Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W zasadzie to nawet 12-stu.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 394 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z dłuższym tekstem Ogqozo mam problem, bo wychodzi z niego, że owszem coś poczyta o Serie A, ale niespecjalnie ją ogląda, a to jednak za mało by o niej pisać z perspektywy "znawcy". Kiedy czytam takie

• W pierwszym prawdziwym sprawdzianie sezonu, Milan rozgromil Inter 2-1 w meczu o Superpuchar Wloch.

Opublikowano

Narazie to Szybko biega

ale troszku widac w tym poruszaniu sie ,ze moze moze moze,bedzie Szewczenko 2

Opublikowano

Akurat miałem szczęście, że włączyłem chwilę przed jego wejściem. Szkoda, że w tej jednej sytuacji za daleko piłkę wypuścił, bo mógłby mieć mega okazję na brameczkę. Ogólnie coś tam się kręci, ale troszkę elektryczny mi się wydaje w debiucie. Za niedługo nie będę miał C+ i kusi dać pieniążki dla Eleven. Serie A plus żużel i Kubitza... ojj kusi.

Zieliński to już mógł hattricka mieć

Opublikowano

Ehh jednak przepłacony. W genoi to strzelać potrafił.

Opublikowano

Zieliński celownik ma ustawiony idealnie w bramkarza. Trzy szanse i trzy podania. Jestem rozczarowany tym meczem. Nie chodzi o gole Polaków a o jakieś fajne akcje. 

Opublikowano

Fajna ta liga włoska, taka nie za mocna.

Opublikowano

Liga ogórka jak się polaki łapią na startową 11 czego wy oczekiwaliscie? Tam Szczęsny jest królem bramki a Juventus nie ma na siebie mocnych mimo grania padaki w ataku

Opublikowano

Na Eleven 2 leciał kapitalny mecz Pucharu Anglii. 

Wimbledon v West Ham. Mogłem go obejrzeć w całości :/

No i (pipi)a postawić na Wimbledon :[

Opublikowano

Trzeba było dzisiaj oglądać, Chievo - Viola 7 bramek. Teraz Atalanta - Roma już 4 bramki do przerwy. Te dwie asysty Zaniolo :banderas:

Opublikowano

Rzadko oglądam Serie A, ale dzisiaj na Atalanta - Roma wiedziałem żeby zarezerwować czas. Świetny mecz, ta pogoń Atalanty. No i Roma w drugiej połowie nie istniała.

Opublikowano

Toni Sanabria, następca Piątka w Genoi, od razu cyknął gola w debiucie. Oby tak dalej, jak Genoa go wykupi to Roma dastanie 50% kwoty. :cebula:

Opublikowano

Friday dzisiaj przeciwko Napoli od pierwszej minuty.

Opublikowano

No i cyk Friday boy gol.

Opublikowano

a jakie wiwaty na trybunach :notbad:

Opublikowano

lol, oficjalny darmowy stream na yt

Opublikowano

34 minuta z jutuba :banderas:

Milan? Oczywiście od zawsze jeden z ulubionych klubów jak coś :fsg:

Edytowane przez Yakubu