Opublikowano 22 września 201113 l Remisując u siebie z Ceseną, AS Roma dołącza do grona ekip, które nie najlepiej zaczęły sezon.
Opublikowano 23 września 201113 l I tak mają 2 razy więcej punktów od Interu Z ciekawostek dropsa - Pato wypadł na 4 tygodnie.
Opublikowano 1 października 201113 l Inter oje.bany przez sędziów Gol dla Napoli to poezja. Czerwona z du'py, ewentualny faul nie był w polu karnym, dodatkowo strzelec gola z dobitki wbiegł w pole karne za szybko. Wiadomo, że sędziowie się mylą, ale to już przesada.
Opublikowano 1 października 201113 l Inter znowu na kolanach Edytowane 2 października 201113 l przez kidnappa
Opublikowano 2 października 201113 l Autor Porazka Interu zawsze cieszy. Dzisiaj mecz Juventus - Milan, kto sie nie jara ten glosuje na PiS.
Opublikowano 2 października 201113 l no to tak: Juventus pokona Milan 3-2. Obso jest gdzieś transmisja?
Opublikowano 2 października 201113 l Porazka Interu zawsze cieszy. Dzisiaj mecz Juventus - Milan, kto sie nie jara ten glosuje na PiS. Ja się nie jaram ale i tak jestem za Juve, mojego ukochanego klubu z dzieciństwa.
Opublikowano 2 października 201113 l Autor no to tak: Juventus pokona Milan 3-2. Obso jest gdzieś transmisja? a nie wiem, ja odpale veetle/stream Co prawda podobno ma zagrac Bonera (sic!), a Allegri na konferencji przedmeczowej zamiast glosic jakies motywujace haselka, oznajmil, ze gra wciaz tymi samymi zawodnikami od 1,5 miesiaca i bedzie bardzo ciezko dorownac Juve pod wzgledem przygotowania fizycznego, ale chu,ja tam. 3 punkty sa w zasiegu.
Opublikowano 2 października 201113 l Autor Potezny Milan doskonale realizuje zadania taktyczne, przygotowujac grunt pod strzelenie gola Juventusowi.
Opublikowano 2 października 201113 l Innymi słowy, Milan jest praktycznie niewidoczny, a mecz - nudny.
Opublikowano 2 października 201113 l Póki co Abbiati najlepszy na boisku, a Milan nie może wyjść z własnej połowy. Słabo. Edytowane 2 października 201113 l przez Kazuma
Opublikowano 2 października 201113 l Autor Abboa Póki co Abiatti najlepszy na boisku, a Milan nie może wyjść z własnej połowy. Słabo. zawsze mnie dziwilo niepowolywanie Abbiatiego do repry... to co zrobil z Udinese to jedyny blad jaki mu sie zdarzyl w ciagu ostatnich kilku lat. Z reguly mecze dobre, przeplata z bardzo dobrymi i jest bez watpienia najlepszym bramkarzem Serie A. Co do nieistnienia Milanu - to Juve musi sie starac, gra u siebie. To remis jest dla nich niekorzystny. Poki co obrona MIlanu jest zelazna i Juve go,wno moze. W 80 minucie na boisku wejdzie Superpippo i strzeli gola posladem albo inna czescia ciala nie sluzaca z reguly do strzelania goli :potter: u mad juventus?
Opublikowano 2 października 201113 l Autor Zejscie Nesty i prawdopodobne wejscie Matriego to dwie b. zle wiadomosci;/
Opublikowano 2 października 201113 l zawsze mnie dziwilo niepowolywanie Abbiatiego do repry... to co zrobil z Udinese to jedyny blad jaki mu sie zdarzyl w ciagu ostatnich kilku lat. Z reguly mecze dobre, przeplata z bardzo dobrymi i jest bez watpienia najlepszym bramkarzem Serie A. Sry Obso A Bonera już nie pamiętam, żeby nie zawalił meczu...
Opublikowano 2 października 201113 l Milan po raz kolejny upokorzony, blagajacy o litosc na kolanach. Zycie jest piekne. Statystyki wygladaja rownie upokarzajaco dla milanu, ktory oddal w przeciagu calego meczu 3 (trzy) strzaly, przy 18-tu juventusu. Edytowane 2 października 201113 l przez Forebode
Opublikowano 2 października 201113 l u mad Milan? xD Abbiati dał pieknie du.py na koniec, aż mi go szkoda, bo za epizod w Juve bardzo go polubiłem. Dzisiaj jednak nie było sentymentów, a dwa gole w końcówce to juz czysta rozpusta. Udany łikend, tym bardziej że druga połowa Mediolanu wczoraj także brała z połykiem. Edytowane 2 października 201113 l przez Stranger
Opublikowano 2 października 201113 l no to po cięzkich latach Juve wraca do gry, Doświadczeni gracz jak Pirlo czy legenda Del Piero plus torpedy jak Krasic czy Elia. Jaka szkoda, ze pucharów nie ma:/ no ale Milan pojechany rzutem na taśme
Opublikowano 2 października 201113 l W obecnej sytuacji jest to dla nich dobre. Będą mogli odskoczyć Milanowi czy Napoli, póki te grają w pucharach (a wiele wskazuje na to, że mogą awansować do rund wiosennych). Latem, dzięki awansowi do LM, będą w stanie poszerzyć kadrę, w której to kwestii mieli tego lata ograniczone możliwości, właśnie z powodu braku Ligi Mistrzów.
Opublikowano 3 października 201113 l Milan nie istniał. Dobry mecz Vidal. Bramki troszkę z dupy, ale Juventus zdecydowanie zasłużył na 3 punkty.
Opublikowano 3 października 201113 l Autor Marchisio, nigdy nie bedziesz Polakiem. Coz, nawet najlepszy klub swiata jakim jest Milan nie jest w stanie dac rady, gdy gra rezerwami. Do zejscia Nesty wszystko bylo pod kontrola, potem na nie swoja pozycje musial wejsc Antonini, no i wisienka na torcie, czyli koniecznosc przesuniecia Bonery na srodek, co dosc szybko przynioslo efekt w postaci totalnej spie,rdoliny w jego wykonaniu. Druga bramka nie miala juz zadnego znaczenia. Gdyby nie Bonera, Milan wywiozlby remis a byc moze z braku koniecznosci dokonania zmiany Nesta<-Antonini, na boisko wszedlby Inzaghi i Milan by wygral. Na 99% tak by wlasnie bylo. Dobrze, ze teraz jest przerwa reprezentacyjna, to moze w koncu sklad sie wylize z urazow i odzyska swiezosc.
Opublikowano 3 października 201113 l Coz, nawet najlepszy klub swiata jakim jest Milan nie jest w stanie dac rady, gdy gra rezerwami. O dziwo gorsze kluby świata, jak Manchester United, nie mają z tym problemu. Dobrze, ze teraz jest przerwa reprezentacyjna, to moze w koncu sklad sie wylize z urazow i odzyska swiezosc. Milan musi odzyskać świeżość. Po piątej kolejce sezonu. Przed którym była wyjątkowo długa przerwa letnia.