ogqozo 6 549 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Remisując u siebie z Ceseną, AS Roma dołącza do grona ekip, które nie najlepiej zaczęły sezon. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 I tak mają 2 razy więcej punktów od Interu Z ciekawostek dropsa - Pato wypadł na 4 tygodnie. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Inter oje.bany przez sędziów Gol dla Napoli to poezja. Czerwona z du'py, ewentualny faul nie był w polu karnym, dodatkowo strzelec gola z dobitki wbiegł w pole karne za szybko. Wiadomo, że sędziowie się mylą, ale to już przesada. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Inter znowu na kolanach Edytowane 2 października 2011 przez kidnappa Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 Porazka Interu zawsze cieszy. Dzisiaj mecz Juventus - Milan, kto sie nie jara ten glosuje na PiS. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 no to tak: Juventus pokona Milan 3-2. Obso jest gdzieś transmisja? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Porazka Interu zawsze cieszy. Dzisiaj mecz Juventus - Milan, kto sie nie jara ten glosuje na PiS. Ja się nie jaram ale i tak jestem za Juve, mojego ukochanego klubu z dzieciństwa. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 no to tak: Juventus pokona Milan 3-2. Obso jest gdzieś transmisja? a nie wiem, ja odpale veetle/stream Co prawda podobno ma zagrac Bonera (sic!), a Allegri na konferencji przedmeczowej zamiast glosic jakies motywujace haselka, oznajmil, ze gra wciaz tymi samymi zawodnikami od 1,5 miesiaca i bedzie bardzo ciezko dorownac Juve pod wzgledem przygotowania fizycznego, ale chu,ja tam. 3 punkty sa w zasiegu. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 Potezny Milan doskonale realizuje zadania taktyczne, przygotowujac grunt pod strzelenie gola Juventusowi. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Innymi słowy, Milan jest praktycznie niewidoczny, a mecz - nudny. 1 Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Póki co Abbiati najlepszy na boisku, a Milan nie może wyjść z własnej połowy. Słabo. Edytowane 2 października 2011 przez Kazuma Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 Abboa Póki co Abiatti najlepszy na boisku, a Milan nie może wyjść z własnej połowy. Słabo. zawsze mnie dziwilo niepowolywanie Abbiatiego do repry... to co zrobil z Udinese to jedyny blad jaki mu sie zdarzyl w ciagu ostatnich kilku lat. Z reguly mecze dobre, przeplata z bardzo dobrymi i jest bez watpienia najlepszym bramkarzem Serie A. Co do nieistnienia Milanu - to Juve musi sie starac, gra u siebie. To remis jest dla nich niekorzystny. Poki co obrona MIlanu jest zelazna i Juve go,wno moze. W 80 minucie na boisku wejdzie Superpippo i strzeli gola posladem albo inna czescia ciala nie sluzaca z reguly do strzelania goli :potter: u mad juventus? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 Zejscie Nesty i prawdopodobne wejscie Matriego to dwie b. zle wiadomosci;/ Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 października 2011 Autor Opublikowano 2 października 2011 Co prawda podobno ma zagrac Bonera (sic!) Kocham goscia. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 No i kolejne osłabienie :F Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 zawsze mnie dziwilo niepowolywanie Abbiatiego do repry... to co zrobil z Udinese to jedyny blad jaki mu sie zdarzyl w ciagu ostatnich kilku lat. Z reguly mecze dobre, przeplata z bardzo dobrymi i jest bez watpienia najlepszym bramkarzem Serie A. Sry Obso A Bonera już nie pamiętam, żeby nie zawalił meczu... Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Milan po raz kolejny upokorzony, blagajacy o litosc na kolanach. Zycie jest piekne. Statystyki wygladaja rownie upokarzajaco dla milanu, ktory oddal w przeciagu calego meczu 3 (trzy) strzaly, przy 18-tu juventusu. Edytowane 2 października 2011 przez Forebode Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) u mad Milan? xD Abbiati dał pieknie du.py na koniec, aż mi go szkoda, bo za epizod w Juve bardzo go polubiłem. Dzisiaj jednak nie było sentymentów, a dwa gole w końcówce to juz czysta rozpusta. Udany łikend, tym bardziej że druga połowa Mediolanu wczoraj także brała z połykiem. Edytowane 2 października 2011 przez Stranger Cytuj
rapen 4 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 brala z polykiem dzieki sedziemu... Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Faktycznie ta druga bramka to ewidentna wina sedziego... 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 no to po cięzkich latach Juve wraca do gry, Doświadczeni gracz jak Pirlo czy legenda Del Piero plus torpedy jak Krasic czy Elia. Jaka szkoda, ze pucharów nie ma:/ no ale Milan pojechany rzutem na taśme Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 W obecnej sytuacji jest to dla nich dobre. Będą mogli odskoczyć Milanowi czy Napoli, póki te grają w pucharach (a wiele wskazuje na to, że mogą awansować do rund wiosennych). Latem, dzięki awansowi do LM, będą w stanie poszerzyć kadrę, w której to kwestii mieli tego lata ograniczone możliwości, właśnie z powodu braku Ligi Mistrzów. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Milan nie istniał. Dobry mecz Vidal. Bramki troszkę z dupy, ale Juventus zdecydowanie zasłużył na 3 punkty. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 października 2011 Autor Opublikowano 3 października 2011 Marchisio, nigdy nie bedziesz Polakiem. Coz, nawet najlepszy klub swiata jakim jest Milan nie jest w stanie dac rady, gdy gra rezerwami. Do zejscia Nesty wszystko bylo pod kontrola, potem na nie swoja pozycje musial wejsc Antonini, no i wisienka na torcie, czyli koniecznosc przesuniecia Bonery na srodek, co dosc szybko przynioslo efekt w postaci totalnej spie,rdoliny w jego wykonaniu. Druga bramka nie miala juz zadnego znaczenia. Gdyby nie Bonera, Milan wywiozlby remis a byc moze z braku koniecznosci dokonania zmiany Nesta<-Antonini, na boisko wszedlby Inzaghi i Milan by wygral. Na 99% tak by wlasnie bylo. Dobrze, ze teraz jest przerwa reprezentacyjna, to moze w koncu sklad sie wylize z urazow i odzyska swiezosc. 1 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Coz, nawet najlepszy klub swiata jakim jest Milan nie jest w stanie dac rady, gdy gra rezerwami. O dziwo gorsze kluby świata, jak Manchester United, nie mają z tym problemu. Dobrze, ze teraz jest przerwa reprezentacyjna, to moze w koncu sklad sie wylize z urazow i odzyska swiezosc. Milan musi odzyskać świeżość. Po piątej kolejce sezonu. Przed którym była wyjątkowo długa przerwa letnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi