Buła1988 6 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Cagliari 3 - 1 AS Roma Cesena 2 - 0 AC Milan Po 1 połowie Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) Cagliari to żadna niespodzianka, bo Roma ostatni raz na Sardynii wygrała w 1995 roku. Edytowane 11 września 2010 przez Junkhead Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 No, jeśli Milan myśli o mistrzostwie, to nie może tracić dwóch goli po dwóch kontrach. Ronaldinho na razie nic nie gra, Ibra próbuje czarować, ale coś nie teges, Pato stara się najwięcej, ale słabo wychodzi - Cesena broni się w 11tkę. IMO to nie wyniki z Interem, Romą, Juve, czy Genoą dadzą mistrzostwo, ale właśnie poprawne radzenie sobie z dołem tabeli. Allegri musi dać radę w przerwie. Cytuj
Gość Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) Roma dostała kolejną bramkę, a Milanowi pozostało pół godziny na wywiezienie remisu, oby. edit: Jeszcze Zlatan karnego przestrzelił. Zastanawiające, że nowy zawodnik w kadrze wykonuje karne. Ech. Dziwne obyczaje. Roma dostaje piątego gola w plecy, marne to pocieszenie. Żadne. Edytowane 11 września 2010 przez whitesand Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) Cesena dzisiaj ciśnie Milan jak Hercules Barcelonę Milko: "....ale pięknie urwał..." Lipiński:"...hehehehe.." Edytowane 11 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Milko to chyba z grobu te mecze komentuje - "O i jest bramka dla Ceseny" mowiac to glosem, jakby wlasnie pilka wyleciala na aut. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Mecz skonczyl sie kompromitacja Milanu. Milan znow bedzie sie liczyl w serie A. W grze o miejsce w pucharze UEFA. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Hehe, Milan szybko przestał być najbardziej efektowną drużyną na planecie. Czemu Nesta nie grał? Znowu kontuzja? Pastapulos jest nędzny. Z taką ławką, i obroną która już na początku jest dziwaczną mieszaniną Nesto-Thiago-słabeuszową, może być ciężko walczyć o miejsce w LM. Z drugiej strony, to serie A, tutaj wszyscy są słabi. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Nesta i Seedorf lekkie kontuzje - byli oszczędzani na LM. Teraz coś z kolanem u Thiago Silvy, ale badania dopiero jutro. Sokratis rzeczywiście nie zachwycił. Fajnie pokazał się Gattuso, ale jednak wychodzi brak techniki i skuteczności. Milan za bardzo chciał przespacerować ten mecz - zbyt pewnie się poczuli. Inna sprawa, że przynajmniej jedna z 3 sytuacji, w których arbiter nie uznał gola, byłą rozegrana prawidłowo. Później ten niewykorzystany karny... remis spokojnie mógł zostać uratowany. Ale nie ma co - na razie wszyscy faworyci potracili punkty, więc nic straconego. Toż to nawet wielka Barcelona potrafi przegrać z beniaminkiem Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Juventus-Sampdoria po świetnym meczu 3-3... Ciężko będzie tam Lechowi choć remis ugrać :confused: Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 No ciezko bedzie, chociaz Juve jest dosc slabe w defensywnie, wiec jesli nie beda sie bronic non stop jest szansa nawet na jakas bramke :potter: Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 września 2010 Autor Opublikowano 12 września 2010 Milan przegral, bo nie ogladalem. Poza tym z tego co czytam to sedzia nie uznal Milanowi trzech bramek. Od dawna powtarzalem, ze nie da sie wygrac ligi jak Inter wciaz kupuje sedziow. 1 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 sedzia nie uznal Milanowi trzech bramek Osiemnastu. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 sedzia nie uznal Milanowi trzech bramek Osiemnastu. hehe...dobre Milan przegral bo byl slabszy i Ibra mial w chuy strat.. