MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 (edytowane) [obso] Milan rozgromił Inter 1-0 i wrócił na pierwsze miejsce w Serie A czyli tam gdzie powinien [/obso] Edytowane 14 listopada 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Słabiutki Inter nie daje rady Milanowi grającemu ponad 30 min. w osłabieniu i tym razem to ta lepsza część Mediolanu będzie się cieszyć. Tym samym już 6 pkt. przewagi nad Interem i Juve, a już za 6 dni Ibra przetestuje Boruca Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Też mi wielkie wydarzenie. Drużyny prowadzone przez Beniteza grają taką kupę, że szkoda słów. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Jakby to zaśpiewał Freddie Mercury, "another one buys the judge". 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Weekendowa kolejka zapowiada się świetnie. Drużyny z pierwszej szóstki grają między sobą, do tego 2 z tych meczów to klasyki Calcio. Mamy mecz 1 z 4 ekipą Inter - Milan, 2 z 3 Lazio - Napoli i 5 z 6 Juventus - Roma. Będzie się działo. Czyli będzie standard jak na wielkie klasyki serie A - w sumie ze 4 bramki, pare czerwonych, jakies karne z kapelusza. To chyba pomyliłeś z primera division. W tamtym sezonie Roma - Juventus 1:3, Juventus - Roma 1:2, Milan-Inter 0:4, Inter-Milan 2:0. Za to Barca - Real 1:0 i Real - Barca 0:2, dziękuję dobranoc. Duzo sie nie pomylilem, 5 bramek, czerwona i 2 karne. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 5 bramek w trzech meczach, wow, normalnie eksplozja zaje'bistości. W całej tej kolejce z 20. drużyn Serie A aż 3 (trzy) strzeliły więcej niż jednego gola, masakra. Chciałem obejrzeć Inter-Milan, ale wyłączyłem po połowie, bo nie dało się tego oglądać, flaki z olejem. Najciekawszy mecz z udziałem włoskiej drużyny, jaki widziałem od czasu odejścia Mourinho, to Juventus-Lech, a i to głównie z powodu gry Lecha. Mam nadzieję, że Palermo wejdzie do czołówki, bo Milan i Inter to obecnie futbolowa tandeta. 1 Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Wow, w Hiszpanii w tej kolejce padła jedna bramka więcej. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 listopada 2010 Autor Opublikowano 15 listopada 2010 a druzyn na poziomie jest dwa razy mniej no, ale to nie temat o slabej la liga w odwiecznej wojnie Ibrahimovic vs Materazzi, tym razem gora Ibra - http://www.youtube.com/watch?v=L6I5ww5f8uY Marco juz sie nie podniosl :potter: Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 a druzyn na poziomie jest dwa razy mniej Dwa razy mniej od zera to ile? Uczestniczyłeś w składce kibicowskiej na sędziego, który pozwolił Milanowi zdobyć ten upragniony JEDEN PUNKT w dwumeczu z Realem Madryt, czy Silvio wyłożył wszystko z własnej kieszeni? A Ibrahimović nie pierwszy raz pokazuje, że czasami zapomina, czy jest w danym momencie na boisku piłki nożnej, czy na pokazie karate. Z kolei Materazzi dokonał w tym meczu niemożliwego - sprawił, że obrońcy Milanu wyglądali w porównaniu na solidną, trudną do oszukania grupę. Ech, chyba czas na emeryturę... Nie wiem, jakie metody treningowe stosuje Benitez, ale w tym tempie to za trzy miesiące nie będzie już miał ani jednego zdrowego piłkarza i wtedy się dopiero zacznie tracenie punktów. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Balotelli chce iść do Milanu. Wtedy to dopiero tam będzie dom dziecka. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Ogora nie nalezy sluchac gdyz nie ma racji. W lidze wloskiej jest w cholere ciekawych spotkan, ale trzeba najpierw wlaczyc telewizor. Dokladnie tak. Nigdy na odwrot. Edytowane 19 listopada 2010 przez jakee Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Benitez rządzi, teraz Countinho doznał kontuzji mięśnia i nie zagra w najbliższych meczach Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Roma łatwo pokonała Udinese 2:0 i awansowała tymczasowo na 3 miejsce. Za kilka kolejek będzie 1 miejsce. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Roma łatwo pokonała Udinese 2:0 i awansowała tymczasowo na 3 miejsce. Za kilka kolejek będzie 1 miejsce. Chyba w FM2011. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 nie, w Calcio Serie A, Roma już gra swoje, remis z Juve to tylko wypadek przy pracy. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Ibrahimović potknął się w polu karnym, przez przypadek akurat gdzieś tam między nogami zaplątała mu się piłka i gol. No i w sumie tyle w tej lidze włoskiej. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Ciekawe, kiedy wyrzuca Beniteza Chievo 2 - 0 Inter Milan . Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 listopada 2010 Autor Opublikowano 21 listopada 2010 Lazio zgubilo punkty. Milan oficjalnie mistrzem. Teraz jeszcze niech sie skonczy to sledztwo w sprawie kupionych meczow przez Inter, po ktorym odbiora im wszystkie 5 ostatnich trofeow i cacy. Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 No, mam nadzieję że Beniteza spotka wreszcie zasłużona kara za Stambuł, gdzie przypadkiem (ale jednak) przyjechał jednym autobusem z zawodnikami Liverpoolu na finał LM. A potem świętował zwycięstwo, które sobie niezasłużenie przypisał. Co widać z resztą po jego wynikach w tak słabej lidze jak Serie A z tak mocnym zespołem jak Inter . Zboczyłem z tematu. Liczę że wywalą Beniteza, chociaż szkoda - tak pięknie pogrzebał rywali i zatrudni go wicelider Kazachskiej ekstraklasy (co wcale nie wydaje się nierealne). Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Eto'o sobie odpocznie troche od futbolu po zrobieniu Zidana w meczu z Chievo i bynajmniej nie chodzi o rulete. http://www.youtube.com/watch?v=PAAKsa460FQ&feature=player_embedded Cytuj
Strong 2 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Do Zidane się nie umywa. Jak teraz Inter straci Eto'o to do reszty będą w (pipi)e... Mnie to cieszy, bo jak dalej ma to tak wyglądać to bardzo prawdopodobne że Milan zdobędzie 18 Scudetto Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Do Zidane się nie umywa. Jak teraz Inter straci Eto'o to do reszty będą w (pipi)e... Mnie to cieszy, bo jak dalej ma to tak wyglądać to bardzo prawdopodobne że Milan zdobędzie 18 Scudetto Milan kupił Cesara z Chievo. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Kontuzjowani Julio Cesar, Maicon, Samuel, Chivu, Motta, Muntari, Coutinho, Milito. Teraz Eto'o pewnie kilka meczów nie pogra. Myślę, że możemy oficjalnie mówić o zespole Beniteza "rezerwy Interu Mediolan". Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Jeśli ktoś taki jak Benitez skupia się na treningu fizycznym ,a nie na ćwiczeniach z piłką jak Mou to nie dziwota ,że ma się tyle kontuzji bez ingerencji rywala Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Ja nie wiem, może on po grze w dziadka bierze bejzbola i przegranym łamie nogi. Byłaby to jakaś metoda motywacyjna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi