Opublikowano 27 września 20186 l 7 godzin temu, Kaczi napisał: Mylik też się obudził nawet z ładną brameczką Nawet dwoma
Opublikowano 29 września 20186 l Lazio na kolanach z pełnymi ustami!!!! Świetny mecz, przez dłuższy czas akcje szły od bramki do bramki. Pellegrini zagrał w końcu super zawody. Miał udział przy każdym golu. Najpierw otworzył wynik golem z piętki, potem wywalczył rzut wolny, który wykorzystał Kolarov (swoją drogą, jest to drugi piłkarz w historii, który strzelał gola w derbach zarówno w barwach Lazio jak i Romy), no i w końcu asysta przy golu Fazio. Świetnie zagrał też Santon, i to już drugie dobre zawody z rzędu, bo z Frosinone też świetnie się spisał. Napawa to optymizmem, bo w Interze był pośmiewiskiem ligi. Druga wygrana z rzędu, oby Roma w końcu na dobre weszła w sezon, po tym fatalnym początku. Teraz chwila na odsapnięcie i lecimy o 18 z meczem Juve - Napoli. Edytowane 29 września 20186 l przez Butt
Opublikowano 29 września 20186 l nie wiedziałem, że strzał odbity od słupka to asysta xd jak już to drugiego stopnia Edytowane 29 września 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 września 20186 l No elegancka sobota w lidze włoskiej jeśli chodzi o mecze. Oba spotkania oglądało się świetnie.
Opublikowano 29 września 20186 l Szok, niedowierzanie, Marotta odchodzi z Juve https://www.football-italia.net/128659/breaking-marotta-leaving-juventus
Opublikowano 30 września 20186 l Najwięcej goli w Serie A do tej pory zdobył w karierze Boniek, 31 bramek. Pobije go przed Sylwestrem?
Opublikowano 30 września 20186 l S(pipi)ol idzie na króla strzelcow Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 października 20186 l 8min meczu i ....... no kurla nie wierzęWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 października 20186 l Na razie to jest 1-3 .Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 października 20186 l Już 2-3 i asysta Piątka. Musi być śmieszny mecz. Jednak cofka. Edytowane 7 października 20186 l przez Robak
Opublikowano 8 października 20186 l Przecież to młody kuc , takie gupie wpisy na forumku chyba robił kazdy
Opublikowano 1 listopada 20186 l W starciu dwóch największych gwiazd otwarcia sezonu, Suso spokojnie zmiażdżył Krzysztofa Piątka. Polski napastnik za wiele nie pokazał przeciwko mocnej opozycji. Miał niewiele okazji i żadnej nie wykorzystał, poza tym wiele piłki nie dotykał, wiadomo. Milan miał przewagę, cisnął na gola do doliczonego czasu. A Suso kolejny raz zaliczył świetny występ i świetną bramkę. 24-letni Hiszpan ma w mediach najwyższe oceny za występy (obok Cristiano Ronaldo i właśnie Piątka) i ogólnie jest głównym powodem, dla którego Milan zajmuje po cichu dobre czwarte miejsce. Najbardziej warta oglądania obecnie wschodząca gwiazda we Włoszech. Nie ma łatwiej dla Piątka, bo w sobotę z kolei druga wizyta na San Siro. Po wstrząsającach derby, Inter pokonał też Lazio 3-0 i ogólnie jest w gazie, mając już drugie miejsce w tabeli (czyli pierwsze miejsce w jakimkolwiek wyścigu, bo chyba nikt nie wierzy już teraz, że Juventus nie zdobędzie mistrzostwa po raz ÓSMY z rzędu). Inter z kolei wyróżnia się głównie obroną, takiej zapory jak duet Skriniar-de Vrij i Handanović w bramce nie ma nikt. Wygrali 6 meczów z rzędu, tracąc w nich tylko dwa gole. Duże wyzwanie dla "polskiego Lewandowskiego".