Opublikowano 17 lutego 20196 l W ktorym zdaniu porownalem go do Lewandowskiego? Chyba jednak zmiana warty jest i tak kwestia czasu a mlody swietnie rozwijajacy sie napastnik to dobra wrozba na przyszlosc kadry bo Lewandowski mlodszy nie bedzie.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Jeśli do końca sezonu będzie tak trafiać to naprawdę nie będę zdziwiony jeśli jakiś klub zaproponuje Milanowi 100m + $. Oby został tu gdzie jest na sezon, dwa.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Myślę, że jak Milan awansuje do LM to go nie puszczą. Chcą odzyskać renomę w Europie, a Piątek i Paqueta to są podstawy tego projektu odrodzenia.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Teodorczyk postanowił, że już wystarczy tych forów i zaczął gonić Milika i Piątka w klasyfikacji strzelców.
Opublikowano 17 lutego 20196 l A pamietacie @_M_ i pisanie ze Teodorczyk z anderlechtu trafi do manchesteru united
Opublikowano 20 lutego 20196 l Cytat Krzysztof Piątek w rozmowie z Michałem Polem dla Przeglądu Sportowego ujawnił, że puścił klubowemu koledze, Tiemoué Bakayoko kawałek Taco Hemingwaya „Bakayoko”. – Puściłem mu utwór Taco Hemingway’a „Bakayoko”. Bardzo mu się spodobał. Nie wiedział wcześniej ani o tym kawałku, ani nawet o tym wykonawcy. Prosił, żeby przesłać mu pozdrowienia. Puszcza sobie i może nawet wkrótce przyszykuje coś szczególnego – mówi napastnik. xd
Opublikowano 22 lutego 20196 l Do 75 ten brodaty antypolak go zmieni , musi się spieszyć z drugim golem .
Opublikowano 27 lutego 20196 l Brzeczek ma tera solidny argument do tego aby z Lebadowskim wystawic Meleka i spier.dolic sprawe w Austrii.
Opublikowano 1 marca 20196 l Polska: Umiejętność narodowa - wygrywanie głosowań w necie Zasłużone wiadomo piękna bramka.