Opublikowano 17 października 200915 l Juventus remisuje z Violą a Inter gniecie Genoę 5-0 Polecam bramkę Stankovica na 3-0
Opublikowano 18 października 200915 l Autor Dzisiejszy pogrom Romy rozpoczyna marsz Milanu po scudetto.
Opublikowano 18 października 200915 l Mówisz pogrom ? Obso wlałeś miód w me czarno-czerwone serce . Edytowane 18 października 200915 l przez whitesand
Opublikowano 18 października 200915 l Zaczęło sie pięknie niech ten sezon się kończy. Nie muszę wspomniać że jak Milan w tym sezonie traci pierwszy bramkę to nigdy nie wygrywa. Leo why ?
Opublikowano 18 października 200915 l W styczniu Beckham wraca, że tak nieśmiało zasugeruję lepszą postawę Milanu na wiosnę
Opublikowano 18 października 200915 l Autor O, sedziowie znowu probuja okrasc Milan ze scudetto, czerwien z du py dla Abrosiniego, no i nerwowe ostatnie 10 minut.
Opublikowano 18 października 200915 l O, sedziowie znowu probuja okrasc Milan ze scudetto, czerwien z du py dla Abrosiniego, no i nerwowe ostatnie 10 minut. No a o tym,że sędzia nie podyktował ewidentnego karnego dla Romy w pierwszej połowie już nie wspomniałeś? Milan jest żałosny,pewnie nie wyjdzie nawet z grupy w LM.
Opublikowano 18 października 200915 l Autor No, ale to nie moja wina, ze Roma jest za slaba, by wygrac z grajacym w 10 Milanem i nie potrafi utrzymac korzystnego wyniku do konca, nie grajac praktycznie nic. Gdyby nie prezent od Silvy i kartka z du py to pewnie, by nie oddali nawet strzalu na bramke Milanu.
Opublikowano 18 października 200915 l No, ale to nie moja wina, ze Roma jest za slaba, by wygrac z grajacym w 10 Milanem i nie potrafi utrzymac korzystnego wyniku do konca, nie grajac praktycznie nic. Gdyby nie prezent od Silvy i kartka z du py to pewnie, by nie oddali nawet strzalu na bramke Milanu. O ja pierd.olę. Ale Ty jesteś zaślepionym psychofanem.
Opublikowano 18 października 200915 l Autor Nie wiem czy z zespolem, ktory po raz kolejny odpadnie w 1/8 finalu LM znajda motywacje, ale mozna wierzyc. Z Zurichem byly problemy w kwestii motywacyjnej, z Realem pewnie bedzie podobnie. No, ale to nie moja wina, ze Roma jest za slaba, by wygrac z grajacym w 10 Milanem i nie potrafi utrzymac korzystnego wyniku do konca, nie grajac praktycznie nic. Gdyby nie prezent od Silvy i kartka z du py to pewnie, by nie oddali nawet strzalu na bramke Milanu. O ja pierd.olę. Ale Ty jesteś zaślepionym psychofanem. nah, po prostu ogladalem mecz i mam pojecie o pilce w odroznieniu od ludzi, ktorzy z pilka maja kontakt wylacznie w fifie, tvp i na livescore
Opublikowano 18 października 200915 l Brawo Milan.. nie wierzyłem, ale udało sie Środy się obawiam, liczę na remis i że Marsylia pojedzie Zurych
Opublikowano 19 października 200915 l Ej chyba nie bierzecie wypowiedzi psychofana ACM na serio Sampa remisuje z Lazio więc jest jest za(pipi)iscie
Opublikowano 19 października 200915 l Ej chyba nie bierzecie wypowiedzi psychofana ACM na serio No tej części o pojęciu i piłce nożnej to nie. Inter znowu będzie miał mistrza, bo Sampdoria to mimo jej potęgi, jeszcze nie ta klasa.
Opublikowano 19 października 200915 l Haha nie wiedziałem,że kiedykolwiek spotkam większego maniaka AC Milanu od Mazura13 ,ale jednak...
Opublikowano 25 października 200915 l Autor Kolejka nienajgorsza, gdyby Juve nie zdolalo strzelic gola Sienie;]
Opublikowano 25 października 200915 l Zwycięstwo wymęczone fhój, ale najważniejsze są 3 pkt. Dobrze, że Amauri nareszcie zaczął strzelać. A Kołtoń jak zwykle jest piz.dą, po raz kolejny żałuję, że nie oglądałem meczu przez neta. Wolę już te chińskie "głągua" od wynurzeń tego cwela.
Opublikowano 25 października 200915 l Kolejka nienajgorsza, gdyby Juve nie zdolalo strzelic gola Sienie;] Mecz Chievo z Milanem też nieźle na razie wygląda.