ciwa22 858 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Z cyklu ciekawostka. Zapowiedź nowej brutalnej gry 2D gdzie wszysccy zawodnicy są źli: Hah, marzenie moich młodzieńczych lat - tylko kozaki, żadnych harcerzy. Edytowane 6 maja 2016 przez ciwa22 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 maja 2016 Autor Opublikowano 29 maja 2016 Zapomniałem, że w tej grze Amano ma interaktywne zakończenie I jeszcze wyjawia graczowi jak wykonać sekreta! Jaki Deadpool lol! 2 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Takie małe bonusiki zawsze sprawiają radość.A sama gra jak tam? Dobry port? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 maja 2016 Autor Opublikowano 29 maja 2016 Zwykły emulator trybu konsolowego z MVSa. Jak ktos nadal gra w to na emu to tam powinien zostać, ew. czekać na jakąs ostrą zniżkę (chyba, że jest się maniakiem). Tryby graficzne to defaultowe okienko na połowę ekranu (+dodatkowe tła albo ich wyłączenie), większe okienko scalujące się z wyskoscią ekranu, stretch, filtr rozmywający pixele oraz 2 rodzaje scanlines. Od razu napiszę, że online boję się sprawdzić. Co to innych trybów to dostajemy "story" (arcade z automatu), time attack, training oraz galerię. Jest jeszcze kilka tipsów z sekretami jak np. to w jaki sposób wybrać trzeci styl walki EX czy ukryte postacie. Wklepujemy to jak za starych czasów wciskając specjalne kombinacje kierunków podczas wyboru postaci. Nic się w tym aspekcie nie zmieniło. Kupiłem jako fan żeby wesprzeć SNK i być swiadomym legalnosci posiadania tego portu lol. To jest jedna z tych gier, które gram dla przyjemnosci w trybie arcade/story. Ludzie skarzą się w necie, że gra się zawiesza na planszy z płonącym domem - ja czegos takiego nie uswiadczyłem ale dodam, że grałem na tej planszy jedynie w story. Może gdybym wybrał ją w treningu to zaliczyłbym freeze'a. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Dzięki za info.Zostanę więc przy emu NeoGeo. No chyba,że rzeczywiście dadzą super promo. Ah,teraz patrzę to nie wyszło na PS3 lol... Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 15 lipca 2016 Autor Opublikowano 15 lipca 2016 Jak ktos jeszcze nie wie to zaczęło się EVO http://shoryuken.com/2016/07/15/evo-2016-results/ https://www.twitch.tv/srkevo1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Garou:Mark of the Wolves zmierza na PSVita i PS4: SNK Playmore is bringing Garou: Mark of the Wolves to PlayStation 4 and PS Vita as a digital title in partnership with Sony Interactive Entertainment America Third Party Production, the company announced. Developed with Code Mystics, the PlayStation versions of the game will be cross-buy, and feature cross-play functionality and online multiplayer. There will be a new Gallery Mode where you’ll unlock concept art from Mark of the Wolves and the Fatal Fury series, as well as the game’s original soundtrack available to sample in the game menu. A release date was not announced. Read more at http://gematsu.com/2016/07/garou-mark-wolves-coming-ps4-ps-vita#ZfzS0gVzQBehxwDg.99 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 stycznia 2017 W Japonii wystartowało dzis wielkie swięto SF3, największy dwudniowy turniej tej gry. W sobotę grały pięcioosobowe drużyny podyktowane konkretnym postaciom jak np. 5 x Ken czy 5 x Dudley. Brało w tym turnieju udział 61 pięcioosobowych drużyn! Grand Finals zostały własnie opublikowane na yt DeshikenKFG co za (pipi)ona MASZYNA :D Własciwy turniej rozpocznie się jutro i wezmą w nim udział teamy składające się z dowolnie wybranych przez graczy postaci. Na rozgrywki czeka 91 pięcioosobowych drużyn! To jest 455 graczy grających na po(pipi)ańsko wysokim poziomie! 455 graczy! Ta gra ma się tam naprawdę bardzo dobrze :D 4 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Powinni wydać edycję 3s z crossplayem na steam, ps4 i one. Na pewno ktoś by kupił. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Nie sądzę. Prędzej wydadzą na Ps4 wersję z Ps2 co dla mnie samo w sobie nie byłoby wcale takie złe. Grand Finals Cooperation Cup :) Edytowane 8 stycznia 2017 przez ornit 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Nowa reklama Toyoty C-HR "luźno" nawiązująca do SF2: https://www.youtube.com/watch?v=exDTaMMXgqo Edytowane 18 lutego 2017 przez devilbot 6 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Opublikowano 18 lutego 2017 Jak luźno?? To najlepsza rzecz jaką dziś obejrzałem w internecie! 3 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 20 marca 2017 Autor Opublikowano 20 marca 2017 Kiedy sądziłem, że widziałem już wszystko pojawił się desk z nowymi combosami do SF2 The World Warrior. OMFG Jakie OTG! 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 marca 2017 Autor Opublikowano 28 marca 2017 (edytowane) Co prawda od 15 lat można grać w te gry na emulatorze ale jeśli ktoś (np. ja) by chciał zapłacić za legalną wersję żeby poniekąd wesprzeć twórców gry to szykuje się sentymentalna podróż w czasie. Dla mnie seria Real Bout (coś jak Alpha w SF) była zawsze lepsza od Fatal Fury czy Art Of Fighting. EDIT: Prawdopodobnie będą to wersje z Ps2 więc ZAORAĆ! Niech (pipi)ą z tymi konwersjami. Zapłaciłbym pełną cenę za głupi emulator NeoGeo a nie za długie loadingi z Ps2. Poczekam na zniżkę i kupię za 15 zł. Edytowane 28 marca 2017 przez ornit Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Pierwszy kwietnia czy faktycznie SFEX4? Edytowane 2 kwietnia 2017 przez Kyokushinman Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2017 Podobno to nie ma być kontynuacja tylko nowy tytuł bazujący na systemie z Fighting Layer. Gościu z VA dał taki tytuł bo wiecie...zwykły chamski clickbait lol. Arika wypuściła w międzyczasie stream z Kazunoko w roli głównej, który grał w tą wczesną wersję gry z innymi graczami https://www.youtube.com/watch?v=1nid6eCDP00 Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Szkoda, bo EXy opływały miodem i grało się w nie tyle że hoho. Wersje FF z PS2 arcade perfect z tego co mi wiadomo. EDIT: Głupim, rozumiem, że chodzi tylko o loadingi. Edytowane 2 kwietnia 2017 przez ciwa22 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Wszystkie trzy grywalne postacie są z SFEX. Pewnie Arika ma do nich prawa. Czyli to będzie nowy EX ale bez postaci ze Street Fightera. Ja tam od Ariki lubię tylko Tetrisa. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2017 Z takich ciekawostek w powijakach jest zamysł wyprodukowania duchowego następcy Eternal Champions z Segi MD/CD Z tego co wiadomo to rzekomo ma nad tym tworem pracować jeden z twórców oryginalnej gry, Michael Latham. Autorzy nie mają praw do tytułu więc stworzą nowe IP w oparciu o stare zasady panujące w grze Segi. W sieci pojawił się także poll, w którym badają zainteresowanie ewentualnymi przymiarkami do produkcji gry https://goo.gl/rb9XVi Pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie ale można zagłosować :) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 9 czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 czerwca 2017 Dobry oldschoolowy turniej w USA. Nie wklejam linków do ostatnich walk japońskich terminatorów z a-cho. Stąd można się dowiedzieć kilku ciekawostek systemowych. Gra też żywa legenda tej gry D44 BAS :) 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 30 czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 czerwca 2017 Dobrze parodiują! A tutaj klasyka. Warto poświęcić trochę czasu ale ostrzegam, że można dostać raka! Polecam walkę z Viscantem i reakcję Infiltration! Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 14 lipca 2017 Autor Opublikowano 14 lipca 2017 Na pS4 i Vitę ma wyjść najlepszy Samurai Shodown czyli Samurai Shodown V Special! Kupuję na premierę! Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 15 lipca 2017 Autor Opublikowano 15 lipca 2017 Wczoraj rozpoczęło się tegoroczne EVO Siedziałem wczoraj i oglądałem ale na prawdziwe emocje trzeba w większości przypadków poczekać do niedzielnych finałów. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 21 września 2017 Autor Opublikowano 21 września 2017 Typ ma już 36 lat. Nie ważne czy wygrywa turnieje czy nie. Jest legendą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi