Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W ktorym zdaniu porownalem go do Lewandowskiego? Chyba jednak zmiana warty jest i tak kwestia czasu a mlody swietnie rozwijajacy sie napastnik to dobra wrozba na przyszlosc kadry bo Lewandowski mlodszy nie bedzie. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 391,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z dłuższym tekstem Ogqozo mam problem, bo wychodzi z niego, że owszem coś poczyta o Serie A, ale niespecjalnie ją ogląda, a to jednak za mało by o niej pisać z perspektywy "znawcy". Kiedy czytam takie

• W pierwszym prawdziwym sprawdzianie sezonu, Milan rozgromil Inter 2-1 w meczu o Superpuchar Wloch.

Opublikowano

Jeśli do końca sezonu będzie tak trafiać to naprawdę nie będę zdziwiony jeśli jakiś klub zaproponuje Milanowi 100m + $.

Oby został tu gdzie jest na sezon, dwa.

Opublikowano

Myślę, że jak Milan awansuje do LM to go nie puszczą. Chcą odzyskać renomę w Europie, a Piątek i Paqueta to są podstawy tego projektu odrodzenia.

Opublikowano

Robercik :yao:

A pamietacie takiego pilkarza Meleka?

Opublikowano

Teodorczyk postanowił, że już wystarczy tych forów i zaczął gonić Milika i Piątka w klasyfikacji strzelców. :yao: 

Opublikowano

A pamietacie @_M_ i pisanie ze Teodorczyk z anderlechtu trafi do manchesteru united 

Opublikowano
Cytat

Krzysztof Piątek w rozmowie z Michałem Polem dla Przeglądu Sportowego ujawnił, że puścił klubowemu koledze, Tiemoué Bakayoko kawałek Taco Hemingwaya „Bakayoko”. – Puściłem mu utwór Taco Hemingway’a „Bakayoko”. Bardzo mu się spodobał. Nie wiedział wcześniej ani o tym kawałku, ani nawet o tym wykonawcy. Prosił, żeby przesłać mu pozdrowienia. Puszcza sobie i może nawet wkrótce przyszykuje coś szczególnego – mówi napastnik.

xd

Opublikowano

Dz27LHMXQAAs_x5.jpg:large

Opublikowano

Przykumaj te kocie ruchy.

Opublikowano

PIO PIO PIO PIO PIO PIO PIO PIO PIO

Opublikowano

Milik i Zieliński wyjaśniają wielką Parmę.

Opublikowano

DAWAJ PIĄTEK STRZEL COŚ :nosacz3:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Brzeczek ma tera solidny argument do tego aby z Lebadowskim wystawic Meleka i spier.dolic sprawe w Austrii.

Opublikowano

Opublikowano

Polska: Umiejętność narodowa - wygrywanie głosowań w necie :nosacz3: Zasłużone wiadomo piękna bramka.