Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze w występie Piątke było to, że wyglądał jakby grał tam od zawsze.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 390,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z dłuższym tekstem Ogqozo mam problem, bo wychodzi z niego, że owszem coś poczyta o Serie A, ale niespecjalnie ją ogląda, a to jednak za mało by o niej pisać z perspektywy "znawcy". Kiedy czytam takie

• W pierwszym prawdziwym sprawdzianie sezonu, Milan rozgromil Inter 2-1 w meczu o Superpuchar Wloch.

Opublikowano

Jaki gang bang we Florencji :rayos: Aż się sędzia zlitował i nie dość, że nic nie doliczył, to jeszcze skończył mecz parę sekund przed czasem. :pawel: 

Opublikowano

Nikt tak nie odrabia jak Roma

Opublikowano

To nie Hiszpania, tu się gra jeden mecz.

Opublikowano
12 minut temu, Butt napisał:

To nie Hiszpania, tu się gra jeden mecz.

:(

Opublikowano

To jak tam @Butt, dupa na dzisiaj nasmarowana?

Opublikowano

Eleven ma dobre streamy.

@ragus (pipi)a na to kłade bo i tak damy rade

Edytowane przez Butt

Opublikowano

a dlaczego nie?

Opublikowano

Nie wiem :dunno:

Na razie delektuje się postawą Interu, ładnie Bologna z nimi jedzie.

Opublikowano

frostiego się pytam xd

Opublikowano

A nie będzie w TVP sport? Myślałem że Kurski wykupił prawa do wszystkich meczów polskiego Milanu? :kaz:

Opublikowano

Zainwestujcie te 15 zł na miesiąc w Eleven i oglądajcie mecze na ich stronie. Jak komuś nawet tyle szkoda, to może przycebulić i wypróbować usługę przez 10 dni, a potem zrezygnować.

Słady, składziki, składunie.

AS Roma (1-4-2-3-1): Olsen; Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Pellegrini; Schick; Zaniolo, Florenzi; Dzeko

AC Milan (1-4-3-3): G.Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessié, Bakayoko, Paquetà; Suso, Piątek, Çalhanoglu

Opublikowano

Mają, chociaż mobilnie też zawsze oglądam przez przeglądarkę.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

chyba na VLC z appstore możesz odpalać acestreamy, z tego co pamiętam

Opublikowano

Czarna seria minut bez gola Piątka trwa.

Opublikowano

To normalne, że na Eleven transmisja z opóźnieniem leci? Dostałem prawie minutę wcześniej powiadomienie na tel o bramce xd

Opublikowano

PIO PIO PIO PIO PIO 

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

To normalne, że na Eleven transmisja z opóźnieniem leci? Dostałem prawie minutę wcześniej powiadomienie na tel o bramce xd

U mnie jest ok. Chyba, że oglądasz online? 

Opublikowano

Oglądam w tv, a powiadomienie dostałem z sofascore jak piłka była jeszcze pod bramką Milanu