Skocz do zawartości

Serie A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mówisz pogrom ? Obso wlałeś miód w me czarno-czerwone serce :whistling:.

Edytowane przez whitesand
Opublikowano

W styczniu Beckham wraca, że tak nieśmiało zasugeruję lepszą postawę Milanu na wiosnę :/

Opublikowano

O, sedziowie znowu probuja okrasc Milan ze scudetto, czerwien z du py dla Abrosiniego, no i nerwowe ostatnie 10 minut.

No a o tym,że sędzia nie podyktował ewidentnego karnego dla Romy w pierwszej połowie już nie wspomniałeś?

Milan jest żałosny,pewnie nie wyjdzie nawet z grupy w LM.

Opublikowano

No, ale to nie moja wina, ze Roma jest za slaba, by wygrac z grajacym w 10 Milanem i nie potrafi utrzymac korzystnego wyniku do konca, nie grajac praktycznie nic. Gdyby nie prezent od Silvy i kartka z du py to pewnie, by nie oddali nawet strzalu na bramke Milanu.

Opublikowano

No, ale to nie moja wina, ze Roma jest za slaba, by wygrac z grajacym w 10 Milanem i nie potrafi utrzymac korzystnego wyniku do konca, nie grajac praktycznie nic. Gdyby nie prezent od Silvy i kartka z du py to pewnie, by nie oddali nawet strzalu na bramke Milanu.

O ja pierd.olę. Ale Ty jesteś zaślepionym psychofanem.

Opublikowano

Nie wiem czy z zespolem, ktory po raz kolejny odpadnie w 1/8 finalu LM znajda motywacje, ale mozna wierzyc. Z Zurichem byly problemy w kwestii motywacyjnej, z Realem pewnie bedzie podobnie.

O ja pierd.olę. Ale Ty jesteś zaślepionym psychofanem.

nah, po prostu ogladalem mecz i mam pojecie o pilce w odroznieniu od ludzi, ktorzy z pilka maja kontakt wylacznie w fifie, tvp i na livescore

Opublikowano

Ej chyba nie bierzecie wypowiedzi psychofana ACM na serio :P

No tej części o pojęciu i piłce nożnej to nie.

Inter znowu będzie miał mistrza, bo Sampdoria to mimo jej potęgi, jeszcze nie ta klasa.

Opublikowano

Zwycięstwo wymęczone fhój, ale najważniejsze są 3 pkt. Dobrze, że Amauri nareszcie zaczął strzelać. A Kołtoń jak zwykle jest piz.dą, po raz kolejny żałuję, że nie oglądałem meczu przez neta. Wolę już te chińskie "głągua" od wynurzeń tego cwela.