tylko w wersję na PSX, Automatu i PSP (czyli MAX chyba).

Opublikowano

W Upper dodali stare postacie z Turbo (Guile, Dee Jay, Fei itd) i chyba nie ma już Infinitów z crouch cancel. Mi się trochę pomyliło bo pamiętam wersję z GBA, w której byli jeszcze Yun, Maki i Eagle ale wątpię żeby Capcom ich dodał bo na bank będzie to port z arcade (nie liczę na wersję DC z różnymi trybami).

• Dzięki 1
Opublikowano

Podnieta jakbym znowu miał 20 lat :daddy:

Teraz jeszcze Arc Systems powinno wydać wszystkie stare GGXy, Hokuto no Ken i Basarę X i moja kolekcja byłaby kompletna!

Opublikowano (edytowane)

W Wersji Uppera na PSP dodali jeszcze tę padakę Ingrid, więc oby to był port arcade. Ale doimali przepiękny zestaw - szkoda, że bez Rival Schools i Star Gladiator, ale i tak jest miazga.

EDIT: Na tym trailerze jest Ingrid, więc zapowiada się wersja PSP.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano
15 godzin temu, ornit napisał(a):

Jest Ingrid na trailerze bo była też w CFJ

Słuszna uwaga! Więc można się spodziewać corowej, dotychczas wydanej (poza arcade) jedynie na SFA Anthology wersji Uppera - najs.

Opublikowano

Sie kurwa nacieszyłem z kolekcji. Capcom cenzuruje niemal wszystkie gry oprócz CvS2 i Power Stone 2. Cenzurują endingi, plansze i super Dimitriego.

IMG-5100.png