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 września 2010 Autor Opublikowano 13 września 2010 Wszyscy sedziowie meczu Cesena - Milan zostali ocenieni b. nisko przez wszystkie dzienniki sportowe we Wloszech, wiec forum dla konsolomaniakow to jedno, ale swiat prawdziwych futbolowych ekspertow, ktorzy widzieli jak okradziono Milan to inna bajka :potter: Silva prawdopodobnie nie zagra z Auxerre. Szykuje sie kolejny sezon, w ktorym kontuzje i sedziowie niwecza wszelkie starania;] Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Szkoda, że Milan przejal schemat na Zlatana od Interu, wiec pchal wszystkie pilki na sile do niego Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 września 2010 Autor Opublikowano 15 września 2010 Ibra juz zaczyna czystki rasowe w Milanie Milan dalej zainteresowany sprowadzeniem Garetha Bale'a ? Zdaniem mediów - tak. Młody walijski skrzydłowy już rok temu łączony był z ekipą rossonerich, jednak do żadnych konkretów wtedy nie doszło. Tym razem prasa sugeruje iż Tottenham będzie na wiosnę próbował sprowadzić w swoje szeregi Mauro Zarate, który obecnie występuje w rzymskim klubie - Lazio. Cena za Zarate jest wysoka, a środki na jego transfer mają pochodzić właśnie ze sprzedaży Bale'a. Aha, no teraz to sobie moga probowac go kupic, powodzenia :potter: Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ibrahimović potwierdza swoją opinię zawodnika sympatycznego, mającego doskonały wpływ na atmosferę w szatni. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 września 2010 Autor Opublikowano 16 września 2010 Pato znowu kontuzja, no co za typ;d trzeba bedzie go chyba naprawde sprzedac za jakis czas i niech sie leczy za pieniadze innych, jak mister Kaka. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 września 2010 Autor Opublikowano 16 września 2010 Nie trzeba było długo czekać na kolejne kontrowersyjne zdarzenie z udziałem Zlatana Ibrahimovica. Niedawno mieliśmy okazję oglądnąć filmik na którym szwedzki napastnik kopie w plecy Strassera. Tym razem agresja miała jednak charakter werbalny, a jej ofiarą padła legenda Milanu - Arigo Sacchi. W pomeczowym studio telewizji Mediaset były trener Rossonerich zażartował, że gdyby nie ogromna stopa (rozmiar 47), Ibrahimovic nie strzeliłby pierwszego gola. W tym momencie bohater meczu z Auxerre, który był połączony ze studio, dał upust swej irytacji. Ibra: "Sacchi musi się nauczyć kiedy należy się zamknąć, on chyba jest zazdrośnikiem bo gada za dużo, powinien gadać o mnie mniej w telewizji i w gazetach. Jeśli ode mnie czegoś chce, to niech się ze mną spotka. Jeśli nie podoba mu się mój styl gry, to niech mnie nie ogląda". Ta wypowiedź zaniepokoiła gości w studio. Prezenter próbował wytłumaczyć, że był to tylko żart, lecz napastnika to nie przekonało: Ibra: "Wypowiadał się o mnie podobnie także wtedy, gdy grałem w Barcelonie." Sacchi: "Uważam, że wypowiadam się w grzeczny sposób, nie wydaje mi się, żebym cię obraził". Ibra: "Jesteś jednym z tych, którzy za dużo gadają. Jeśli nie podoba ci się mój styl gry, to mnie nie oglądaj". Sacchi: "Pozwól mi coś wytłumaczyć". Ibra: "Niczego mi nie musisz tłumaczyć". Sacchi: "Byłoby dobrze gdybyś nauczył się przyzwoicie zachowywać chłopcze". http://www.youtube.com/watch?v=QkhGL725P_w obstawiam, ze najdalej za miesiac Ibra zaje,bie w ryj Gallianiemu;dd Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Patologia, Kryśka jest ładniejsza, sympatyczniejsza i lepiej gra w piłkę. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 18 września 2010 Autor Opublikowano 18 września 2010 Robinho musi sie slabo spisywac na treningach skoro do dzisiejszego meczu Allegri wystawil i Ibrahimovica i Inzaghiego. Zobaczymy co z tego bedzie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 18 września 2010 Autor Opublikowano 18 września 2010 1-1, przypominaja sie zlote czasy Carlo. W(pipi)ia,jacy mecz, poczawszy od nietrafiania z 3 metrow do bramki, skonczywszy na strzale zycia jakiegos tam typa z Catanii. Polowy nie ogladalem, bo sie nie dalo. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 obso, znowu sędziowie ;<? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 18 września 2010 Autor Opublikowano 18 września 2010 Nie. Koles z Catanii mial strzal zycia, a potem sie w 11 zabunkrowali na wlasnej polowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi