Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 322
  • Wyświetleń 92 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Jedną z postaci, w którą Demitri zmienia Rose jest starucha podobna do tej z Jojo Stardust Crusaders. To jednak tylko wierzchołek góry lodowej bo w innych grach zmieniane są plansze i endingi. Obym się mylił ale podobno w Capcom DEI wjeżdża na pełnej cudzołożnicy.

Ja i tak kupię bo zależy mi głównie na CvS2 a nowymi grami Capcom nie jestem zainteresowany bo są dla mnie zbyt skomplikowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Uwaga na „fizyczną” wersję EU tej kolekcji na Switcha! Gra wychodzi jako kod w pudełku! Zobaczymy jak z innymi wydaniami. Podobno JAP ma być na carcie.

Opublikowano

219zł (pss) trochę dużo... Spodziewałem się ceny max 150zł.

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano
  • Autor

Taka ciekawostka. Z play-asia zniknęła europejska wersja MvC na Switcha (na Ps4 jest). Być może chcą sobie oszczędzić potencjalnych zwrotów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W empiku można już zamawiać marvela za niecałe 200 zł na PS4

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Niesamowite wręcz złoto wpadło mi dziś w polecanych:banderas:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest objęta promocją 3 tytuły za 100 USD, więc zamawiając z innymi gierkami wychodzi jeszcze taniej.

Opublikowano
  • Autor

Wtedy za całość płaci się 123€ z doliczonym vatem ale już bez kosztów wysyłki co jest i tak spoko opcją kiedy komuś zależy na większej ilości tytułów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ornitte kolekcję gier capcomu na switchu dobrze chodzą? Można spokojnie je brać bez żadnych obaw o fr?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem. Ja ich nie odpalam. Ja je tylko kolekcjonuję XD

A tak na serio nie pamiętam jak było na emu czy na x360 ale jak w MvC1 przyzywasz Icemana to jeden z wyłapanych przeze mnie przypadków kiedy gra trochę dziwnie to animuje i wygląda jakby brakowało jego atakowi klatek. Mogę się mylić bo dawno w to nie grałem.

Opublikowano
  • Autor

image.thumb.png.d1689ad79e3d2166f5c154a1bbb35841.png

i chuj do widzenia pozamiatane

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że do power stone 1 nie dali trybu dla 4 graczy.

Opublikowano

Szkoda że street fighter Alpha 3 nie ma trybu world tour z dreamcasta i PSP.

No ale to pewnie wszystko gołe wersje automatowe.

Opublikowano
18 godzin temu, devilbot napisał(a):

Szkoda że street fighter Alpha 3 nie ma trybu world tour z dreamcasta i PSP.

No ale to pewnie wszystko gołe wersje automatowe.

Nie ma, ale Alpha 3 to nie do końca golas tylko druga wersja automatowa o podtytule Upper, która ma dodatkowe (nieobecne w pierwszej, automatowej odsłonie gry) postacie znane z np z PS1 czyli Balroga, T. Hawka itd.

Opublikowano
  • Autor

Boxer był w „gołym” SFA3. On się tam chyba z czasem odblokowywał. Miał ograniczoną animację i headbutta mógł wykonać chyba tylko jako alpha counter ale dało się grać. Amerykanin Apoc grywał nim na turniejach. Nawet fajnie się oglądało.

https://youtu.be/-Il1u-25CzE?si=TAXmgzwFXsiwvwH7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakaś chińska bitka 2D z mechami na Steam. Dziwny miks robocików na licencji (Getter, Mazinger, Dancougar, Zeorymer) oraz jakiejś chińskiej mobilki.

Nie wiem, jak dostali licencję na tyle serii anime, ale graficznie wygląda całkiem spoko, nawet w stylu super deformed.