Skocz do zawartości

2D DOJO

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedną z postaci, w którą Demitri zmienia Rose jest starucha podobna do tej z Jojo Stardust Crusaders. To jednak tylko wierzchołek góry lodowej bo w innych grach zmieniane są plansze i endingi. Obym się mylił ale podobno w Capcom DEI wjeżdża na pełnej cudzołożnicy.

Ja i tak kupię bo zależy mi głównie na CvS2 a nowymi grami Capcom nie jestem zainteresowany bo są dla mnie zbyt skomplikowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga na „fizyczną” wersję EU tej kolekcji na Switcha! Gra wychodzi jako kod w pudełku! Zobaczymy jak z innymi wydaniami. Podobno JAP ma być na carcie.

• Plusik 2
  • Dzięki 2
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wtedy za całość płaci się 123€ z doliczonym vatem ale już bez kosztów wysyłki co jest i tak spoko opcją kiedy komuś zależy na większej ilości tytułów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem. Ja ich nie odpalam. Ja je tylko kolekcjonuję XD

A tak na serio nie pamiętam jak było na emu czy na x360 ale jak w MvC1 przyzywasz Icemana to jeden z wyłapanych przeze mnie przypadków kiedy gra trochę dziwnie to animuje i wygląda jakby brakowało jego atakowi klatek. Mogę się mylić bo dawno w to nie grałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
18 godzin temu, devilbot napisał(a):

Szkoda że street fighter Alpha 3 nie ma trybu world tour z dreamcasta i PSP.

No ale to pewnie wszystko gołe wersje automatowe.

Nie ma, ale Alpha 3 to nie do końca golas tylko druga wersja automatowa o podtytule Upper, która ma dodatkowe (nieobecne w pierwszej, automatowej odsłonie gry) postacie znane z np z PS1 czyli Balroga, T. Hawka itd.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakaś chińska bitka 2D z mechami na Steam. Dziwny miks robocików na licencji (Getter, Mazinger, Dancougar, Zeorymer) oraz jakiejś chińskiej mobilki.

Nie wiem, jak dostali licencję na tyle serii anime, ale graficznie wygląda całkiem spoko, nawet w stylu super deformed.

• Plusik 1