ciwa22 856 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Jedyneczkę LB zaledwie liznąłem, więc obrazki z niej to dla mnie nowość i muszę przyznać, że generalnie bardziej kozackie niż te z dwójki. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 14 marca 2019 Opublikowano 14 marca 2019 Następca Marvel vs Capcom: 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 16 marca 2019 Autor Opublikowano 16 marca 2019 W dniu 14.03.2019 o 18:53, devilbot napisał: Następca Marvel vs Capcom: Fajna ciekawostka chociaż w życiu bym nie kupił a nawet za darmo nie marnowałbym swojego czasu na grę o takiej licencji Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Gra wygląda spoko nawet justin wong w to grał na jakichś streamach itp. Pewnie mu zapłacili. Co ciekawe gra będzie miała niską cenę i podobno ma być crossplay pomiędzy każdą możliwą platformą. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Chodzą po sieci plotki o Garou 2 i nie chodzi o tego piosenkarza. Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2019 Przydałaby się nowa gra z Fatal Fury! 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 W dniu 16.03.2019 o 11:00, ornit napisał: Fajna ciekawostka chociaż w życiu bym nie kupił a nawet za darmo nie marnowałbym swojego czasu na grę o takiej licencji No z tego co widze, to nawet tych 80zl szkoda 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 Oj jak nostalgia wjechala mocno. 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 27 stycznia 2020 Autor Opublikowano 27 stycznia 2020 Z okazji odbywającego się EVO Japan, zorganizowano side-tournamenty w dobre klasyczne bijatyki. Nie wiem czy ktoś jest zainteresowany ale coroczny Cooperation Cup przeniesiono w tym roku ze stycznia na maj. 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 6 lutego 2020 Autor Opublikowano 6 lutego 2020 Nategorocznym amerykańskim EVO nie będzie Mortala, za to powraca MvC2 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 3 lipca 2020 Autor Opublikowano 3 lipca 2020 http://shoryuken.com/2020/07/02/an-official-statement-regarding-the-future-of-the-evolution-championship-series/ Cytat “Over the past 24 hours, in response to serious allegations recently made public on Twitter, we have made the first of a series of important decisions regarding the future of our company. Effective immediately, Joey Cuellar will no longer be involved with Evo in any capacity. We are currently working towards his complete separation from the company and have relieved him of all responsibilities. Going forward, Tony Cannon will act as the CEO; in this position, he will take a leadership role in prioritizing greater accountability across Evo, both internally and at our events. Progress doesn’t happen overnight, or without the bravery of those who speak up against misconduct and injustice. We are shocked and saddened by these events, but we are listening and committed to making every change that will be necessary in making Evo a better model for the stronger, safer culture we all seek. As a result, we will be canceling Evo Online and will work to issue refunds for all players who chose to purchase a badge. We will donate the equivalent of the proceeds as promised to Project Hope. Co się (pipi)a dzieje na tym świecie. Mr Wizard pedofilem? (w sumie wygląda na takiego lol) 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 4 lipca 2020 Autor Opublikowano 4 lipca 2020 I pomyśleć, że ten grubas banował ludzi z EVO za "niepoprawne" myślenie. Nie dopuszczał też turniejów w DOA bo przecież bujały się tam kobietom cycki. Teraz już przynajmniej wiadomo dlaczego mu się ta gra nie podobała Z tego co przeczytałem już od 19 lat pojawiały się plotki o jego pedofilskich upodobaniach. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Przesadzasz gość tylko dał 20$ malemu azjacie za pokazanie wzwodu, a afera na caly internet. Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 4 lipca 2020 Autor Opublikowano 4 lipca 2020 (edytowane) (pipi) wie czy nie było tego więcej a tylko na tym go przyłapano? Każdy nakryty pedofil twierdzi, że to tylko jeden raz i więcej już nie bedzie ps nie zmienia to jednak faktu, że dla sceny zrobił niesamowicie dużo i ta cała afera faktycznie nie powinna mieć znaczenia. Edytowane 4 lipca 2020 przez ornit Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 17 września 2020 Autor Opublikowano 17 września 2020 Grających Kenem jest wielu, DeshikenKFG jest jeden. Gość to prawdziwa maszyna. Gra nie tylko efektywnie ale i efektownie. Wszystkie akcje Kenem doprowadził do perfekcji. Kara-shoryu? Nie ma problemu. Hit confirmation? Bardzo proszę Ma doskonale opracowane footsies 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 29 października 2020 Autor Opublikowano 29 października 2020 Na Switcha zmierza port LB z NGPc. Niech Was nie zwiedzie grafika. Ta wersja jest naprawdę za(pipi)ista a samotnego gracza przyciągnie na dłużej niż "dorosła" gra z automatów. Gdybym miał Switcha to bym kupił. 2 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 15 godzin temu, ornit napisał: Na Switcha zmierza port LB z NGPc. Niech Was nie zwiedzie grafika. Ta wersja jest naprawdę za(pipi)ista a samotnego gracza przyciągnie na dłużej niż "dorosła" gra z automatów. Gdybym miał Switcha to bym kupił. Dodałem do wishlisty i zauważyłem że są jeszcze 3 inne bijatyki z NGPC na Switcha i wszystkie oferują coś więcej niż zwykłe arcade. Nie znałem tych gier na bank zakupie wszystkie czyli: King Of Fighter R2 Sam Sho 2 SNK Gal Fighters Te porty to dosyć świeża seria więc jest nadzieja na pozostałe gry czyli: Fatal Fury First Contact(raczej pewniak) i SNK vs Capcom (nie wiadomo bo licencja). 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 30 października 2020 Autor Opublikowano 30 października 2020 SvC było jeszcze warte zainwestowania (z tego co pamietam to nawet lepsze od LB) i chyba SS2. Po resztę bym się nie pchał Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Opublikowano 21 listopada 2020 Witam. W ubiegłym tygodniu kot roz(pipi)ił mi plejstejszyn4 i przesiadłem się na stima. Gry. które obsługuje mój komputer to The King Of Fighters 98 UM, Guilty Gear XXAC+R i Street Fighter 30th Anniversary. Zapraszam do gry 1 Cytuj
ornit 2 959 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Opublikowano 23 grudnia 2020 Nie wiem czy w to kiedyś grałem na emu ale jakbym miał Switcha to bym brał. Z drugiej jednak strony molgiby się już pokusić o prawilne porty z MVS/NG. 2 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) Neo Geo Pocket Color plus bijatyczki z wersjami chibi fajterów zawsze robiły mi mocarnie. Niestety nigdy nie miałem przyjemności z tą konsolką. Edytowane 23 grudnia 2020 przez ciwa22 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi