adasiulko 201 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Nie przyjechali bo Neapol zamknęli i nie chcieli ich wypuścić, na eleven wczoraj mówili, że mieli już podstawiony samolot, ale ich cofnęli. Powiedzieli też, że Milik zdążył zwiać na chwilę przed zamknięciem miasta. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 10 hours ago, adasiulko said: Nie przyjechali bo Neapol zamknęli i nie chcieli ich wypuścić, na eleven wczoraj mówili, że mieli już podstawiony samolot, ale ich cofnęli. Powiedzieli też, że Milik zdążył zwiać na chwilę przed zamknięciem miasta. Pewnie podpisać kontrakt z United/Spurs/Romą/Fiorentiną/Evertonem/Piastem Gliwice. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 3 minuty temu, Bartg napisał: Pewnie podpisać kontrakt z United/Spurs/Romą/Fiorentiną/Evertonem/Piastem Gliwice. Jakbym miał postawić u buka to ostatnia opcja wydaje się najpewniejsza. Chociaż ten Everton nie jest zły, jakby to była prawda i poszedł tam, a potem cyk mistrzostwo Anglii, to byłby chichot losu. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Gdzieś mi mignęło, że odrzucił ofertę Fiorentiny bo za 3.5mln € za sezon nie będzie wstawał z łóżka. Czyli pewnie nigdzie nie odejdzie i skończy w rezerwach Napoli, albo będzie jak Bale spał na trybunach. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 No już dawno uznał, że jednak zostaje, co po całym tym roku przyprawia mnie o śmiech. Powiedziałbym, że no straszny matoł z niego, ale taka sytuacja, aż takie zachowanie - to naprawdę sugeruje mi, że może coś jest nie tak w jego życiu i są jakieś powody, bo to jest już bez sensu. Koleś ma 26 lat i przez ostatni rok zdemolował sobie karierę, która jednak mogła być na naprawdę wysokim poziomie, zależnie od zdrowia. Już nie mówię o kadrze, gdzie do swoich 22. urodzin strzelił 10 goli, a od tego czasu - 4 gole. Cytuj
Figuś 21 248 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Melek XD https://sport.tvp.pl/50219626/arkadiusz-milik-skreslony-przez-ssc-napoli-z-listy-pilkarzy Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Bale2.0 naprawdę nie rozumiem o co mu chodzi, chyba ze chce zgarniać hajsy i tylko trenować z młodymi chłopakami Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Odpocznie, odpada ryzyko kontuzji w meczu, w styczniu podpisze z kimś kontrakcik i zgarnie bonusowy hajs za przyjście z kartą na ręku. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 No i 9 miesiecy bez grania co moze mu nawet wybic euro z glowy Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Albo dostał info z topowego klubu, że go wezmą za rok za darmo, albo chce zagrać na nosie prezesowi i wyrukać go na duże pieniążki . Innej opcji nie widzę. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Info to jedno, zawsze można anulować. Mnie martwi to ze niektórzy kibice repry nadal widza Milika w składzie na euro wiedząc ze i tak nie będzie w rytmie meczowym.... Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Ciekawie to Borek podsumował, wersja do czytania https://weszlo.com/2020/10/06/arkadiusz-milik-napoli W skrócie Milik nie przedłużając kontraktu w(pipi)ił prezesa, który mu zaczął robić pod górkę, bo te 20 mln€ za niego to mu akurat trochę zwisa. Jeszcze dochodzi ciekawa sprawa z biznesami Milika i prawem do wizerunku, które ma Napoli. Oczywiście chytry Milik dwa razy stracił, ale to też nie tak, że sam rezygnował z kolejnych klubów. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 W dniu 5.10.2020 o 08:16, Bartg napisał: Gdzieś mi mignęło, że odrzucił ofertę Fiorentiny bo za 3.5mln € za sezon nie będzie wstawał z łóżka. Czyli pewnie nigdzie nie odejdzie i skończy w rezerwach Napoli, albo będzie jak Bale spał na trybunach. W dniu 5.10.2020 o 13:35, ogqozo napisał: No już dawno uznał, że jednak zostaje, co po całym tym roku przyprawia mnie o śmiech. Powiedziałbym, że no straszny matoł z niego, ale taka sytuacja, aż takie zachowanie - to naprawdę sugeruje mi, że może coś jest nie tak w jego życiu i są jakieś powody, bo to jest już bez sensu. Koleś ma 26 lat i przez ostatni rok zdemolował sobie karierę, która jednak mogła być na naprawdę wysokim poziomie, zależnie od zdrowia. Już nie mówię o kadrze, gdzie do swoich 22. urodzin strzelił 10 goli, a od tego czasu - 4 gole. Godzinę temu, Kaczi napisał: Bale2.0 naprawdę nie rozumiem o co mu chodzi, chyba ze chce zgarniać hajsy i tylko trenować z młodymi chłopakami Wiecie co, fakt łatwo oceniać ten transfer przez pryzmat własnie doniesień mediowych ale z tego co mówił Borek na Kanale Sportowym to sporo z tych negocjacji zostało pokrzyżowanych przez prezydenta Napoli a jak sami wiecie jaki to jest człowiek i na przykład takiego Juve po prostu temat odpuściło i wzięło ponownie Morate a cięzko mi uwierzyć, że stawiali by Morate nad Milika (tak, serio Morata to jest padaczny napastnik i nadal dziwie się, że ktoś się na niego nabiera) Ustawiłem wam timestampa gdzie Mati opowiada o całej sadze związanej z Milikiem - Atletico, Juve, Roma to wszystko było w miarę w zasięgu Arka i raczej cięzko uwierzyć, że on sam pod sobą kopał dołki i przed Euro skazał się na nie granie. Jesli chodzi o Fiorentine to ponoć jeśli miałby tam pójść do musiałby przedłuzyć o rok kontrakt z Napoli aby De Laurentis przytulił za niego jakieś euraski Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Właśnie to samo w wersji tekstowej wrzuciłem Dobrze, że to podsumował, co nie zmienia faktu, że ma sezon w plecy. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 8 minut temu, Bartg napisał: Właśnie to samo w wersji tekstowej wrzuciłem Dobrze, że to podsumował, co nie zmienia faktu, że ma sezon w plecy. W momencie jak pisałeś posta to nie widziałem twojego Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 No jak mówię, nie ma mi co mówić o detalach negocjacji bo może one nie dotyczą piłkarza i mają różne przeszkody, ale przez cały sezon śmiałem tu z jego zachowania - bo było to ewidentne, że ono się prosi o takie problemy. Każdy z nas ma chyba pracę i jak chce z niej odejść za dwa lata, to chyba wie, że do tego czasu powinien zachować przynajmniej pozornie profesjonalizm i zaangażowanie, a nie zaczynać superewidentne kryzysy i fochy. Oczywiście kryzys nie wybiera, pewnie on sam wolałby inaczej to zrobić, ale nie wyszło. Na pewno cały sezon kłótni i słabej gry rozwalił Milikowi możliwości negocjacyjne. W takiej sytuacji to on może sobie mówić "ja bym wolał grać z Cristiano Ronaldo", jak on wcale nie grał dużo lepiej niż Higuain w ostatnim czasie mdr, ambicje i marzenia piękna rzecz, no ale fani mogą z tego lekko śmiać. Teraz nie wiem, czy Juventus go nawet na wolnym transferze weźmie. Koleś ma za sobą świetne okresy w Serie A, ale teraz nie tylko nie będzie grał, nie będzie nawet trenował z żadną profesjonalną drużyną. Chyba że z polską kadrą raz na miesiąc. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) Ronaldo zalapal Covida i ma nowa fryzure Edytowane 22 października 2020 przez _Forum_ Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 ten ibrahimovic jest nienormalny, no bez kitu xd Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Przegapił dwa mecze z powodu korony, ale już jest spokojnie liderem strzelców. Milan mógłby pewnie mieć w tym sezonie już 6-0-0 (i 5-0-0 w Europa League), gdyby nie wypadł Donnarumma, ale we Włoszech inne kluby mają tyle braków, że i tak nie mogą narzekać. A teraz Napoli-Sassuolo, czyli dwa kluby, które grają może najodważniejszą, najbardziej ofensywną ostatnio piłkę we Włoszech. Kto by pomyślał. Z powodu kryzysu, to może być jeszcze całkiem zaskakujący sezon w Serie A. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Iiachini pogoniony z Violi! Na jego miejsce wpadaCzesare Prandelii, moze cos Fiorentina zacznie w koncu grac Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 On 10/8/2020 at 11:59 AM, Bartg said: Właśnie to samo w wersji tekstowej wrzuciłem Dobrze, że to podsumował, co nie zmienia faktu, że ma sezon w plecy. Ciekawe ile będzie wracał do formy Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 listopada 2020 Opublikowano 29 listopada 2020 Ale pogrom w Neapolu, naprawde dobrymeczyk Napoli. Zielinski super mecz. Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Zieliński zdobywcą pierwszej bramki dla Napoli na własnym obiekcie, odkąd przemianowano go na Estadio Diego Armando Maradona. Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Cytat Napastnik AC Milan Rafael Leao przeszedł do historii. Strzelił gola w 7. sekundzie (6,7 sek.) meczu. To najszybciej strzelona bramka w top 5. lig Europy w historii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi